konilio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Η ερωτηση μαλλον ειναι λιγο αφελης αλλα μου εχει κολλησει σαν ιδεα. Η μητρικη μου (Abit AV8) δε μου παρεχει οσο vdimm θα ηθελα, ακομη και με το τελευταιο bios. Σκεφθηκα να βρω μια μητρικη με το ιδιο chipset που να δινει το vdimm που θελω και να κανω update με το δικο της bios. Γνωριζω πως η μητρικη μου μπορει να δωσει εως περιπου 3,2v στις μνημες αλλα η Abit δε βλεπω να το εκμεταλλευεται. Μπορει να γινει αυτο ή θα τη χασω τη μητρικη?Και δυστυχως δεν μπορω να βρω και το ddr booster. Εχει εξαφανιστει απο παντου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Νοέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αν το κανεις,αυτο που λες,θα μεινεις χωρις μητρικη.Το εχω κανει και το ξερω.Γι`αυτο το λογο και η καθε εταιρια μητρικων εχει διαφορετικα bios downloads,αναλογα με τη μητρικη.Συμβουλη μου: μην το κανεις.Το καλητερο που μπορεις να κανεις εναι Vdimm mod και το καταληλοτερο ατομο για να ρωτησεις ειναι ο unseen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Νοέμβριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Εχω διαβασει για πολλους να καινε μητρικες και καρτες γραφικων με vmods. Το καλυτερο θα ηταν να βρω το ddr booster ή να βρω καποιο προγραμμα να κανει edit στο bios μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 konilio τι μνήμες έχεις ? Πάντως το vdimm δεν είναι κάτι το δύσκολο και αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ μπόρει να το κάνει κάποιος άλλος. ’κομα και σε ηλεκτρονικό της περιοχής σου να πας (σε τηλεορασά) και του πεις τι θέλεις και που γίνεται το mod, θα στο φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Νοέμβριος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Εχω τις μνημες που παρουσιαζονται στο παρακατω thread, γι' αυτο και "καιγομαι" για ταση!http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12060&highlight=twinmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 ουτε για πλακα bios απο αλλη μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Νοέμβριος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Βρειτε μου ενα ddr booster :devil: ! Ηθελα να 'ξερα γιατι δε φερνουν αλλο! Αφου ειναι πολυ χρησιμο, κι ας εχει λιγα bugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Νοέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αν έχεις πιστωτική πάρε ενα από το http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Νοέμβριος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Εχει και το casetech.co.uk αλλα εχω ως τελευταια λυση τη χρηση πιστωτικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Νοέμβριος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Καλά δεν είναι και τόσο τραγικό ούτε τόσο επικινδυνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Νοέμβριος 18, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Εχω ψαξει παντως για mod και δε βρηκα κατι συγκεκτριμενο. Καθε ενας δοκιμαζει και κατι αλλο, μεχρι που οι περισσοτεροι αλλαζουν μητρικες επειδη τις εχουν καψει. Αν υπηρχε κατι standard θα το δοκιμαζα οπωσδηποτε. Για οσους γνωριζουν και μπορουν να βοηθησουν, η μητρικη μου χρησιμοποιει το winbond W83303D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 konilio σου κάθονται καλά τα utt στην AV8 ? ή με διαιρέτη? εγώ πάντως με τα κ8τ800 βασανίστικα με το θέμα μνήμη. Πως και δεν πήρες ΤCCD ή micron -5Β, κάθονται πολύ καλά. Και ειδικά τα samsung δεν θέλουν και ρεύμα.Πάντως vdimm για την mobo σου υπάρχει και απο οτι βλέπω είναι έυκολο http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42824&highlight=av8+mod Καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Νοέμβριος 18, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Το εχω δει αυτο το mod, αλλα αν δεις παρακατω υπαρχουν αρκετες ενστασεις διοτι δεν ακολουθει απο οτι φαινεται το vtt. Για να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι σημαινουν αυτα τα utt, tccd, bh κλπ και θα χαρω πολυ να μου εξηγησει καποιος. Εγω τις δουλευω με 200/166 στα 218 error free με 2.5-3-3-6 και 2.65v. Μου εχουν φθασει μεχρι 233 error free αλλα με 2Τ, ριχνοντας μου το superpi 1M κατα 3s. Τις εχω δοκιμασει παντως με ολους τους διαιρετες που δινει το a64tweaker και δεν ειχα κανενα προβλημα με ταση εως 2.8v. Με 2-3-3-6 εχω πιασει μεγιστο 193mhz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.