midkin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 Θέλω ένα πρόγραμμα που να τρέχει σε WinXP και να βρίσκει τα latest drivers για κάθε συσκευή σε οποιοιδήποτε PC/Laptop και να δίνει link από που μπορώ να το κατεβάσω.Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ένα τέτοιο πρόγραμμα να δώσει link.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Ωραιο προγραμμα αν υπαρχει! Αν δεν υπαρχει καποιος να το φτιαξει!(Το update των windows ειναι μουφα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Ιανουάριος 26, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 ψάχνοντας τους δίσκους μου, βρήκα ένα που κάνει αυτή την δουλειά απλά δεν κάνει install σε vista. το πρόγραμμα λέγεται DRIVER.MAGICελπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Ιανουάριος 26, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Ωραίος!!! Αυτό είναι και το θέλω για XP!!!Thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 download direct link plz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 download direct link plz?http://www.symplisit.com/en/drivermagic.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Γιωργο το δοκιμασες?αξιζει?σε ευχαριστω για το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Γιωργο το δοκιμασες?αξιζει?σε ευχαριστω για το λινκ Oχι αδερφέ..γενικά δεν γεμίζω το σύστημα με crappy soft. Ο Drivers πρεπει να μπαίνουν και να βγαίνουν σωστά. Αλλοι το κανουν με προγραμματα τετοιου ειδους, και αλλοι the old school safe mode uninstall style.Εγώ προσωπικά κάνω το δεύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 27, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 το everest έχει λίγα info για το hardware και links εγώ προσωπικά είμαι στην μέση που λέει ο GV τα κάνω update χωρίς uninstall και δεν έπαθα τίποτα ποτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 27, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 υπάρχει και το driverchecker http://www.driverchecker.com/ αλλά δεν ειναι φρεε και μάλλον θα πρέπει να πας στα γνωστά σιτε να το βρεις..οσο για τους drivers και εγω συμφωνώ με τον george ειναι ιερό πράγμα και θέλουν προσοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Ιούλιος 8, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 To drivermagic έκανε δουλειά σε ενα αρχαίο pc που δεν έβρισκα drivers με τίποτα. Απο εκει και πέρα, σε normal καταστάσεις everest+google=success! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 9, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 1 year later.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.