sotiris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LINUX Κατά την διάρκεια της έκθεσης COMDEX η Ένωση Χρηστών και Φίλων Λίνουξ Ελλάδας (HEL.L.U.G - Hellenic Linux User Group) θα παρουσιάσει εφαρμογές και λύσεις που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Linux και καλύπτουν τόσο το επιχειρησιακό όσο και το περιβάλλον γραφείου (Enterprise / Desktop Applications & Solutions).Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις δυνατότητες και να δοκιμάσουν το λειτουργικό σύστημα Linux, να παρακολουθήσουν την επίδειξη σημαντικών εφαρμογών Ανοικτού Λογισμικού και να ζητήσουν πληροφορίες και ενημέρωση από τα μέλη του συλλόγου που θα παρευρίσκονται στην έκθεση. Ενδεικτικές κατηγορίες εφαρμογών που θα επιδεικνύονται είναι:Ολοκληρωμένες εφαρμογές γραφείου και πολυμέσων Εφαρμογές διαχείρισης δικτύων, συστημάτων και ασφάλειαςΛύσεις VoIP και Ασύρματων ΔικτύωνΛύσεις υπηρεσιών υποδομής (Mail, Web, Directory Services)Εργαλεία ανάπτυξης και Διαχείρισης Web Sites / Forums / Blogs / WikisΕργαλεία Ανάπτυξης ΛογισμικούΠαιχνίδιαΠαράλληλα με την επίδειξη εφαρμογών και λύσεων, θα γίνονται προβολές Video με ενημερωτικό υλικό για το Ελεύθερο και Ανοικτό Λογισμικό και τις σχετικές δραστηριότητες στην Ελλάδα (συνέδρια, ομιλίες, κλπ.).Τη παρουσία του συλλόγου στην έκθεση θα συμπληρώσουν ωριαίες ομιλίες σχετικά με την εγκατάσταση / παραμετροποίηση του λειτουργικού συστήματος Linux, και την εγκατάσταση και χρήση σημαντικών εφαρμογών ανοικτού λογισμικού. Το πρόγραμμα και το ακριβές θέμα των παρουσιάσεων θα αναρτηθεί στο περίπτερο του συλλόγου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 17, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 καλά δε μιλάτε ε??? δε θα σας πετύχει το μάτι μου, θα σας πετύχει (αναφέρομαι σε όλους τους γνωστούς άγνωστους). ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΩ Knoppel ΡΕ. ( και Knoppix 4.0.2 ) βρισκόμαστε στο υπόγειο (κάτω όροφος - sic), περίπτερο g15 και σας περιμένουμε (ακριβώς πίσω από το lan party). αύριο (αν καταφέρω και ξυπνήσω) θα είμαι εκεί για μεγάλο διάστημα της μέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Νοέμβριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Εγω εκει θα ειμαι χημικε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Εγώ είμαι στο awmn Δεν είμαστε στο υπόγειο σαν και εσάς πιάνουμε κάμποσα δίκτυα εδώ μέσα :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Once again θα το παλεψω αλλα δε υποσχομαι τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Εγώ είμαι στο awmn Δεν είμαστε στο υπόγειο σαν και εσάς πιάνουμε κάμποσα δίκτυα εδώ μέσα :devil: καλά καλά, εκεί πίσω που είσαστε θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο για να σας βρει κάποιος. ξέρεις πόσοι με ρωτήσανε σήμερα πού είναι το awmn?? μετά από 8 ώρες στην comdex (11-7 ήμουνα σήμερα) τολμώ να πω ότι έχω έναν απίστευτο πονοκέφαλο... πάντως και τα 2 περίπτερα είναι ωραία για τον κόσμο, γιατί έχουν μεγάλη πρόσοψη α, αύριο έρχονται και τα Ubuntu (ακούς R@tnet?) πάντως το ενδιαφέρον και η αντιμετώπιση του κοινού ήταν πολύ θετική, οπότε και αύριο και μεθαύριο θα δώσω το δυναμικό παρών Παραλειπόμενα: τη στιγμή που έφευγα, ήταν απέξω 2 Cayenne και μια bmw (μεγάλου μήκους) και σκάσαν μύτη η Μενεγάκη κι ο Αν. Μικρούτσικος. Πολύ μούρικα τα εγκαίνια της Comdex, too μούρικα για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 πιθανον ολο το lab να ειναι εκει!!πεφτει λιγο μακρια,αλλα με την αττικη οδο,ολα οκ!!