Jump to content

Win95.SK ... Έχει το AntiVir ιό ? !!!!

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

To ΖοneAlarm Suite με τα τελευταία updates μου έγβαλε καμιά ντουζίνα φορές τον Win95.SK κ στους 2 υπολογιστές !!! Πώς το βγάζουμε το ρημάδι ?

Όντως έχει ιό το περιβόητο AntiVir ή απλώς βρήσκει ιό το Zone Alarm κ κατηγορεί τον AntiVir μιας κ εξαιτίας των anti virus/freeware έχουν μείνει εκτός δουλειάς ... ? !!! Εδώ λέγεται πως το Αντι Βιρ έχει τον ιό. Πλάκα πλάκα όταν το έβγαλα ΕΝΤΕΛΩΣ μια μερα αντί για καμιά δωδεκαριά traces μου βγαλε 2-3 ! Τί γίνεται εδώ ? Το Αντι Βιρ υποτίθεται ότι κατέχει την 20η θέση, βάση του virus.gr !

Θα μου πείτε ... ο κόσμος των ΑΝτι Χ είναι βρώμικος (βλ φήμες περί McAfee...)

Καλά ρε σεις, ΚΑΝΕΙΣ ? !!!

Λέμε, ένα FREE αντι virus που κατέχει, βάση του virus.gr, την 20 θέση παγκοσμίως παίζει να έχει μέσα, κατά λάθος, εξεπήτιδες, ενσωματωμένο ιό ! Δεν σας κινεί το ενδιαφέρον μια τέτοια είδηση ????? Περίεργο ......

Πείτε βρε τίποτα ! Τα posts τζάμπα πράγμα είναι ;)

Περιπου το ιδιο επaθα και εγω με το norton antivirus.Mου ειχε κολησει ιους(1000και..)

Εγω τα αποφευγω και τα δυο.Του πεφτουν βαρια του μικρου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.