knikos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Έψαχνα ένα φθηνό mp3 player με ραδιόφωνο και τελικά βρήκα από το skroutz.gr το ΤΕΑC MP-111.Κοιτώντας όμως το site της TEAC δεν είδα πουθενά να γράφει για ραδιόφωνο, σε αντίθεση με τα e-shops στο skroutz.Αποφάσισα λοιπό να μη το πάρω οnline και να πάω να το δώ από κοντά στο HAC Shop.Ο πωλητής με διαβεβαίωσε ότι έχει ραδιόφωνο και έτσι το αγόρασα...Έλα όμως που ανοίγοντάς το στο σπίτι ανακαλύπτω ότι δεν έχει!!!!Επικοινωνώ με τον υπεύθυνο ο οποιός μου λέει ότι στη λίστα τους εμφανίζεται να έχει και να περάσω από εκει να το ελέγξουμε.Τελικά πηγαίνω και προφανώς κανείς δε βρίσκει ραδιόφωνο.Λεφτά δεν επιστρέφει πίσω όμως, γιατι ο αντιπρόσωπος λέει δε του το παίρνει πίσω.Οπότε τώρα είμαι αναγκασμένος να πάρω κάποιο άλλο από αυτούς (δεν έχουν και καμιά ποικιλία όμως), αρκετά ακριβότερο.Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω αφού τελικά μου πούλησαν ένα προϊόν που δεν ήθελα με παραπληροφόρηση (σκόπιμη ή εν αγνοία τους)????Τhanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Νοέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 πουλατο...ηκανε φασαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knikos Νοέμβριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Byron πουλατο... Είναι αγορασμένο με τιμολόγιο και δεύτερον προφανώς και θα χάσω λεφτά ως μεταχειρισμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Απο την στιγμη που σου ειπαν οτι εχει ραδιοφωνο, οφειλουν να σου δωσουν τα χρηματα σου πισω.Δικο τους λαθος ειναι και οχι δικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Νοέμβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 welcome to greek reality.αφου εισουνα εκει ας το ελεγχες πριν το αγορασεις.μπορεις να αναφερθεις στο Κ.Ε.Π. μπας και σου πουνε τιποτα περι του θεματος, αυτοι ξερουν (υποτιθεται...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Έχε υπόψη σου πάντως πως το ένα απο τα παιδί στο HAC είναι μέλος του forum (Stratos) οπότε ίσως βγάλετε πιο εύκολα άκρη ως συμφορουμίτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knikos Νοέμβριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Έχε υπόψη σου πάντως πως το ένα απο τα παιδί στο HAC είναι μέλος του forum (Stratos) οπότε ίσως βγάλετε πιο εύκολα άκρη ως συμφορουμίτες... Κοίτα από ότι έχω δει υπάρχου αρκετά καλές γνώμες για το HACshop σε διάφορα φορουμ. Αν είχε διαθέσιμη πιο μεγάλη ποικιλία από mp3 δε θα με πολυπείραζε να έπερνα ένα άλλο (πχ creative) αλλά οι επιλογές που έχω είναι πολύ περιορισμένες οπότε (και σύμφωνα με το νόμο) μάλλον θα πρέπει να διεκδικήσω (πώς?), να συννενοηθώ επιστροφή χρημάτων. Καλό ότι έιναι μέλος κάποιος από το HACshop αλλά η συννενόηση μάλλον πρέπει να γίνει και γίνεται με τον υπέυθυνο του καταστήματος. Πάντως και οι δυο πωλητές με τους οποίους μίλησα (και όταν το αγόρασα) και όταν τηλεφώνησα για να τους πω το λάθος ήταν σίγουροι ότι έχει ράδιο!