Jump to content

DFI+bh5 ή MSI+Τccd?

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά,πήρα πρόσφατα το νεό οπτερόνι,το οποίο δε το δοκίμασα στην MSI ακόμα για να δω πόσο τρέχει,λόγω περιορισμένου χρόνου και ότι θέλω να τον βάλω κατευθείαν πάνω στην υδρόψυξη,που δεν έστησα ακόμα.

1)Αλλά γενικά,ήθελα να ρωτήσω ,υπάρχει περίπτωση να με κρατάει πίσω σε επιδόσεις αυτό?

2)Έχει δοκιμάσει κανείς τις ΜΣΙ σε overclocking επεξεργαστή,τι όριο έχουν?Έχω μνήμες bh5-UTT της Geil,αλλά λόγω των 2,85 της ΜΣΙ δε μπορώ να τις πάω ψηλά.

3)Οπότε μια λύση είναι τα tccd μαζί με την ΜΣΙ,και η άλλη είναι να αλλάξω την μητρική,και να πάρω καμιά DFI.Εσείς ποια λύση προτείνετε καλύτερα?

Ευχαριστώ!!:D :D

εγω θα σου ελεγα να δωσεις την msi και να πας σε dfi. νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο. utt χωρις ρευμα δεν πανε πουθενααα! dfi ρααα!

ΟΚ παιδιά ευχαριστώ!Γιατί οι Geil είναι BH5-UTT ,week 255,και μάλλον τραβάνε πολύ με ένα πρόχειρο google που έκανα!Ψάχνω τώρα DFI επειγόντως!:D

Ντάξει τα UTT θέλουνε ρεύμα αλλα και DFI με TCCD που έχω αυτή τη στιγμή μια χαρά ανεβαίνουν..... λίγη ψύξη ακόμα να χα

Ναι αλλά προφανώς λόγω χρημάτων δε με παίρνει να πάρω DFI και tccd,άρα ορθώς δίνω την ΜΣΙ και ψάχνω για καμιά μεταχειρισμένη DFI,για να δούμε τι μπορούν να κάνουν τα BH5!Πάντως εγώ το παλιό ανεμιστήρι από τον ΑΜD το έβαλα πάνω στις ψύκτρες,για να μην έχω προβλήματα....

Λίγο πιο αναλητικός?Γιατί βλέπω στην υπογραφή παρόμοιος εξοπλισμός....

Αν εννοείς αυτό το mod που δίνει 3,1 volt και χάνεις την εγγύηση?Μπα...δεν αξίζει,λίγα volt δίνει και δε συμφέρει να χάσεις την εγγύηση....

ΟΧΙ......................ενονεις με ενα καλωδιο τον πυκνωτη τών μνημων με την 3αρα και παιρνεις 3,3 βολτ πανευκολα και χωρις να χασεις εγγυηση........

Ψαχτο στο xtremessystems.org ή πες μου ΜΣΝ να σου στειλω φοτο

Αρχική απάντηση από apostglen46

ΟΧΙ......................ενονεις με ενα καλωδιο τον πυκνωτη τών μνημων με την 3αρα και παιρνεις 3,3 βολτ πανευκολα και χωρις να χασεις εγγυηση........

Ψαχτο στο xtremessystems.org ή πες μου ΜΣΝ να σου στειλω φοτο

Όπα το πιασα καλή φάση,θα το δοκιμάσουμε και βλέπουμε.Απλά ίσως με την DFI θα εξαντλήσω όλα τα περιθώρια βελτίωσης...

Aπλα με DFI δεν ξερεις τι χανεις.Ειναι το καλυτερο mobo ever λεμε ρε παιδι μου!!!Εκτος απ τα Vdimms γενικα "πεταει" και θα το καταλαβεις μονο οταν παιξεις μαζι της.Εγω παντως δεν το συζητω μονο καινουρια θα την επαιρνα(προσωπικο προβλημα) και την Ultra-D γιατι ουτε SLI χρειαζομαι(που με πατεντα το πετυχαινεις...)αλλα ουτε 8 σκληρους θελω να βα λω πανω(SLI DR).Go man...

bh-5 utt εδω τουλάχιστον δεν παίζουν με τον venice μου και το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω drive-strength που να κάθονται εντελώς. UTT ch-5 μόνο παίδες για A64.Για να μπορείς να πεις ότι θα παίξει με κλειστά μάτια.Γιατί αντί να μειώνονται οι ασυμβατότητες,σαν πολλές να είδα μαζεμένες τελευταίως...:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.