blade_pan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 Που μπορω να παω μια Mobo gigabyte που τα φτησε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Νοέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Mπορείς να την στείλεις στην Gigabyte απ'ευθείας. Δεν είμαι σίγουρη αν έχουν παράρτημα στην Ελλάδα, αλλά έχουν σίγουρα στην Ιταλία.Ένα ψαξιματάκι ή e-mail μέσω του www.gigabyte.com.gr θα σου λύσει την απορία.Επίσημος αντιπρόσωπος πωλήσεων είναι η Info-Quest S.A. αλλά δεν ξέρω αν προσφέρουν και το service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Thanks my lady...θα στειλω ενα mail στην infoquest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Πηγαινε quest κι αν εχεις εγγυηση θα σε καλυψουν( για Gigabyte-DFI)!Ειναι πολυ εξυπηρετικοι αρκετες φορες που εχω παει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 15, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Nope εγγυηση δυστυχως...Δεν παιζει να εχει ακομη η 8I875 ultra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Νοέμβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αν δεν έχει εγγύηση, καλύτερα να την ξεχάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Οι GB έχουν 3 χρόνια εγγύηση οπότε αν είναι i875 πιθανότατα να είναι εντός εγγύησης.Κανονικά μόνο με το s/n πρέπει να την δεχτούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.