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Συμφωνα με τον νομο, δικαουσαι επιστροφη χρηματων κατω απο καποιους ορους τους οποιους δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από knikos [Σήμερα, στις 19:52] Καλό ότι έιναι μέλος κάποιος από το HACshop αλλά η συννενόηση μάλλον πρέπει να γίνει και γίνεται με τον υπέυθυνο του καταστήματος. o ιδιοκτητης ειναι μην ανυσηχεις....δες ποιο σε ενδιαφερει απο αυτα που εχουνε ραδιοκαι καντε μαζι την παραγγελεια μεσο του μαγαζιου.δε νομιζω να εχουν προβλημα τα παιδια, και σιγουρα δεν εγινε εσκεμμενα. Λυση θα βρειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knikos Νοέμβριος 16, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras o ιδιοκτητης ειναι μην ανυσηχεις....δες ποιο σε ενδιαφερει απο αυτα που εχουνε ραδιοκαι καντε μαζι την παραγγελεια μεσο του μαγαζιου.δε νομιζω να εχουν προβλημα τα παιδια, και σιγουρα δεν εγινε εσκεμμενα. Λυση θα βρειτε. Thanx για την πληροφόρηση, αν είναι ο ιδιοκτήτης θα επικοινωνήσω και με pm μαζί του.Το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο να πάρω πίσω τα λεφτά όσο να έχω δυνατότητα επιλογής κάποιου άλλου με ράδιο στην τιμή που υπάρχει συνήθως στην πιάτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από knikosΤο πρόβλημά μου δεν είναι τόσο να πάρω πίσω τα λεφτά όσο να έχω δυνατότητα επιλογής κάποιου άλλου με ράδιο στην τιμή που υπάρχει συνήθως στην πιάτσα. Τους το προτεινες και σου αρνηθηκαν?Αν και καποια στιγμη πρεπει να σταματησει η ιστορια με τα μαγαζια οπου δεν κανουν επιστροφη χρηματων (δεν αναφερομαι στο hac αλλα σε ολα), φανταζομαι οτι οι υπευθυνοι στο hac θα σε εξυπηρετησουν στο τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knikos Νοέμβριος 16, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Τους το προτεινες και σου αρνηθηκαν?Αν και καποια στιγμη πρεπει να σταματησει η ιστορια με τα μαγαζια οπου δεν κανουν επιστροφη χρηματων (δεν αναφερομαι στο hac αλλα σε ολα), φανταζομαι οτι οι υπευθυνοι στο hac θα σε εξυπηρετησουν στο τελος... Δεν πήγα ο ίδιος γιατί είμαι εκτός Αθηνών. Το άφησα σε έναν γνωστό μου. Πήγε χθες για να δουν από κοντά ότι όντως δεν έχει ράδιο. Στην αρχή του πρότειναν αν μπορούν να συννενοηθούν με τον αντιπρόσωπο ώστε να το πάρει πίσω αυτός ως ελαττωματικό, να τους δώσει ένα καινούργιο και να μου δώσουν τα λέφτα (από ότι κατάλαβα). Αυτή τη θεωρούσα και γω μια σωστή λύση.Τελικά ο αντιπρόσωπος το αρνήθηκε είπαν, όπότε το HACshop αντιπρότεινε να το παρουν πίσω και να μου δώσουν ένα ακριβότερο με ράδιο αλλά σε καλύτερη τιμή από την κανονική.Το σίγουρο είναι ότι θα τα βρούμε, αλλά ως καταναλωτής θα ήθελα επιτέλους και στην Ελλάδα να γίνεται άμεση επιστροφή χρημάτων (την προβλέπει και ο νόμος νομίζω) και όχι αυτό το μπλέξιμο και καθυστέρηση..Γιατί μια αγορά Χ κόστους σου βγαίνει Χ+Ψ με τις αλλαγές ή ότι σου προτείνουν οι έμποροι (άσχετα αν to X+Ψ είναι καλή τιμή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
