Jump to content



ΕΠΕΙΓΟΝ! ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ FORMAT


Polas

Recommended Posts

Γειά χαρά σε όλους! Έγεινε κάτι και΄αν δε βρεθεί κάποια λύση θα καταστραφώ! Ενώ έκανα εγκατάσταση κάποιου pach για ένα παιχνίδι, που είπε να κάνω restart! Έκανα, και όταν μπήκα στα windows δε μου έτρεχε το παιχνίδι επειδή στον σκληρό δίσκο που το εγκατέστησα δέν είχα πλέον πρόσβαση! Προσπαθώντας να κάνω click πάνω στο εικονίδιο του σκληρού, μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να κάνω φορματ και ότι ο σκληρός δεν είναι φορμαρισμένος! Πρέπει επειγόντως να γίνει κάτι όστε να έχω πρόσβαση στον σκληρό, έστω και για να κάνω backup των αρχείων μου και μετά να τον φορμάρω! Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? Τι μπορεί να φταίει?????Έχω πειθανότητες? 160 gb έχω μέσα...Έχω ξενερώσει αφάνταστα!:jump: :jump:

Link to comment
Share on other sites

εαν το πατσακι σου ειναι απο τα ''αθωα'' τοτε μαλλον κολλησες καποιον ιο.........και το μηνυμα που σου πεταει το προκαλει ο ιος.........

προσπαθησε να καθαρισεις τον υπολογιστη σου απο ιους ή οτιδηποτε αλλο επικινδυνο και δες εαν σου πεταει ξανα το μηνυμα αυτο.

(τουλαχιστον αυτο μου ρχεται στο μυαλο οταν ακουω τετοια μετα απο ''πατσαρισματα'')

Link to comment
Share on other sites

Thanks παιδια! Λύθηκε το πρόβλημα! Απο safe mode δε μπορούσα να το δώ! Το έκανα με το easy recovery και όλα διορθώθηκαν! Όυτε ιό μου έβρησκε! Αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι όσα αρχεία ήταν με ελληνικούς χαρακτήρες μου τα εμφάνιζε κάπως έτσι : _______.mp3. Μήπως αν κάνω update στο πρόγραμμα θα μου τα βγάζει με ελληνικούς χαρακτήρες? Όπως και να'χει το πρόβλημα λύθηκε! Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.