Jump to content

Αναπροσαρμογή χρεώσεων ΕΠΑΚ

cosmic

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=664511&lngDtrID=252

Τελικα η αυξηση θα γινει σταδιακα και δεν θα ματαιωθει δυστυχως!Απ'΄το αρθρο θα κρατησω τα εξης του Γ. Παπανδρεου(αυτο δεν σημαινει οτι συμφωνουμε στα παντα):

Η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του Διαδικτύου ισοδυναμεί όλο και περισσότερο με τη γνώση γραφής και ανάγνωσης. Αλλά η κυβέρνηση ούτε αυτό το καταλαβαίνει.

» Αλλιώς, δεν θα απέρριπτε με τόση ευκολία την πρόταση του Ν. Νεγκρεπόντε για το φτηνό κομπιούτερ για όλους, το κομπιούτερ των 100 δολαρίων, για το οποίο δήλωσαν ήδη το ενδιαφέρον τους 150 κυβερνήσεις, όχι, όμως, και η ελληνική κυβέρνηση.

» Σήμερα το γρήγορο Internet και η Ευρυζωνικότητα πρέπει να αντιμετωπισθούν σαν Δημόσιο Αγαθό. Αυτό θα ήταν ένας στόχος με όραμα και με σημαντικά πλεονεκτήματα για όλη την Εκπαίδευση και την Κοινωνία.»

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναπροσαρμογή του ΕΠΑΚ - ΠΕΑΚ αφορά ένα μικρό ποσοστό των χρηστών internet στην Ελλάδα αφού, ακόμη και πριν την αναπροσαρμογή των τιμών, το 85% περίπου των χρηστών θα είχε μεγαλύτερο όφελος αν χρησιμοποιούσε κάποιον από τους άλλους τρόπους πρόσβασης στο internet.

ας μου εξηγησει καποιος το "μικρό ποσοστό" και το "85% περίπου των χρηστών" γιατι εγω ειμαι αρκετα βλακας ωστε να μη μπορω να το καταλαβω.

post-9-1416072301,7149_thumb.gif

Πιστεύω έννοει το 85% του συνόλου που χρησιμοποιούν dialup, δηλ. το 60.47% της πίτας που επισυνάπτεις. Αν υπάρχει διαθεσιμότητα DSL δε μας ενδιαφέρει εδώ, μόνο το υποθετικό, μεγαλύτερο όφελος που θα είχε κάποιος αν είχε DSL. Δε φαντάζομαι καν πως έκάναν το κόπο να υπολογίσουν και απόσβεση από εξοπλισμό, κερατιάτικα τέλη ενεργοποίησης, προπληρωμένα πάγεια DSL παρά μόνο τελικό κόστος ανα μήνα.

Αρχική απάντηση από knight_77 [17-11-2005 18:27]

Eρωτηση: Mηπως δουλευεις για τον ΟΤΕ? :D

Οχι δεν δουλεύω για τον ΟΤΕ , αλλά είμαι μαζί τους.

Οσο για το οτι ειναι επιχειρηση και ως επιχειρηση πρεπει να ειναι κερδοφορα,συμφωνω,

αλλα μη ξεχνας οτι δεν ειναι μονο επιχειρηση αλλα ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ σε αυτη τη κακομοιρη

χωρα.

Sorry, αλλα αν αυτο ειναι το φθηνο Internet ,ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.

Και ποιος εμποδίζει τους υποτιθέμενους μεγάλους (βλ. Λάτση,Κόκκαλη,Φέσσα κ. σια.) να κάνουν δική τους εταιρία;

Και γω, και εσύ πιστεύω άν ήσουν ο μόνος που πούλαγε π.χ. νερό , τότε θα το χρέωνες όσο ήθελες για να έχεις κέρδος.

Να μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία του ΟΤΕ το 2005 & 2006 θα είναι οι μοναδικες ζημιογόνες χρονιές. Πρέπει να συνεχίσει λοιπόν και να καταντήσει σαν την Ολυμπιακή;;;;;

Φιλε μου οταν εχει υπο πληρη ελεγχο ολο το πανελλαδικο τηλεφωνικο

δικτυο και το 85% των νοικοκυριων εχει τηλεφωνο μεσω ΟΤΕ,

δεν μπορω να καταλαβω πως παρουσιαζει ζημιες.

Μονο απο κακη διαχειρηση και μονο.

Και η Ολυμπιακη ετσι καταντησε να γινει οπως εγινε.

Μπηκαν οι ''εξυπνοι'' αρπαξανε οσα μπορουσαν και μετα γεια σας....

Τα σπασμενα εγω θα πληρωσω? (Ασχετα αν τελικα εγω,εσυ και ο καθενας

απο μας τελικα ξυλωνεται?)

'Η γιατι πρεπει να τα σκασω χοντρα για να βγει ο καθε υπαλληλακος του ΟΤΕ

σε προωρη συνταξη στα 55 του,οταν εγω ειμαι υποχρεωμενος να δουλευω

μεχρι τα 65 μου αν δεν αυξηθουν και αλλο τα ορια συνταξιοδοτησης?

