Jump to content

Alcatec modem ΟΤΕ(dsl)+lan?????

amgamer

Recommended Posts

επιστρεφω με αποριες... :...:

παρειγγειλα το router/modem απο τον ΟΤΕ.(μου ειπαν οτι μπορω να δσυνδεσω με μεχρι κ 6 pc)

κ τωρα σας ρωτω:

πως θα συνδεθει το modem/router???με usb?ή με καλωδιο σε καρτα δικτυου...

με ενδιαφερει πολυ αυτο,γτ αυτη τη στιγμη εχω ενα lan μεταξυ 2 υπολογιστων κ αν ειναι να συνδεετε το μοντεμ με καλωδιο ethernet δν θα μπορω να χω το lanaki μου!

το μοντεμ αυτο ειναι καλο???50Ε εχει.

φιλε Τακη,δν μπορω να βρω ακρη με το link!γινεται ενας χαμος με κατι firmwares k upgrades!

αυτο που θελω να κανω εγω ειναι με τις υπαρχων καρτες δικτυου κ το μοντεμ που θα ρθει σε δυο μερες,να συνδεσω κ τα δυο pc ωστε να χουν κ dsl κ να ειναι μεσα στο lanακι!

γινεται αυτο χωρις hub???

(δν μπορω να συνδεσω τον pc με τις 2 καρτες?στη μια να χω τη dsl κ στην αλλη καρτα δικτυου να χω το καλωδιο που με συνδεει με τον αλλο pc κ απο κει να κανω κοινοχρηστη μεσα απο το δικτυο τη συνδεση κ να την μοιραζεται κ ο αλλος??)

ουφ,ουφ!!!!

τα ειπα!!:wassat:

Στον δικο μου router, εινακ switch( πιο εξελιγμενο hub) μαζι! Πιστευω πως αν τα βαλεις κ τα δυο στο router θα εχεις κ LΑΝ αλλα και Νet φυσικα κ στα δυο pc !

EDIT:

Ακυρο αυτο για το Bridge. Δεν ειμουν σιγουρος, και βρηκα το ακολουθο στην σελιδα της Micro$oft..

Do not create a bridge between the public Internet connection and the private network connection, or add the public Internet connection to an existing network bridge, if you do not have ICF or Internet Connection Sharing (ICS) enabled. To do so will create an unprotected link between your network and the Internet, and your network will be vulnerable to intrusions.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=12670

.Λεπτομερειες θα βρεις σ'αυτο το site με λιγο ψαξιμο για οτι θες και εγγυημενα.Το modemακι καλο ειναι για οικιακη χρηση(50 ευρα κανει,για καλυτερο πανω απο 150)εξπερ στο θεμα δεν ειμαι,μην σε παρω και στο λαιμο μου.

σας Ευχαριστω ολους!!!

captain milo αυτο ειχα στο μυαλο μου,απλα δν ηξερα αν πετυχαινει...

με πηραν σημερα απο τον ΟΤΕ κ μου ειπαν οτι η dsl ενεργοποιηθηκε!!!(μεσα σε 2 μερες!!!)

κ Δευτερα θα εχω το μοντεμ!

λεω να βαλω ΟΤΕ καλη δν ειναι??μου ειπαν οτι σε 1μιση ωρα σου δινουν user k pass.

ενας φιλος μου εχει ακριβως την ιδια ταχυτητα 384 κ πληρωνει 70 το μηνα!!!γτ????

εμενα μου ειπαν οτι συνολικα θα μου ρχετε 41...

δν πιστευω να μου ρθει κανα τετοιο πακετο!!

(κατι ακουσα στις ειδησεις οτι θα ανεβει το ιντερνετ 75%!!!!!)ξερει κανεις τπτ???

Η αύξηση αφορούσε τα τιμολόγια για PSTN-ISDN και όχι για DSL .

Περίπου στο 40άρι θα σου έρχεται τον μήνα τελική

Όσων αφορά το αν η ΟΤΕνετ είναι καλή , προσωπικά την βρήκα απαράδεκτη , όταν την δοκίμασα στην δουλειά , σε απόσταση λιγότερη από 200 μέτρα από το κέντρο του ΟΤΕ . Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πάρεις τηλ. τον κάθε παροχέα και να ζητήσεις demo account ώστε να διαπιστώσεις ο ίδιος ποιός παροχέας είναι ο καλύτερος και ποιος σε συμφέρει να βάλεις

demo account ε???πολυ ωραιο αυτο!μ'αρεσε.

θα το κανω με τη vivodi κ τον ΟΤΕ κ αν δν μου κανουν θα παω για forthnet...

ελπιζω καποια να ναι καλη!

δοκιμη θα κανω με downloading να φανταστω...σωστα???

δν υπαρχει καποιο προγραμμα bench(για pings κ speed..Ε??)

Υπάρχουν αρκετά τεστ στο ιντερνετ , εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το παρακάτω λινκ

http://speedtest.forthnet.gr/

Βασικά ο καλύτερος τρόπος να δεις το πώς συμπεριφέρεται ο κάθε provider είναι αφενώς μεν η ταχύτητα του download όπως είπες και εσύ , καθώς και η συμπεριφορά του σε online games .

Βλέπεις και κρίνεις ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.