R@tNET Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Ξεκινάει σεμινάριο Linux αυτό το Σάββατο 19/11/05... παρακαλώ όσοι πιστοί θέλουν... ( εντός Καλαμάτας ) να προσέλθουν. > ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 18 ενότητες (10 ΩΡΩΝ) > ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ @ Σάββατο 15:00 20:00 @ Κυριακή 09:00 14:00 > ΚΑΘΕ 2ο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ > ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ SuSE 9.3 Professional ...ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ LINUX ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Πληροφορίες / Εγγραφές: Στα μέλη του συμβουλίου του Παραρτήματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 ξεκάρφωμα για την comdex ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:21] ξεκάρφωμα για την comdex ????? ... :whistle2: Αύριο ανεβαίνω Αθήνα και θα είμαι όλη την Παρασκευή στην έκθεση... δυστυχώς ( για μένα ) όμως το Σαββατοκύριακο δεν θα είμαι... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Ε, πέρνα και μία βολτίτσα από το περίπτερο του awmn να τα πούμε. Λογικά θα πάω εκεί από το πρωί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 εμένα θα με βρείτε στο lan party, τά παμε αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αύριο αρχίζει η Ενότητα 2... όποιος θέλει ας έρθει στις 3:00 στα ΙΕΚ ( 6ο Ενιαίο Λύκειο Καλαμάτας ).ΕΝΟΤΗΤΑ 2Χρησιμοποίηση του LIVE CD του λειτουργικού για πρώτη γνωριμία με το περιβάλλον. Εκμάθηση εντολών για τις περισσότερες λειτουργίες σε ένα Unix σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.