Jump to content

Αγορά από HAC Shop

knikos

Recommended Posts

Συγχαρητήρια στο HAC αλλα γενικώς θα πρέπει να δει λίγο τις τιμές του αν θέλει να ανταγωνιστεί άλλα καταστήματα και να αυξήσει την πελατία του. Δεν είναι δυνατόν το ίδιο πράγμα να το δίνει 10% (και παραπάνω) πάνω. Ας μην είχε το μονοπώλειο σε κάποια προιόντα και θα έβλεπε...

Πάντως εγώ γουστάρω να πληρώνω παραπάνω αν το αξίζει το κατάστημα. Δηλαδή αν έχει καλή εξυπηρέτηση, αν οι πωλητές είναι πρόθυμοι, αν έχουν σωστό και γρήγορο service, αν έχουν γενικώς ξηγημένη πολιτική κτλ...

Στο HAC shop δεν είχα ποτέ την τύχη να πάω καθώς πολύ λίγες φορές έχω ανέβει Αθήνα αλλά αν απ'όσο λέτε είναι ξηγημένα άτομα, τότε πάω πάσο. Μπράβο τους! :D

ΥΓ: Αλλά ρε παιδιά κάντε κάτι με το site! Σε firefox το μενού είναι άθλιο... :( Τουλάχιστον πριν 1-2 βδομάδες που μπήκα για τελευταία φορά...

Και γω διαβάζοντας στην αρχή του τόπικ τα προβλήματα σχετικά με την αλλαγή μου έλεγα "this is so un-HAC". Με την επίλυση του προβλήματος επιβεβαιώθηκα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην διευθετηθεί το θέμα.

Thumbs up Stratos (αν και είσαι γαύρος παναθεμά σε)

Όσον αφορά τις τιμές, παιδιά σόρρυ αλλά ένα απο τα θέματα που καλύπτει η τιμή είναι και η επιχειρηματικότητα. Κοινώς είσαι επιχειρηματίας με @@* και φέρνεις κάτι το οποίο δεν υπάρχει στην αγορά; Είσαι ο μοναδικός παίχτης; Ε είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αν και παρόλαυτά δεν έχω δει σε κάτι η χακοτιμή να ξεφεύγει παραπάνω απο ότι θα δικαιολογούσαν οι οικονομίες κλίμακας.

*Για να προλάβω τυχόν κακοήθειες, κανέναν απο τους δυο αγαπητούς ιδιοκτήτες του HAC δεν έχω ξεβρακώσει για να εξακριβώσω το ακριβές μέγεθος. Υποθέσεις κάνω.

• 4 weeks later...

Η δικια μου εμπειρια(και ενος φιλου μου)ισως διαφοροποιηθει...

Σαν παιδι και αυτος(ο φιλος) μολις ειδε οπτερον 146 εκανε σαν παλαβος και μου ζητησε να κλεισω με την καρτα μου τον εν λογω επεξεργαστη στα 175 τοτε...Εεε απο τις 29/11 μας πανε απο μερα σε ημερα.....μεχρι που στον φιλο μου ειπαν στις 6/12 σε τηλεφωνημα του ειπαν την επομενη και σε εμενα με διαφορα μισης ωρας στις 15/12 και αν...

Εν τω μεταξυ οι τιμες τους αυξανονταν μερα με την ημερα (185,192.....)ετσι σε επικοινωνια που ειχαμε τους διαμηνυσαμε οτι βρηκαμε απο αλλο μαγαζι και με καλα steppings...

και το οποιο ειπε οτι 10/12 13:00 θα τους ειχαμε στα χερια μας...

Τελικα πηραμε 2 οπτερονς 146 cabne και cabye στις 13.50...

Παρολα αυτα τα παιδια στο ΧΑΚ μας επεστρεψε τα χρηματα μεχρι τελευταιου λεπτου χωρις

φασαρια και τους το αναγνωριζω αυτο....

Σας επιστρέψανε χρήματα;

Δλδ χρέωσαν την κάρτα πρωτού στείλουν τα προϊόντα (ακόμη χειρότερα, δεν τα είχαν καν...) και δεν έβαλαν απλά ένα hold έναντι της παραγγελίας;

’λλη ελληνική πρωτοτυπία...

-Κ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.