Jump to content

H AMD υπόσχεται τετραπύρηνους CPUs το 2007!

Πριονέτο

Recommended Posts

Σύμφωνα με κάποια slides που παρουσίασε το theinquirer η AMD ετοιμάζεται να παρουσιάσει τους δικούς της τετραπύρηνους επεξεργαστές μέσα στο 2007 όπως και η Intel.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά επιτέλους βλέπω ότι αφήσαμε το άσκοπο κυνήγι των GHz και οδεύουμε προς multithreading που υπόσχεται πολλά αν βέβαια και οι πρoγραμματιστές αποφασίσουν να δουλέψουν λίγο.

Παντα το software θα ειναι πιο δυσκολη υποθεση απ το hardware oπως εχεις διαπιστωσει και ο ιδιος φανταζομαι.Εξαλλου ελπιζω να θυμασαι την δηλωση προγραμματιστη της Microsoft που παραδεχτηκε οτι τα Windows εχουν αλυτα προβληματα και οι νεες εκδοσεις τους θα εχουν περισσοτερα λογω της πολυπλοκοτητας τους...Οποτε οι προγραμματιστες δεν φταινε.Δες και το αλλο:Ποσες ανανεωσεις εχει κανει η Microsoft στα Windows απ το 95 και ποσους επεξεργαστες εχουν αλλαξει στην γκαμα τους οι(απομειναντες) AMD-INTEL(θυμαστε την Cyrix:banging: ).Aλλα και οι προγραμματιστες ποιος σου ειπε οτι πανε πισω;Τοσο ανετα ειναι δηλ τα mainstrteam συστηματα στα παιχνιδια;

Εναρξη rant::mad:

Μην μου μιλάς για Μ$!!Οι τύποι είναι Αθλιοι.Τι το καινούργιο έχουν κάνει που είναι και πολύπλοκο.Εδώ και 10ετίες βασίζονταν στον ίδιο πυρήνα(DOS,NT)και ίδιο file system αλλάζοντας μόνο την εξωτερική εμφάνιση για να δώσουν την ψευδαίσθηση του νεωτερισμού.Με τα recources που έχουν θα έπρεπε να έχουμε λειτουργικά με αναγνώρηση φωνής-εκφράσεων αλλά λόγο έλλειψης ανταγωνισμού κάθονται και ξύνωνται!Ούτε το WinFS δεν πρόλαβαν να φτιάξουν για τα Vista τα οποία είναι μια ξαναζεσταμένη έκδοση των ΧΡ.

Τέλος rant.:mad:

• 2 weeks later...

Ηρεμια ρε παιδια. Μεχρι το 2007 ποιος ξερει τι μπορει να γινει; Εγω π.χ. μπορει να αλλαξω μηχανη(πραγμα που το βλεπω απιθανο). Σοβαρα τωρα. Ας τους δουμε πρωτα να κυκλοφορουν και μετα βγαζουμε συμπερασματα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.