GeorgeVasil Ιανουάριος 31, 2009 #41 Ιανουάριος 31, 2009 το γεγονός οτι με ανησυχει λιγάκι το θέμα του θορύβου ( διαβάζοντας γενικότερα post επι του θεματος από κατόχους) και η δυνατότητα αγοράς ενδεχομένως ενός καλύτερου κουτιού αν όντως είναι έτσι τα πράγματα όσον αφορά τα Lian Li.To θέμα με τις ψύχτρες και τον πλαϊνό ανεμιστήρα λογικά σε βάθος χρόνου ίσως και να λυθεί με την προσθήκη νέων προϊόντων( χωρίς αλλαγές με dremel κλπ.) αλλά ένα ¨σχετικά¨αθόρυβο κουτί χωρίς υδρόψηξη προς το παρόν τουλάχιστον είναι ο στόχος για μένα.Κατα την γνωμη μου Διαφορες δεν υπαρχουν.Οι ανεμηστηρες θα ακουγονται το ιδιο σε οτι κουτι και να τους βαλεις.Θα χανεις επισης το πλεονέκτημα του σωστου κουτιού για ευκολη (μεταχειρισμενη πχ) υδροψυξη στο μελλον.
Gzar Ιανουάριος 31, 2009 Author #42 Ιανουάριος 31, 2009 GV και τα Lian Li είδα έχουν τρύπες για εγκατάσταση υδρόψυξης .Απλά βλέπω και τους 140αριδες που φοράνε και αναρωτιέμαι αν είναι καλύτεροι σε χαμηλές στροφές από ότι οι 120αριδες της coolermaster.Εκτός αν με έναν fan controller στο cosmos επιτυγχάνεται το ίδιο αποτέλεσμα οπότε δεν αξίζει όντως να δώσει κάποιος παραπάνω λεφτά.Xrist από οτι έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες (και έχω διαβάσει πολύ) όλοι συμφωνούν μαζί σου οπότε λογικά έχετε δίκιο απλά για της Lian Li τα κουτιά δεν εχω δεί πολλά thread ενώ το cosmos μάλλον το έχουν κάμποσοι και μπόρεσα κι εγώ να ενημερωθώ από τις δικές τους εμπειρίες καλύτερα...Αντιλαμβάνομαι βέβαια το θέμα του θορύβου είναι λίγο υποκειμενικό απλά το δωμάτιο του υπολογιστή είναι δίπλα στο Υπνοδωμάτιο που θα μπεί και το Βρεφικό και αυτό είναι που με ανησυχεί για να είμαι ειλικρινής γιατί με το υπάρχον κουτί αλλά χωρίς κανένα modification ( ούτε καν ανεμιστήρες ) από μέρους μου φαίνεται ότι θα απογειωθεί αεροπλάνο όταν μένει ανοιχτός για να κατεβάζει!
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 1, 2009 #43 Φεβρουάριος 1, 2009 το Lian Li PC-P80 Armorsuit μου φαίνετε πιο ωραίο από το tj αν και λίγο "άγριο" για τα γούστα μου και αν τελικά είναι καλύτερο σαν κουτί από το cosmos ( ηχομόνωση και εγκατάσταση ψύχτρας χωρίς προβλήματα)δεν μου είναι και τίποτα να το πάρω με 70 ευρώ δίνοντας το cosmos ( αν είδα και καλά στην παρουσίαση της Lian li στο site της έχει και ένα fan controller ήδη εγκατεστημένο επάνω)με βάλατε σε σκέψεις ... Αυτό που φαντάζομαι πρέπει να είναι και η ναυαρχίδα τους πρέπει να χωράει και εμένα μέσα! Lian Li PC-X2000B Black Case είναι αρκετά ακριβό ρε γμτ άραγε αξίζει τα λεφτά του?Εν κατακλείδι με το Lian η παίρνω το Armor με 70 ή παίρνω το X2000B με 160 ( παραμένοντας σε κάθε περίπτωση εντός του αρχικού badget) το μόνο θέμα είναι αν πραγματικά αξίζει αγορά τόσο ακριβού κουτιού και αν θα δώ διαφορές μεταξύ του cosmos και της Lian LiΠροσωπικά πιστευώ ότι το καλύτερο Lian-li είναι το PC-P80.Διαφορές πολλές σε θέμα ποιοτήτας. Στο τέλος εξαρτάται απο 'σένα. Εγώ πάντος Lian-li και πάλι Lian-li
Gzar Φεβρουάριος 1, 2009 Author #44 Φεβρουάριος 1, 2009 Προσωπικά πιστευώ ότι το καλύτερο Lian-li είναι το PC-P80.Διαφορές πολλές σε θέμα ποιοτήτας. Στο τέλος εξαρτάται απο 'σένα. Εγώ πάντος Lian-li και πάλι Lian-liνα υποθέσω ότι το θέμα με ψύχτρες στο cosmos δεν υφίσταται στο Lian li
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 1, 2009 #45 Φεβρουάριος 1, 2009 να υποθέσω ότι το θέμα με ψύχτρες στο cosmos δεν υφίσταται στο Lian liΟχί χωράει ότι να'ναι σε λογικά πλαίσια φυσικά.
