Jump to content



Mounting Images on WinXP 64bit


Wizard!

Recommended Posts

Επειδή αναγκάστηκα να κάνω format μετά την "καταστροφή" του Raid Controller, και δεδομένου ότι είχα στη διάθεσή μου οδηγούς για όλες τις συσκευές μου (εκτός από τη βάση του P910i) είπα να βάλω τα 64bit.

Αφού πήγαν όλα μιά χαρά και δουλεύουν όλα άψογα, σκέφτηκα ότι δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει mounting images και να τα βλέπει σαν virtual drive.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω σταματήσει να βάζω και να βγάζω CD/DVD, εκτός και αν είναι απαραίτητο (κλειδωμένα παιχνίδια που δεν υπάρχει no-cd patch). Τα κάνω image και έχω ένα παλιό δίσκο 100gb όπου τα βάζω εκεί και τα κάνω mount ώστε να τα χρησιμοποιήσω. Πολύ πιό άμεσο, πολύ πιό γρήγορο και πολύ πιό βολικό, χώρια του ότι δεν καταστρέφονται τα CD/DVD από τη χρήση.

Δυστυχώς όμως ούτε το Alcohol120% αλλά ούτε και το DaemonTools είναι συμβατά με τα 64bit :wassat:

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει αυτό? Δε με ενδιαφέρει να διαβάζει κλειδωμένα images. Έτσι κι αλλιώς τα έχω όλα αγορασμένα. Ας τα χρησιμοποιώ από τα δισκάκια αυτά που δεν έχουν no-cd patch. Τουλάχιστον να μην κάνω το ίδιο για τα υπόλοιπα... :help:

Link to comment
Share on other sites

Όχι και τόσο καλές...

Εγκαθίστατε, αλλά πολλά βγάζουν πρόβλημα. Συνήθως χτυπάει σε αρχεία .CAB που τα θεωρεί missing/corrupted.

Το περίεργο είναι, ότι κατά την εγκατάσταση βγάζει σφάλμα, αλλά αν την ίδια στιγμή πας να αντιγράψεις το corrupted αρχείο, το αντιγράφει...

Link to comment
Share on other sites

man δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...

αποσυμπίεσε το και θα βρείς μέσα οδηγίες στα readme...

αν και πρόσφατα δυστηχώς δεν θυμάμαι απο που το κατέβασα να σου πώ να διαβάσεις παιρετέρω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.