vasilisxd Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 Does anybody know πως γίνετε στα Internet Cafe και ξεκινουν τα pc απο το μηδέν ?Ghost αποθηκευμένο δεν είναι γιατι θα έκαναν πολύ ώρα.Μηπως ξέρει κανεις τον τρόπο ?(P.S. Καποιος μου είπε κατι για PCI καρτες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Νοέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Εάν εννοείς ότι όταν ένας χρήστης "πειράξει" τα windows και μετά το restart όλα επανέρχονται στην κανονική τους κατάσταση εγώ αυτό το επιτυνχάνω με το πρόγραμμα: Deep Freezehttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=74149 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Επειδη τυγχανει να εχω φιλαρακο ο οποιος εχει internet cafe,χρησιμοποιει ειδικες pci καρτουλες oι οποιες επαναφερουντο συστημα στη προηγουμενη λειτουργικη του κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 ^^Οι οποιες εχουν καμια 120-150 εκαστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Σιγουρα ειναι ακριβες αλλα αν το μηχανημα σου ειναι εργαλειο απο το οποιο βγαζεις το ψωμι σου τοτε πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο να τα δωσεις μια φορα απο το να τα σκας καθε τρεις και λιγο στο τεχνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Deep Freeze τα περισσότερα που ξέρω και έχω πάει.Γενικά κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση στον πρώτομε οτι προγράμματα θέλεις.Μετά με Ghost το περνάς στους υπόλοιπους και αφού έχεις τελειώσει με το Ghost περνάς Deep Freeze.Μόνο μην ξεχνάς να απενεργοποιείς το Deep Freeze άμα χρειάζεται να κάνεις update σε προγράμματα,παιχνίδια ή λειτουργικό και μετά το ξαναενεργοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Τι θελεις να κανεις ακριβως? Αν στησεις εναν domain controler μπορεις να εχεις οτι policy θελεις και να μην μπορει κανεις να πειραξει το μηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Νοέμβριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Οπως είπε ο DMylonas Deep Freeze, το καλύτερο στο είδος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Νοέμβριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Υπάρχει και το go back το οποίο κάνει εξίσου καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 DEEP FREEZE rulez παιδια....Στο net που δουλευα τοσα χρονια ολα ιταν χαλια,,με το deep freeze και μετα ολα μελι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.