psyber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Eχω την audigy 1 platinum και σκεφτομαι για αναβαθμιση σε x-fi extreme music.την εχει κανεις για εντυπωσεις?αξιζει τα λεφτα της?
morfeas-dsl- Νοέμβριος 16, 2005 #2 Νοέμβριος 16, 2005 Κοιτα. Ολα σχετικα ειναι. Ασχολεισαι τοσο με μουσικη? Εχεις τα χρηματα? αν η απαντηση ειναι ναι τοτε προχωρα. Αν οχι τοτε ισως να δεις μικροτερη διαφορα απο οτι περιμενες. Εχεις καλα ηχεια? Πχ φιλος πηγε να παρει την x-fi ενω εχει ηχεια των δεκα ευρω. Αν ναι αλλος ενας λογος να την αγορασεις,αν οχι μηπως θα δεις μεγαλυτερη διαφορα αγοραζοντας καλυτερα ηχεια?
greekfragma Νοέμβριος 16, 2005 #3 Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 22:22] Κοιτα. Ολα σχετικα ειναι. Ασχολεισαι τοσο με μουσικη? Εχεις τα χρηματα? αν η απαντηση ειναι ναι τοτε προχωρα. Αν οχι τοτε ισως να δεις μικροτερη διαφορα απο οτι περιμενες. Εχεις καλα ηχεια? Πχ φιλος πηγε να παρει την x-fi ενω εχει ηχεια των δεκα ευρω. Αν ναι αλλος ενας λογος να την αγορασεις,αν οχι μηπως θα δεις μεγαλυτερη διαφορα αγοραζοντας καλυτερα ηχεια?
psyber Νοέμβριος 16, 2005 Author #4 Νοέμβριος 16, 2005 εχω τα 2.1 megaworks καλα θεωρούνται.greekfragma τι λες?
greekfragma Νοέμβριος 16, 2005 #5 Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από psyber [Σήμερα, στις 22:58] εχω τα 2.1 megaworks καλα θεωρούνται.greekfragma τι λες? για αυτα τα ηχεια θα καθομουνα στην audigy 1 platinum.....πολλα λεφτα για το τιποτα
Vadergr Νοέμβριος 16, 2005 #6 Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από psyber εχω τα 2.1 megaworks Kαι η audigy πολυτελεια ειναι με δαυτα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.