frap Νοέμβριος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Κάρτες και πάλι κάρτες..."Τι, δεν μου επιστρέφετε τα χρήματα? Οκ.", Φαξ στη Visa, το και το, να το προιόν, να η σελίδα τους, το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή, ακυρώστε την τάδε συναλλαγή και ενημερώστε τους να μου ζητήσουν να τους επιστρέψω το προϊόν.Σιγά, θα σωθεί τα HAC (και όποιο) -shop αν σου δεσμεύσει 50e ... Απλά, με αυτή την αντιμετώπιση, την επόμενη φορά θα είσαι πολύ πιο επιφυλλακτικός και όταν δεις ασυμφωνία εταιρίας - shop ούτε καν θα ρωτήσεις... Αυτοί χάνουν μακροπρόθεσμα.-Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knikos Νοέμβριος 16, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από frap Κάρτες και πάλι κάρτες... "Τι, δεν μου επιστρέφετε τα χρήματα? Οκ.", Φαξ στη Visa, το και το, να το προιόν, να η σελίδα τους, το προϊόν δεν ανταποκρίνετε στην περιγραφή, ακυρώστε την τάδε συναλλαγή και ενημερώστε τους να μου ζητήσουν να τους επιστρέψω το προϊόν. Σιγά, θα σωθεί τα HAC (και όποιο) -shop αν σου δεσμεύσει 50e ... Απλά, με αυτή την αντιμετώπιση, την επόμενη φορά θα είσαι πολύ πιο επιφυλλακτικός και όταν δεις ασυμφωνία εταιρίας - shop ούτε καν θα ρωτήσεις... Αυτοί χάνουν μακροπρόθεσμα. -Κ. Μα ακριβώς για να βεβαιωθώ για τη συγκεκριμένη αγορά (ότι έχει ράδιο) πήγα στο κατάστημα με φυσική παρουσία!! Το θέμα είναι ότι ζήτησα Mp3player με ράδιο αλλά πήρα χωρίς. Τέλως πάντων το κλείνω εδώ και θα ενημερώσω (αν ενδιαφέρεστε ακόμα) αφού μιλήσω ξανά με τον ιδιοκτήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Κακώς δεν σου επέστρεψαν τα χρήματα. Το λάθος είναι δικό τους και νομίζω είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να σου επιστρέψουν τα χρήματα σε αυτή τη περίπτωση.Δεν έχει ούτε καλό μαγαζί ούτε συμφορουμίτης ούτε τίποτα. Σου ζήτησα το Α και μου έδωσες το Β? Επιστροφή χρημάτων αν δεν μπορούμε να λύσουμε αλλιώς το θέμα.Λάθος τους από την μεριά τους και δεν βλέπω τον λόγο να συμβιβαστείς για δικό τους λάθος.Μόνο αυτόΑρχική απάντηση από knikos [Σήμερα, στις 20:39] όπότε το HACshop αντιπρότεινε να το παρουν πίσω και να μου δώσουν ένα ακριβότερο με ράδιο αλλά σε καλύτερη τιμή από την κανονική. θα μπορούσε να θεωρηθεί ώς καλή λύση αρκεί να μιλάμε για ουσιώδη μείωση και αυτό αν δεν υπάρχει άλλη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 17, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 H επιστροφή χρημάτων είναι υποχρεωτική για αγορά από Internet τουλάχιστον.Στη δική δου περίπτωση νομίζω οτι έχασες.Να γιατί προτιμώ να αγοράζω από το Πλαίσιο Αγ. Παρασκευής.Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλοι που να έχουν τέτοιο RMA αλλά τους πήγα ένα MGE UPS γιατί ήταν ελαττωματικό την επόμενη εργάσιμη. Μου είπαν οτι ειδικά για τα MGE δεν γίνεται RMA γιατί τα δίνει η InfoQuest και θα έπρεπε να γίνει αντικατάσταση μετά από 1-2 βδομάδες. Ζήτησα επιστροφή χρημάτων και όχι αντικατάσταση. Πήραν τηλέφωνο την Infoquest, περίμενα λίγο και οι ευγενικότατοι υπεύθυνοι της InfoQuest δέχτηκαν να πάρουν πίσω το UPS. Τελικά αγόρασα ένα BackUPS 1000 APC. Αγόρασα και ένα σκληρό δίσκο WD. Νόμιζα οτι ήταν ο 2500KS αλλά ήταν ο JS (δήθεν SATA II χωρίς NCQ, η απάτη που ονομάζουν ΣΑΤΑ ΙΙ την ταχύτητα 300). Τον επέστρεψα (σφραγισμένο) και ζήτησα πιστωτικό. ΟΚ. Περιμένω τον