Jump to content

Πρόβλημα με Twinmos

tex439

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tex439 [Σήμερα, στις 18:30]

a τώρα έγινες κατανοητός φιλε μου. Αρα το 200 που βλέπω εγώ είναι για το ένα dim? άρα και τα 2=400 έτσι? αν κατάλαβα καλά.Αρα η μνήμες μου τρέχουνε κανονικά στα 3200?

γιατί όμως το cpu-σ μου τις εμφανίζει σαν 2700 ?? από πια ρύθμιση τις βάζω να τρέχουνε στα 200?

Φίλε tex,

Μη μπερδεύεσαι,οι μνήμες σου δουλεύουν και οι δύο μαζί στην ίδια συχνότητα (200MHz) και όχι αθροιστικά αλλά επειδή είναι DDR,εκτελούν 2 bits ανά Hz,διπλάσιο όγκο δεδομένων σε σχέση με τις απλές SDRAM. επεξεργάζονται τον ίδιο αριθμό bits που θεωρητικά θα έδινε μια SDRAM αν δούλευε στα 400MHz (δε ξέρω πόσο πιό απλά να το πώ...)

Το PC3200 αντιστοιχεί στα πόσα χιλιάδες MBytes ανά Sec μπορεί να διαχειριστεί η μνήμη,δουλεύοντας στα 200 πραγματικά MHz.Mια SDRAM για παράδειγμα στα 200MHz,θα μπορούσε να διαχειστεί 1.6Gb/s ενώ η DDR επειδή εκμεταλλεύεται και το rise και το fall,έχει 2πλάσιο throughput.Τσέκαρε τη φωτό και θα καταλάβεις..:flower:

αστο καλύτερα φιλε :) , δεν θα το παλέψω άλλο το θέμα. Φτάνει που μου είπατε ότι δουλεύουν σωστά και είναι μια χαρά. Σας έχω εμπιστοσύνη. Ασε που αν συνεχίσω μπορεί να με κράξουνε κιολας :)

Αρχική απάντηση από tex439 [Σήμερα, στις 18:59]

Τι ειναι το 1Τ ?:confused:

:wall:Nickstamat σε παρακαλω φτιαξε το tutorial αλλα στην αρχη να αναφερεις και τα βασικοτερα και σημαντικοτερα οκ;

Λοιπον διαβασε προσεκτικα ομως αυτο τοreview και θα καταλαβεις πολλα για τα timmings και τις συχνοτητες,αλλα και τα κυριοτερα τεχνικα χαρακτηριστικα των μνημων που ψαχνουμε οι "ληγμενοι" εδω μεσα αγωνιωδως

Αρχική απάντηση από tex439 [Σήμερα, στις 00:04]

μέχρι πόσους βαθμούς αντέχει η μητρική? είναι όλα στο default και έχω 50 βαθμούς σε idle κατάσταση

50 βαθμους σε idle που ακριβως?επεξεργαστη?chipset?pwm?

δωσε ενα screenshot απο speedfan 4.27 που θα βρεις στα tools πανω αριστερα στην κεντρικη του thelab και παλι εδω ειμαστε:)

δεν ξέρω τι είναι το temp2 ούτε τα αλλα temps που δείχνει. Πάντως ένα άλλο πρόγραμμα που έχω δείχνει τα παρακάτω αποτελέσματα πιο καθαρά.

μέχρι ποσο αντέχει η μητρική, επειδή μου έτυχε και 1-2 φορες να μου κάνει επανεκκίνηση χωρίς λόγο. μήπως από τι θερμοκρασία?η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι σταθερή από 38 μέχρι 41 μέχρι στιγμής

post-3612-1416072302,6979_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.