Jump to content

THELAB.gr video collection...

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

:hehe:

Ποιος ειναι αυτος στα πορτοκαλι αραγε????:hehe:

Κατα μεγαλη πιθανοτητα ζαχο τον λενε , και απο την τελευταια φορα που θυμαμαι αραδιασε τις σκεψεις του χυμα χωρις υπονουμενα και μονος του χωρις υποβολεις.

Bρε αφηστε τους ζουλιαρηδες στην ησυχια τους...παντα αυτο καναν και παντα αυτο θα κανουν...:hehe:

Εαν οι ζηλιαρηδες ειναι ο ζαχος , ο χρηστος και ο μιχαλης , θα περιμενα απο σενα και απο τους υποβολεις σου λιγο παραπανω σεβασμο και σαφεστατα λιγοτερη ειρωνεια εαν οχι καθολου.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Κατα μεγαλη πιθανοτητα ζαχο τον λενε , και απο την τελευταια φορα που θυμαμαι αραδιασε τις σκεψεις του χυμα χωρις υπονουμενα και μονος του χωρις υποβολεις.

Μπορει ομως και να τον λενε paleologos....που ξερεις....

Εαν οι ζηλιαρηδες ειναι ο ζαχος , ο χρηστος και ο μιχαλης , θα περιμενα απο σενα και απο τους υποβολεις σου λιγο παραπανω σεβασμο και σαφεστατα λιγοτερη ειρωνεια εαν οχι καθολου.

Δεν εχω προβλημα με κανενα απο αυτα τα 3 παιδια..ισα ισα με τον Χρηστο και τον Μιχαλη μιλαμε μια χαρα και θυμαζω και την δουλεια τους....ουτε με τον Ζαχο βεβαια εχω...αυτος φαινεται να εχει μαζι μου πολλες φορες ομως....

Καλημερα σε ολους...:D

Τι να σου πω βασιλη με αυτα που γραφεις αυτο ακριβως που λες φαινεται , ειναι πασιφανεστατο.....

Οποτε ας μιλησω και εγω αοριστα

Δεν κοβουν καποιοι καποιοι καλυτερα την ειρωνεια , υποτιθεται οτι ειναι μεγαλοι oveclocker ( που δοξαζουν την Ελλαδα ) και δεν ασχολουνται με μικροπραγαμτα , αλλα μαλλον το στυλακι τους δηλωνει μυξιαρικο παρθενο αγορακι που δεν βγαζει νουμερα.Το δε χειροτερο ειναι οτι τους καθοδηγουν κιολας αλλα ατομα τα οποια ειναι λαμογια και θελουν να την βγαλουν στο τζαμπα.

p.s. Θα μου κλασετε τους δισκους μου.Οι οποιοι ειναι μια μαντρα απο μονοι τους.:)

Τι να σου πω βασιλη με αυτα που γραφεις αυτο ακριβως που λες φαινεται , ειναι πασιφανεστατο.....

Οποτε ας μιλησω και εγω αοριστα

Δεν κοβουν καποιοι καποιοι καλυτερα την ειρωνεια , υποτιθεται οτι ειναι μεγαλοι oveclocker ( που δοξαζουν την Ελλαδα ) και δεν ασχολουνται με μικροπραγαμτα , αλλα μαλλον το στυλακι τους δηλωνει μυξιαρικο παρθενο αγορακι που δεν βγαζει νουμερα.Το δε χειροτερο ειναι οτι τους καθοδηγουν κιολας αλλα ατομα τα οποια ειναι λαμογια και θελουν να την βγαλουν στο τζαμπα.

p.s. Θα μου κλασετε τους δισκους μου.Οι οποιοι ειναι μια μαντρα απο μονοι τους.:)

Εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν...:)

Θα τα πουμε απο δευτερα...παω να ξεκουραστω κανα 2μερο να κανω κανα μπανακι...:)

Καντε το ιδιο και εσεις....:D

PS . PIECE:T:

PS . PIECE:T:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Εγώ θα πάρω τη γωνία :p

ΛΟΛ...:D

δεν ηθελε να πει peace...

Piece ηθελε να πει...!!!!!

Παλι διαφημιση κανει στα προιόντα του:p:P:P:P:P

oυδεμια σχεση εχει το παραπανω ποστ με το να προσβαλλω καποιον απο τις εμπλεκομενες μεριες...Αν καποιος το θεωρησει προσβλητικο και ειναι mod/αδμιν ας το σβησει χωρις να με ρωτησει!Οποιοςδηποτε αλλος ας μου στειλει πμ να το σβησω εγω!

Εγώ θα πάρω τη γωνία :p

Αρχική απάντηση από ΝTG

ΛΟΛ...:D

δεν ηθελε να πει peace...

Piece ηθελε να πει...!!!!!

Παλι διαφημιση κανει στα προιόντα του:p:P:P:P:P

oυδεμια σχεση εχει το παραπανω ποστ με το να προσβαλλω καποιον απο τις εμπλεκομενες μεριες...Αν καποιος το θεωρησει προσβλητικο και ειναι mod/αδμιν ας το σβησει χωρις να με ρωτησει!Οποιοςδηποτε αλλος ας μου στειλει πμ να το σβησω εγω!

Με πιασατε λεπον...ειμαι ανορθογραφος....στην ζουγκλα δεν ειχαμε σχολεια...:hehe:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

ρε παιδια βοηθηστε λιγο πως θα το παρουσιασω?

Ξαναδοκίμασε :p

εχει 1 ωρα παιδευομαι δεν ξερω τι λαθος κανω

:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.