Jump to content

Αναβάθμιση..

st.ef

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ενα υπολογιστη: P4, 1GB DDR, M/B ABIT KAI VGA agp 3450 PSU 450W

οπως φαντάζεστε το pc αυτο δεν τρεχει τα περισσοτερα καινουργια παιχνιδια και σκεφτηκα (δλδ ο αδερφος μου) να κανουμε μια μικρη αναβα8μιση..

Επιδη η Μ/Β παιρνει μονο agp η καλυτερη που βρηκα στην αγορα ειναι η 7600gt. στα 100 περιπου ευρω, Υπαρχει ομως και η ιδεα να αλλαξω το Μ/Β σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523346 και να βαλω μετα την 7600 pci που εχω.. απο το αλλο pc στο οποιο θελω να βαλω μια 4850 και ολο αυτο 8α εχει κοστος περιπου 200e..

To ερωτημα ειναι το εξης: μετα την αλλαγη Μ/Β της ram ddr σε ddr2 και της vga se 7600 θα εχω αποτελεσματα η o p4 θα τα βρισκει σκουρα?

To ερωτημα ειναι το εξης: μετα την αλλαγη Μ/Β της ram ddr σε ddr2 και της vga se 7600 θα εχω αποτελεσματα η o p4 θα τα βρισκει σκουρα?

διστυχως φιλε θα τα βρισκει σκουρα. :(

το καλυτερο που μπορεις να κανεις, ειναι να περιμενεις λιγακι, να μαζεψεις μερικα χρηματα ακομη, και να πας σε καινουριο συστημα. Οσο και να αναβαθμισεις το συστημα, καπου θα βρεις ταβανι (παθων) και τοτε θα χρειαστει ουτος η αλλως να τα σκασεις για ενα C2D.

εχοντας στο σπιτι μια αρκετα καλη συνθεση για p4 (P4 prescott @ 3.6, 2x512, ATI 2600PRO) σου λεω οτι δεν πιανει μια μπροστα και στον πιο μικρο C2D.

με το σκεπτικο οτι αυτος που εχεις τωρα θα πιασει εαν τον πουλησεις 60-80 ευρω και γνωριζοντας οτι σκοπευες να πεταξεις 200 ευρω σου προτεινω το παρακατω.

[ATTACH]4836[/ATTACH]

ισως μπορεις να βρεις φθηνοτερη μητρικη και αλλον δισκο αλλου. ;)

Φυσικα μπορεις να παρεις εσυ την 4650 και να παρει ο αδερφος την 7600 :D

post-543-1414343244,2976_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.