Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 Λοιπόν από το ένα PC μπαίνω κανονικά. ΑΠό ένα άλλο δεν μπορώ να μπώ με τίποτα. Τα pcs δεν είναι σε δίκτυο. Απλώς "μοιράζονται" το ίδιο modem. ( το "βάζω- βγάζω":D αναλόγως με ποιο PC θέλω να συνδεθώ στο δίκτυο. 1. unistall reinstall to messenger ... τίποτα 2. UNINSTALL τελείως από το πρώτο μήπως και κρατάει τίποτα LOG IN στην μνήμη ...τίποτα. firewall OFF,ίδιο modem και για να 2 PC..version 7.5 και στα 2 pcs.Υποψίες; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 μια απτα ιδια φιλε μου...μουλαρωνει και δεν συνδεεται με τπτ...οποτε το πιανει βεβαια...(Σε δυο συστηματα με Norton Internet Security & Sworks 2005) Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Εχουμε και λεμε.....'εναρξη\πιν.ελεγχου\συνδ.δυκτιου\ρυθμιση η αλλαγη της συνδεσης σας στο internet\περιεχομενο\και κανουμε κλικ στο 'καθαρισμος καταστασεις ssl'.Mετα παμε εναρξη\και πληκτρολογουμε: regsvr32 softpub.dll wintrust.dll initpki.dll .Περιμενουμε να κανει ΤΡΕΙΣ φορες γκλιν,γκλαν,γκλον,(δηλ.ο.κ.)και ειμαστε ετοιμοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 To 7.5 εχει πολλα bugs...Ελπιζω με αυτο που ειπε ο Τάκης να λυθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από τακης [16-11-2005 00:53] Εχουμε και λεμε.....'εναρξη\πιν.ελεγχου\συνδ.δυκτιου\ρυθμιση η αλλαγη της συνδεσης σας στο internet\περιεχομενο\και κανουμε κλικ στο 'καθαρισμος καταστασεις ssl'.Mετα παμε εναρξη\και πληκτρολογουμε: regsvr32 softpub.dll wintrust.dll initpki.dll .Περιμενουμε να κανει ΤΡΕΙΣ φορες γκλιν,γκλαν,γκλον,(δηλ.ο.κ.)και ειμαστε ετοιμοι!! να'σαι καλα Τακη... Περιμενα να το δοκιμασω μολις μου παρουσιαζε το προβλημα... ετσι κι εγινε, και συμφωνα με την υποδειξη σου, εφτιαξε και συνδεθηκε κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Και εμένα κατι τετοια μου εκανε ο 7,5 και τελικα τον εστειλα και εβαλα το trillian 3...πολυ καλυτερο κατα τη γνωμη μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Mα και στο trillian ο MSN account τα ίδια κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Το trillian3pro ,τουλάχιστον μεχρι στιγμής, δεν μου κανει τετοια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Το πρόβλημα λύθηκε απλά.....μόνο του...έτσι γιατί ήθελε ....Καλά λένε κάποιοι...διαβολομηχανήματα...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Εγώ πάλι, όποτε δεν μπορώ να μπω, κα΄νω ένα restart και όλα ΟΚ... Εδώ κολλάει το ανέκδοτο: Είναι σε ένα αμάξι μια παρέα και μεταξύ τους ένας τεχνικός H/Y. Σε μια φάση, αφού έχουν βγει, μπαίνουν πάλι και προσπαθούν να βάλουν μπροστά. Τίποτα.... Λέει ο ένας "Ρε σεις, τα μπουζί θα έχουν πρόβλημα" Κοιτάνε, όλα οκ με τα μπουζί. Λέει ο άλλος "Πε μπας και δεν έχουμε βενζίνη;" Βενζίνα όμως οκ Λέει και ο τεχνικός "Ρε σεις, δεν βγαίνουμε, να ξαναμπούμε και να ξαναδοκιμάσουμε;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.