KS. Αυτό έλλειπε να βγαίνω για ψώνια και να φοβάμαι τι θα αγοράσω. Δεν είμαι υποχρεωμένος να τόχω ψάξει από πριν για τιμές και κωδικούς. Πάω, ψωνίζω, αυτό που βρίσκω και νομίζω οτι είναι αυτό που θέλω και αν μετά δω οτι κάτι δεν πάει καλά το επιστρέφω. Φυσικά με πλήρη συσκευασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Νοέμβριος 17, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice H επιστροφή χρημάτων είναι υποχρεωτική για αγορά από Internet τουλάχιστον. Στη δική δου περίπτωση νομίζω οτι έχασες. Να γιατί προτιμώ να αγοράζω από το Πλαίσιο Αγ. Παρασκευής. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλοι που να έχουν τέτοιο RMA αλλά τους πήγα ένα MGE UPS γιατί ήταν ελαττωματικό την επόμενη εργάσιμη. Μου είπαν οτι ειδικά για τα MGE δεν γίνεται RMA γιατί τα δίνει η InfoQuest και θα έπρεπε να γίνει αντικατάσταση μετά από 1-2 βδομάδες. Ζήτησα επιστροφή χρημάτων και όχι αντικατάσταση. Πήραν τηλέφωνο την Infoquest, περίμενα λίγο και οι ευγενικότατοι υπεύθυνοι της InfoQuest δέχτηκαν να πάρουν πίσω το UPS. Τελικά αγόρασα ένα BackUPS 1000 APC. Αγόρασα και ένα σκληρό δίσκο WD. Νόμιζα οτι ήταν ο 2500KS αλλά ήταν ο JS (δήθεν SATA II χωρίς NCQ, η απάτη που ονομάζουν ΣΑΤΑ ΙΙ την ταχύτητα 300). Τον επέστρεψα (σφραγισμένο) και ζήτησα πιστωτικό. ΟΚ. Περιμένω τον KS. Αυτό έλλειπε να βγαίνω για ψώνια και να φοβάμαι τι θα αγοράσω. Δεν είμαι υποχρεωμένος να τόχω ψάξει από πριν για τιμές και κωδικούς. Πάω, ψωνίζω, αυτό που βρίσκω και νομίζω οτι είναι αυτό που θέλω και αν μετά δω οτι κάτι δεν πάει καλά το επιστρέφω. Φυσικά με πλήρη συσκευασία. Πάνω σε αυτό εγώ ότι rma έχω για το πλαίσιο το πάω πάντα στη Μεταμόρφωση θα το έχω τώρα και αυτό υπόψιν μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
knikos Νοέμβριος 18, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Επειδή οφείλουμε να αναγνωρίζουμε τους σωστούς επαγγελματίες και να δημιουργούμε τη σωστή τελική εικόνα στα θέματα που ανοίγουμε ενημερώνω ότι: Ο Stratos από HACshop επικοινώνησε μαζί μου δίνοντας μου όλες τις εναλλακτικές που αναφέραμε πιο πάνω και θα περιμέναμε από ένα σωστό κατάστημα. Δηλαδή αλλαγή με κάποιο άλλο μοντέλο, παραγγελία από κοινού μοντέλου εκτός στοκ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Τον ευχαριστώ δημόσια για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό. Δυστυχώς η αγορά που θέλω να κάνω όμως είναι ενά mp3 player με 512ΜΒ, ράδιο και σχετικά επώνυμη μάρκα, κάτω από τα 80 για αυτό και είχα επιλέξει το συγκεκριμένο. Τελικά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση στην παρούσα περίπτωση είναι η επιστροφή των χρημάτων. Θα προτιμήσω το HACshop σε κάποια μελλοντική αγορά κρίνοντας από τον επαγγελματισμό και το επίπεδο εξυπηρέτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 18, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Δεν διαφωνώ για το HAC. Από τους καλύτερους είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 18, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Έτσι μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.