tavani Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 ξερει κανεις καποιο προγραμμα για να βλεπουμε την θερμοκρασια της καρτας γραφικων?
deadlock7 Νοέμβριος 17, 2005 #2 Νοέμβριος 17, 2005 Aν το υποστηριζει η καρτα σου θα το βρεις στο display properties-->settings-->advanced-->menu καρτας(πχ 6600GT)-->temperature settings.(για Nvidia).Μπορεις να χρησιμοποιησεις και το atitool(για ATI) ή το rivatuner γενικα. Δεν μας ειπες ομως τι καρτα εχεις..ουτε καν μαρκα!
ergotelis Νοέμβριος 18, 2005 #3 Νοέμβριος 18, 2005 Ναι όντως με το ATITOOL είναι πολύ απλό και αποτελεσματικό αρκεί να το ενεργοποιήσεις μέσα από τα settings,πάντως και με το aticatalyst βλέπεις τη θερμοκρασία της κάρτας.
Papas Νοέμβριος 18, 2005 #4 Νοέμβριος 18, 2005 Για nvidia υπαρχει κατι αναλογο να σου δειχνει στο task χωρις να κανεις δεκα κινησεις για να την δεις απο το display properties???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.