αντε να δουμε τι θα δουμε εκει και ποσο εξω βγαινουν τα ματια μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris καλά καλά, εκεί πίσω που είσαστε θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο για να σας βρει κάποιος.ξέρεις πόσοι με ρωτήσανε σήμερα πού είναι το awmn?? Αφού τσάμπα μας τον έδωσαν το χώρο, τι άλλο να πούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Νοέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Εγώ ψιλο απογοητευτηκα. Δεν είχε την αίσθηση της καινοτομίας και του γουάου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Εγώ ψιλο απογοητευτηκα. Δεν είχε την αίσθηση της καινοτομίας και του γουάου! έχει 2 τρομερά περίπτερα. του hellug και του awmn Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Έλα ντε... όλες τις λακαμιούλες που διαφήμιζε ο πΟΤΕ στο φυλλάδιό του για "αύριο" στο awmn τα κάνουμε από "χτες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Stay put, here I come!!!!!!muhahahaha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Δεν μου αρεσε η εκθεση. Ισως να την ειχα φανταστει διαφορετικα...Παντως το knoppix/knoppel και ta Ubuntu 5.10 ειναι στα χερακια μου :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Νοέμβριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Πράγματι εκτός από τα περίπτερα του hellug, awmn άντε και της toyota με την παρουσίαση του prius, δεν μου έκανε κάτι άλλο εντύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Και του μουσειο του Οτε μου αρεσε. Ειδικα ο δισκος 300ΜΒ που εχε μεγεθος 2-οροφης τουρτας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 20, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Δεν μου αρεσε η εκθεση. Ισως να την ειχα φανταστει διαφορετικα... Παντως το knoppix/knoppel και ta Ubuntu 5.10 ειναι στα χερακια μου :devil: δώσαμε γύρω στα 12 - 15000 cd και dvd και όλα τα φυλλαδιάκια που είχαμε τυπώσει. σήμερα είχαμε βαρέσει sold out ελπίζω να πιάσουν τόπο και να τα δοκιμάσουν οι νέοι χρήστες. ειδικά το νέο Knoppix dvd που είχαμε, είναι τρομερή έκδοση, έχει σχεδόν τα πάντα! ήμουνα και τις 3 μέρες πάνω, εκτός από σήμερα το πρωί, σχεδόν full time. το ενδιαφέρον του κόσμου πολύ μεγάλο, και με αρκετούς να ρωτάνε τις απορίες τους live Αρχική απάντηση από antonisk7 Πράγματι εκτός από τα περίπτερα του hellug, awmn άντε και της toyota με την παρουσίαση του prius, δεν μου έκανε κάτι άλλο εντύπωση. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μου άρεσε η έκθεση γενικότερα, με εξαίρεση μερικά περίπτερα. Βασικά περίμενα πιο πολλά "κόλπα" και κάποια νέα προϊόντα - εταιρίες που δεν είδα. Π.χ. δεν είδα κανένα έγχρωμο VoIP της Cisco που θά θελα να χαζέψω, αλλά τα κλασσικά wrt wag etc. Το hellug και το awmn έδωσαν ρέστα πάντως (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Νοέμβριος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Μέχρι και το τμήμα μου είχε περίπτερο, αν εχεις το Θεό σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Γενικα η επιτυχια των εκθεσεων μπορει να μετρηθει πολυ απλα απο τις προωθητριες....Οσο ποιο "μοντελες" τοσο καλυτερη εκθεση γιατι αυτο σημαινει οτι οι εταιριες τα εσταξαν...αν οι προωθητριες ειναι "η ξαδερφη του dfragou" πχ τοτε δε λεει... Επισης οπως λεει και ο φιλος Lewis αν τα gudget/pc/whatever που εχεις σπιτι ειναι ποιο καινουρια απο αυτα που βλεπεις στην εκθεση τοτε η εκθεση ειναι μαπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Περασα και εγω απο εκει χθες και πηρα τα cd - dvd. Οντως ειχε πολυ κοσμο το περιπτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι και το σαββατοκύριακο στην έκθεση... κρίμα. Sotiri... μου χρωστάς ακόμα τα Ubuntu... δεν το ξέχασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.