Jump to content

προβλημα με x-fi

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον πριν 2 μερες πηρα την x-fi αφου την εκανα εγκατασταση λειτουργεισε κανονικα,μετα απο μια επανακινηση μου ελεγε οτι το pci σλοτ της καρτας δεν αναγνωριζετε,κλεινω τον υπολογιστη κανω να τον ανοιξω δεν μπαινει με τιποτε στα win αυτο εγινε καμια 20 φορες,τελικα βγαζω την καρτα και μπαινει στα win,τελικα εμαθα οτι υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ της καρτας και το nforse4 και πρεπει να κανω αναβαθμηση,πειτε τι πρεπει να αναβαθμησω το τσιπ της μητικης η το bios?σας ευχαριστω πολυ

μαλλον την καρτα...

Η DFi δεν εχει βγαλει επισημα bios που να φτιαχνει την κατασταση μια που δεν αναγνωριζει οτι ειναι δικο της σφαλμα.

mail στην creative, asap, και θα σου πουνε αυτοι...

η πιο μικρη το μοντελο ξεχασα πως το λενε

και κατι αλλο παιδια ποιους drivers νακατεβασω γιατην μοβο μου?ποτε δεν τι εκανα αναβαθμηση

Αρχική απάντηση από spc

exteme music αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παίζει η fatal1ty και όχι η δικιά σου....

μπορεις να μου προτεινεις τι να αναβαθμησω σε παρακαλω?

Αρχική απάντηση από spc

exteme music αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παίζει η fatal1ty και όχι η δικιά σου....

Νομίζω το "πρόβλημα" αφορούσε τις μικρότερες από την fatality. Αν βρω το link που το παραδέχτηκε η creative ότι εντοπίζεται στις μικρότερες, θα το ποστάρω.

linky

Αρχική απάντηση από def

μπορεις να μου προτεινεις τι να αναβαθμησω σε παρακαλω?

λογικά, από την στιγμή που παίζει στην dfi του Root, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις την ίδια έκδοση bios...

EDIT

τώρα το είδα:

Αρχική απάντηση από RootX

Νομίζω το "πρόβλημα" αφορούσε τις μικρότερες από την fatality. Αν βρω το link που το παραδέχτηκε η creative ότι εντοπίζεται στις μικρότερες, θα το ποστάρω.

linky

Δεν προλαβαίνω να το διαβάσω ( :p) αλλά δεν χάνεις τίποτα να βάλεις το ίδιο bios

ποια ειναι η εκδοση bios του ROOT?

Αρχική απάντηση από def

ποια ειναι η εκδοση bios του ROOT?

Είναι άσχετος αυτός, ούτε που θα ξέρει ποιο έχει.

704-2, BigToe Modded. Αλλά για κάτι δοκιμές έβαλα και το 623-2, το τελευταίο official(νομίζω) και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Τσέκαρε και το link που σου έδωσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.