deceptive_d Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Παιδια καλως σας βρηκα. Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις εμπειρια απο το Zalman Reselator. Ενδιαφερομαι για το οσο δυνατον γινεται πιο silent συστημα (εχω το κουτι Sonata Antec). Thanx guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Νοέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Πηγαινε στην "Αναζητηση" (πανω δεξια στη σελιδα) και ψαξε για " reserator ". Θα βρεις αρκετα πραγματα, ορεξη να εχεις να διαβαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Νοέμβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Eίναι το πιο αθόρυβο σύστημα υδρόψυξης που υπάρχει. Είμαι κάθετος σε αυτό που σου λέω γιατί το έχω δεί και έχω ιδία γνώμη. δες http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15750&highlight=%E1%E8%FC%F1%F5%E2%EF Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Το είχα για κάνα χρόνο, αθόρυβο όσο δεν πάει με επιδόσεις ελάχιστα καλύτερες από μαμά ψύκτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Νοέμβριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Παιδια να σται καλα. εβγαλα ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Νοέμβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Ξέρει κανείς τι σωλήνες έχει το ρεσερατορ? Εννοώ την διατομή τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 αν θυμαμαι καλα 10μμ fittings....δηλαδη 3/8 εσωτερικη διαμετρο....ετσι δεν ειναι???? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Νοέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Οι αντλίες του στυλ Hydor l20 και Εheim είναι πιο θορυβώδεις απο αυτές του ρεσερατορ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Νοέμβριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Πολύ μικρή η διαφορά αλλά νομίζω του zalman είναι πιο αθόρυβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.