Jump to content

Ποσο μπορω να τον "σηκωσω"?

jpcupra

Recommended Posts

τον επεξεργαστη βρε χαζουλικα?!:p :P δειτε την υπογραφη μου και πειτε μου.παντως μια φορα που δοκιμασα με ουσιαστικα μηδενικη αυξηση της τασης(δεν θυμαμαι ποσο.)πηγε μεχρι τα 3900.εχει ελπιδεσ για κατι παραπανω???

φιλτατε frost τα εχω ηδη κοιταξει.tks anyway.χοντρικα παντως μια εκτιμηση σου?παντως αφου βλεπω αεροψυκτα μηχανηματα με cpu στα 2.8 να σηκωνονται στα 3.9+Ghz (stable,φυσικα!),αναρωτιεμαι αν μπορω και εγω να "πιασω"τα 4.5Ghz+.τι λες?

(ΥΓ: Η αληθεια ειναι οτι ψιλοκολλαω να παιξω σ'αυτες τις συχνοτητες,μην παρω καμμια cpu στα

χερια......)

Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 02:07]

φιλτατε frost τα εχω ηδη κοιταξει.tks anyway.χοντρικα παντως μια εκτιμηση σου?παντως αφου βλεπω αεροψυκτα μηχανηματα με cpu στα 2.8 να σηκωνονται στα 3.9+Ghz (stable,φυσικα!),αναρωτιεμαι αν μπορω και εγω να "πιασω"τα 4.5Ghz+.τι λες?

(ΥΓ: Η αληθεια ειναι οτι ψιλοκολλαω να παιξω σ'αυτες τις συχνοτητες,μην παρω καμμια cpu στα

χερια......)

Υποθέσεις όταν μιλάμε για overclocking αυτό παραμένουν...υποθέσεις. Δεν μπορεί να ξέρει κανένας.

Προσωπική εκτίμηση, 4.5GHz stable πολύ δύσκολο, εκτός αν έχεις καταπληκτικό επεξεργαστή και αξιόλογη ψύξη αέρα. Με την εργοστασιακή ψύκτρα απλά αδύνατο, δεν μπορεί να απάγει την θερμότητα του επεξεργαστή τόσο ψηλά.

Δεν χαλάει ο επεξεργαστής έτσι απλά, αρκεί να μην το παρακάνεις και εσύ. Στην χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να κάνεις ένα clear το CMOS. Απλά προχώρα σε μικρά βήματα και αν έχεις μία μέτρια ψύκτρα αέρα καλό θα ήταν να μην πειράξεις την τάση του επεξεργαστή.

Εγω με ολα μαμα σε coolling system τον P4 3.0GHz S478 τον εφτασα 4.0GHz stable (Σε linux παντα )...

VCore: 1.55V

Οποτε ο δικος σου μπορει να σηκωθει ακομα περισσοτερο, δεν εχω τεσταρει ποτε 755 απλα φαταζομαι πως καπως ετσι θα ειναι...

ενας επεξ ειτε ειναι σταθερος ειτε οχι ..................

Δεν εχει λινουξ και τετοια............

4.0 ειναι περιπου το οριο............αφου ειναι ιδιο ρεβ και πυρηνας............socket does not matter at all.................

εχω την thermaltake tower 112 για ψυκτρα αλλα δεν ειμαι και πολυ πεπεισμενος οτι κανει δουλεια.καμμια προταση?αν συμπεριλαμβανεται και screenshot, ακομα καλυτερα....

Αρχική απάντηση από apostglen46

ενας επεξ ειτε ειναι σταθερος ειτε οχι ..................

Δεν εχει λινουξ και τετοια............

Εννοουσα το πισι γενικοτερα, και πιστεψε με υπαρχει διαφορα...

Πχ τα win ουτε καν μπουταραν ενω στο suse ημουν αρχοντας...

4.0 ειναι περιπου το οριο............αφου ειναι ιδιο ρεβ και πυρηνας............socket does not matter at all.................

Ε, τοτε λογικα δεν θα μπορει να το παει λιγο (300-400ΜΗz) πανω απο εμενα? Δλδ στα 4.3-4.4GHz ας πουμε...

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 12:41]

Εγω με ολα μαμα σε coolling system τον P4 3.0GHz S478 τον εφτασα 4.0GHz stable (Σε linux παντα )...

VCore: 1.55V

Τι motherboard εχεις ρε 'zapotek'????!!!!!!??!!!!! Εχουμε ιδιο επεξ.(μαλλον) και μ'ενδιαφερει.:T:

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Εννοουσα το πισι γενικοτερα, και πιστεψε με υπαρχει διαφορα...

Πχ τα win ουτε καν μπουταραν ενω στο suse ημουν αρχοντας...

Ε, τοτε λογικα δεν θα μπορει να το παει λιγο (300-400ΜΗz) πανω απο εμενα? Δλδ στα 4.3-4.4GHz ας πουμε...

1)Απλως το λινουξ δεν κολησε ακομα.........

2)Για 4,3 θελει πολυ καλο νερο και πολυ καλο επεξ...........

3)Οι επεξ σας δεν εχουν καμοια αλλη διαφορα εκτος απο το σοκετ.......got it?

Αρχική απάντηση από apostglen46

1)Απλως το λινουξ δεν κολησε ακομα.........

2)Για 4,3 θελει πολυ καλο νερο και πολυ καλο επεξ...........

3)Οι επεξ σας δεν εχουν καμοια αλλη διαφορα εκτος απο το σοκετ.......got it?

1)Μπορει, θα το μαθουμε μονο οταν κολησει...

2)ΟΚ παω πασο.

3)Εκτος απο 400MHz δεν εχουν καμια αλλη.

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 21:03]

Ενα της GB, ουτε θυμαμαι ποιο...

Θα κοιταξω και θα σου απαντησω...

Aν μπορεις σε πμ,και τον τροπο,θα με υποχρεωνες(αν θες και διευθ.msn σου στελνω):bigsmile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.