kreach Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 To ΖοneAlarm Suite με τα τελευταία updates μου έγβαλε καμιά ντουζίνα φορές τον Win95.SK κ στους 2 υπολογιστές !!! Πώς το βγάζουμε το ρημάδι ?Όντως έχει ιό το περιβόητο AntiVir ή απλώς βρήσκει ιό το Zone Alarm κ κατηγορεί τον AntiVir μιας κ εξαιτίας των anti virus/freeware έχουν μείνει εκτός δουλειάς ... ? !!! Εδώ λέγεται πως το Αντι Βιρ έχει τον ιό. Πλάκα πλάκα όταν το έβγαλα ΕΝΤΕΛΩΣ μια μερα αντί για καμιά δωδεκαριά traces μου βγαλε 2-3 ! Τί γίνεται εδώ ? Το Αντι Βιρ υποτίθεται ότι κατέχει την 20η θέση, βάση του virus.gr !Θα μου πείτε ... ο κόσμος των ΑΝτι Χ είναι βρώμικος (βλ φήμες περί McAfee...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 19, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Καλά ρε σεις, ΚΑΝΕΙΣ ? !!! Λέμε, ένα FREE αντι virus που κατέχει, βάση του virus.gr, την 20 θέση παγκοσμίως παίζει να έχει μέσα, κατά λάθος, εξεπήτιδες, ενσωματωμένο ιό ! Δεν σας κινεί το ενδιαφέρον μια τέτοια είδηση ????? Περίεργο ...... Πείτε βρε τίποτα ! Τα posts τζάμπα πράγμα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Περιπου το ιδιο επaθα και εγω με το norton antivirus.Mου ειχε κολησει ιους(1000και..)Εγω τα αποφευγω και τα δυο.Του πεφτουν βαρια του μικρου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.