aristos87 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 Απο χθές έχω ανέβει Θεσσαλονίκη στον αδελφό μου και μία απο τις δουλείες που ανέβηκα να κάνω είναι να του φτιάξω τα ηχεία του στερεοφονικού του (ηχεία δαπέδου) τα ηχεια καθώτι τα πήρε απο έναν θείο είναι κοντά 25 χρονών. Αποτελούντε απο 1 8'' woofer ενα 4'' mid και ενα tweeter... Ολα ειναι οκ εκτώς απο τα γούφερ που έχουν σκιστεί τα χειλοι τους και ένα απο τα 2 έχει μηνει κωλιμένο έξω. Κοινώς χρειάζονται αντικατάσταση τα 2 woofer. Το πρόβλημα υπάρχει στο οτι εδω πάνω δεν έχω ιδέα απο μαγαζιά (ουτε το πλαίσιο δεν ξέρω που ειναι ) και θέλω μια βοήθεια στο που υπάρχουν μαγαζιά που μπορώ να βρώ ηχεία ανεξάρτητα να πάρω 2 woofer. Αυτά! :flower: Edit:8'' το woofer Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Στη Δωδεκανήσου ο Μουτσιούλης έχει μια σχετική ποικιλία από woofer, αν και είναι κατάστημα ηλεκτρονικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Δεν ξέρω για θεσσαλονίκη, αλλά αφού θα τα ανοίξεις που θα τα ανοίξεις...Φτιάξε και ένα crossover της προκοπής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Μια χαρούλα crossover εχουν... για την εποχή τους αν κρίνω απο την ποιότητα τους ήταν αρκετά καλά ηχεία... Δεν πειράζω τπτ.. μονο τα woofer θα του αλλάξω. Το θέμα είναι οτι το manual λέει 6Ω για όλη την σύνθεση όμως... Το woofer δεν ξέρω ποσο μπορεί να είναι... Λογικά 4Ω ε?? Αρχική απάντηση από chroma Στη Δωδεκανήσου ο Μουτσιούλης έχει μια σχετική ποικιλία από woofer, αν και είναι κατάστημα ηλεκτρονικών. Ακριβώς αυτό θέλω chroma... καταστήματα ηλεκτρονικών όπως είναι μερικά στην πατησίων και μέσα στην στοα στην αθήνα.. Αυτός είναι κάποιος κεντρικός δρόμος? Μπορείς να μου πείς κάπου κεντρικά να πάω και μετά ρωτόντας να φτάσω? Η να μπώ σε κανα ταξί και να του πώ πήγαινε με εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Νοέμβριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Για θεσσαλονίκη πέρνα και μία βόλτα από τον Ιωαννίδη.Μαρασλή 78 - Χαριλάου.2310308497Έχει σχεδόν τα πάντα από ηλεκτρονικό υλικό και σχετικά εξαρτήματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Όπως πας από ΟΣΕ προς το κέντρο η Δωδεκανήσου είναι δεξιά προς τη παραλία, στο σημείο που η Μοναστηρίου γίνεται Εγνατία. Κατεβαίνεις προς παραλία, μετά τη Φράγκων θα δεις κάτι καταστήματα ηλεκτρονικών. Δε το χάνεις με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Οκ παιδιά μιας και αυτές τις μέρες το pc του μπρό το έκανα βίδες για να αλλάξω μητρική δέν είχα ιντερνετ. Τελικά ρώτησα διάφοορους στην γειτονια και πήγα εκει γύρο απο τον Ευκληδη μια τεχνική σχολή και βρήκα 2-3 μαγαζάκια... Βρήκα κατι ηχεία πολύ καλά απο θέμα βάρους χείλους κτλ κτλ τα τσιμπησα και όλα μια χαρά! Παίζει καλύτερα απο ποτέ το σύστημα...Απο το τίποτα που είχε τώρα gg! Ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.