psyber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Eχω την audigy 1 platinum και σκεφτομαι για αναβαθμιση σε x-fi extreme music.την εχει κανεις για εντυπωσεις?αξιζει τα λεφτα της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Κοιτα. Ολα σχετικα ειναι. Ασχολεισαι τοσο με μουσικη? Εχεις τα χρηματα? αν η απαντηση ειναι ναι τοτε προχωρα. Αν οχι τοτε ισως να δεις μικροτερη διαφορα απο οτι περιμενες. Εχεις καλα ηχεια? Πχ φιλος πηγε να παρει την x-fi ενω εχει ηχεια των δεκα ευρω. Αν ναι αλλος ενας λογος να την αγορασεις,αν οχι μηπως θα δεις μεγαλυτερη διαφορα αγοραζοντας καλυτερα ηχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 22:22] Κοιτα. Ολα σχετικα ειναι. Ασχολεισαι τοσο με μουσικη? Εχεις τα χρηματα? αν η απαντηση ειναι ναι τοτε προχωρα. Αν οχι τοτε ισως να δεις μικροτερη διαφορα απο οτι περιμενες. Εχεις καλα ηχεια? Πχ φιλος πηγε να παρει την x-fi ενω εχει ηχεια των δεκα ευρω. Αν ναι αλλος ενας λογος να την αγορασεις,αν οχι μηπως θα δεις μεγαλυτερη διαφορα αγοραζοντας καλυτερα ηχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 εχω τα 2.1 megaworks καλα θεωρούνται.greekfragma τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από psyber [Σήμερα, στις 22:58] εχω τα 2.1 megaworks καλα θεωρούνται.greekfragma τι λες? για αυτα τα ηχεια θα καθομουνα στην audigy 1 platinum.....πολλα λεφτα για το τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από psyber εχω τα 2.1 megaworks Kαι η audigy πολυτελεια ειναι με δαυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.