Jump to content

Μείωση θερμοκρασία σε laptop

Jikail

Recommended Posts

Επειδή όταν ανεβάζει θερμοκρασία δουλεύει το ανεμηστήρι του το οποιό δεν είναι και το πιο αθόρυβο έχετε να προτείνετε κάτι; Το έχω ανεβασμένο σε ένα τετράποδο(ύψους 10 εκατοστών) για να περνάει αέρας από κάτω αλλά δεν κάνει και τίποτα τρομερό.. Καμιά εξωτερική μέθοδος ψύξης παίζει;

Blade_pan αυτό που έδειξες δεν κάνει δουλειά αντιθέτως αυξάνει την θερμοκρασία του φορητού. Έχω αγοράσει και εγώ ένα τέτοιο μετά απο καιρό παρατήρησα ότι όταν ανάβει το ανεμιστηράκι αυξάνεται η θερμοκρασία κατά 15 βαθμούς δηλαδή από 45 πάει στους 60. Όποτε τώρα έχω την βάση αλλα κλειστό το ανεμιστηράκι.

Αρχική απάντηση από Jikail [Σήμερα, στις 11:04]

Επειδή όταν ανεβάζει θερμοκρασία δουλεύει το ανεμηστήρι του το οποιό δεν είναι και το πιο αθόρυβο έχετε να προτείνετε κάτι; Το έχω ανεβασμένο σε ένα τετράποδο(ύψους 10 εκατοστών) για να περνάει αέρας από κάτω αλλά δεν κάνει και τίποτα τρομερό.. Καμιά εξωτερική μέθοδος ψύξης παίζει;

Υπάρχουν διάφορα Laptop coolers, με το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ως στιγμής να είναι το Revoltec, εκτός βέβαια το πολλαπλάσια ακριβότερο Titan. Αλλά και αυτά βασίζονται στην ψύξη με ανεμιστήρες, αν δεν θέλεις θόρυβο, δεν έχεις λόγο να πάρεις κάτι τέτοιο γιατί ανεμιστήρες προσθέτεις.

Το Titan θα μπορούσε να βοηθάει χωρίς τους ανεμιστήρες, όντας κατασκευή αλουμινίου, αλλά για το κόστος του αμφιβάλλω αν αξίζει τον κόπο.

Ναι το πηρε και ενας φιλος μου και μου ειπε τωρα οτι δεν κανει και πολυ δουλεια...

Βρηκα ομως και ενα αλλο που σιγουρα ειναι καλο.

http://www.cluboverclocker.com/reviews/cooling_devices/bytecc/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.