Gzar Φεβρουάριος 1, 2009 Author #46 Φεβρουάριος 1, 2009 την V8 σκεφτόμουν ή την True BlacK! άραγε είναι εντός των λογικών πλαισίων?
alexandros_13 Φεβρουάριος 2, 2009 #47 Φεβρουάριος 2, 2009 Κοίτα δεδομένου του ότι το κουτί το έχεις ήδη θα πρότεινα κάτι σε Intel core i920------->257EEvga X58----------->349ECorsair Dominator Tri Channel--------> 122EPSU: Coolermaster RS 850W-------------> 149 XFX GTX285----------------> 369EΣύνολο-------------> 1256.50Ε Σου προτείνω να πάς σε i7 επειδή λόγω του sli+ CF είναι πίο future proofπιστευώ βγαίνεις λίγο εκτος budget αλλά αξίζει τον κόπο.θα συμφωνησω με το φιλο αλλα λιγο μεγαλο το τροφοδοτικό;;;
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 2, 2009 #48 Φεβρουάριος 2, 2009 θα συμφωνησω με το φιλο αλλα λιγο μεγαλο το τροφοδοτικό;;; η παραγγελία έχει γίνει και είμαι πλέον στην αναμονή!
Gzar Φεβρουάριος 3, 2009 Author #49 Φεβρουάριος 3, 2009 τροφοδοτικό είναι το silencer(750w) όχι το coolermaster (850w). Επίσης ο συνάδελφος έκανε πίσω οπότε έμεινα με το cosmos τελικά! (αλλά βρήκα γνωστό που φτιάχνει έπιπλα και έχει dremel άμα αποφασίσω να πάρω και ψύχτρα!)
thermal Φεβρουάριος 5, 2009 #50 Φεβρουάριος 5, 2009 καλησπερα φιλε προσωπικη μου αποψη και εφοσον εχω υδροψυξη ειναι να μην βαλεις υδροψυξη αλλα αεροψυξη με μια καλη χαλκινη ψυκτρα και οχι της μανας του να κοιταξεις να εχει χαμηλες στροφες ετσι ωστε να εχει χαμηλα επιπεδα θορυβου αυτο δεν παει να πει οτι θα σου ανεβαζει θερμοκρασια στον επεξεργαστη.κοιτα thermaltake ειναι απο τις πιο αθορυβες εταιριες σε ανεμιστηρες και ψηκτρες γενικα.
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 5, 2009 #51 Φεβρουάριος 5, 2009 καλησπερα φιλε προσωπικη μου αποψη και εφοσον εχω υδροψυξη ειναι να μην βαλεις υδροψυξη αλλα αεροψυξη με μια καλη χαλκινη ψυκτρα και οχι της μανας του να κοιταξεις να εχει χαμηλες στροφες ετσι ωστε να εχει χαμηλα επιπεδα θορυβου αυτο δεν παει να πει οτι θα σου ανεβαζει θερμοκρασια στον επεξεργαστη.κοιτα thermaltake ειναι απο τις πιο αθορυβες εταιριες σε ανεμιστηρες και ψηκτρες γενικα.Η ΤΤ είναι η χείρωτερη εταιρία για υδρόψυξη και γενικά ψύξη. Η υδρόψυξη είναι μια καλή λύση στην περίπτωση του. Αν θα πάει σε αερόψυξη όμως θα δεί σε Zalman ή σε Thermalright.
Gzar Φεβρουάριος 5, 2009 Author #52 Φεβρουάριος 5, 2009 έλεγα να δοκιμάσω πρώτα τη stock να δω θερμοκρασίες και βλέπουμε (o/c δεν πρόκειται να γίνει έτσι κι αλλιώς και αν δεν έχω πρόβλημα με τη μαμίσια έλεγα να περιμένω λίγο μπας και βγεί κανα νέο μοδελο). Την πάτησα με την κάρτα γραφικών που δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη και σήμερα το πρωί ήρθανε όλα τα υπόλοιπα! Με ενημερώσανε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η PNY GTX 285 SVGA (PCI-Express, 1 GB) από την 285 σειρά και αν θέλω να παραγγείλω αυτήν να έρθει άυριο το πρωί αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ( τα 30-40 ευρω παραπάνω δεν με προβληματίζουν) απλά δεν την ήξερα σαν εταιρεία! Έτσι ή θα κατέβω Αθήνα αύριο ή θα περιμένω για την ASUS ή την EVGAedit: επίσης ρε παίδες να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίγω άλλο topic!? Έχω ένα μπάρμπα που λόγω δουλειάς συναλλάσετε με εταιρείες του χώρου και του δωσανε από την intel ένα ssd 80gb μάλλον 2,5¨ δώρο τον οποίο μπορώ να τσιμπήσω από ότι κατάλαβα. Αν όντως είναι όπως μου τα λέει απλά τον συνδέω Sata και περνάω κανονικά λειτουργικό?edit (6/2): μόλις με πήρανε τηλέφωνο από πλαίσιο ότι έρχεται και η κάρτα!Πολύ καλό service μέχρι στιγμής!edit (8-2): μόλις τελείωσα το στήσιμο! Ευχαριστώ όλους σας!
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 18, 2009 #54 Φεβρουάριος 18, 2009 Ποστάρε φωτογραφίες This part of the thread is useless without pics
Gzar Φεβρουάριος 20, 2009 Author #55 Φεβρουάριος 20, 2009 τελικά το τροφοδοτικό φλίπαρε και σήμερα πάω από πλαίσιο να πάρω άλλο! Ίσως τελικά το γυρίσω στο coolermaster πληρώνοντας την διαφορά! να πάρω και τη φωτογραφική από τον αδερφό μου και να ποστάρω και καμιά φώτο να δείτε τα χάλια μου στο στήσιμο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.