Και κατι τελευταιο.

Ποσες φορες εχει παει στα ευρωπα'ι'κα δικαστηρια για αθεμιτο ανταγωνισμο

και τα συναφη?

Τις π#$%ριες του ΟΤΕ και του καθε ΟΤΕ δεν δεχομαι να τις πληρωνω εγω....

Αυτα τα ολιγα

:nothing:

Αρχική απάντηση από knight_77

Φιλε μου οταν εχει υπο πληρη ελεγχο ολο το πανελλαδικο τηλεφωνικο

δικτυο και το 85% των νοικοκυριων εχει τηλεφωνο μεσω ΟΤΕ,

δεν μπορω να καταλαβω πως παρουσιαζει ζημιες.

Μονο απο κακη διαχειρηση και μονο.

O OTE δεν πουλάει μόνο "τηλεφωνικές" υπηρεσίες , αλλά μια και το έθεσες , ακριβώς επειδή βρίσκεται σε ΟΛΗ την Ελλάδα , έχει και αυξημένα κόστη.

Είναι πολύ πιθανό , εάν ο Κόκκαλης έκανε έναν ΟΤΕ , όλα τα νησιά του Αιγαίου να μήν είχαν τηλέφωνο. Με καταλαβαίνεις.............

Και η Ολυμπιακη ετσι καταντησε να γινει οπως εγινε.

Ας είχα εγώ την Ολυμπιακή και θα σού ελεγα αν θα πήγαινε αεροπλάνο στην Αστυπάλαια και σε κανένα άλλο ξερονήσι. Η Aegean πηγαίνει στα ξερονήσια; Ξέρεις τι κόστος είναι αυτό;

Την κακοδιαχείριση δεν την κάνουν μόνο οι κυβερνήσεις και τα στελέχη των επιχειρήσεων , πρωτίστως την κάνουμε εμείς. Ειδικότερα όταν πάει ο μπαμπάς μας και φιλάει κατουρημένες ποδιές και παρακαλάει:

-Καλέ κύριε , σας παρακαλώ πάρτε την πονεμένη κορούλα μου στην Ολυμπιακή. Βάλτε την στο catering να καθαρίζει πατάτες, καθαρίστρια, ότι νά'ναι.

Και όταν ο καλός κύριος βαρεθεί να του πρήζουν τα *&*@^#@)# , ή , θέλει μερικούς ψήφους ή βλέπει άλλους να το κάνουν.......................

Για να μην σου πω ότι αφού μπει στην Ολυμπιακή , γεμίζει το σπίτι:

Κουταλάκια, πιατάκια, δεν λείπει ποτέ η Coca Cola ή ο καφές που βουτάμε από την εταιρία γιατί:

-Ελα μωρέ, λίγο καφέ πήρα/βούτηξα

ή

- Ελα μωρέ, μόνο την πτυχιακή του παιδιού έβγαλα φωτοτυπίες, τι είναι 357 σελίδες, που να δεις τα βιβλία που του έβγαλα τις προάλλες που ήταν κάτι τόμοι 1387 σελίδες.

Μπηκαν οι ''εξυπνοι'' αρπαξανε οσα μπορουσαν και μετα γεια σας....

Τα σπασμενα εγω θα πληρωσω? (Ασχετα αν τελικα εγω,εσυ και ο καθενας

απο μας τελικα ξυλωνεται?)

'Η γιατι πρεπει να τα σκασω χοντρα για να βγει ο καθε υπαλληλακος του ΟΤΕ

σε προωρη συνταξη στα 55 του,οταν εγω ειμαι υποχρεωμενος να δουλευω

μεχρι τα 65 μου αν δεν αυξηθουν και αλλο τα ορια συνταξιοδοτησης?

Γιατί το όνειρο των προηγούμενων γενεών ήταν να βάλουν τα παιδιά τους στο δημόσιο.Και το κατάφεραν, ΚΑΙ , είναι και περήφανοι γιαυτό.Γιατί ο αχαΐρευτος ο γιόκας τους "τρύπωσε" σε μια θέση.

Και γιατί οι περισσότεροι δημόσιοι υπαλληλοι μαθανε να είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να μάθουν τις νέες τεχνολογίες, δεν ξέρουν καν να διαβάσουν e-mail. Πως θα χειριστούν νέο εξοπλισμό, πως θα εγκαταστήσουν οπτικές ίνες αν πιστεύουν ότι πρόκειται για λαμπτήρες φθορισμού; Πως θα βάλουν νέα DSLAM να νομίζουν ότι πρόκειται για το νέο ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΝΙΚΑΣ. Ας πάνε σπίτι τους λοιπόν, μας κρατάνε πίσω, καλύτερα να φάμε το κόστος μια και καλή και να τελειώνουμε (ελπίζω)

Και κατι τελευταιο.

Ποσες φορες εχει παει στα ευρωπα'ι'κα δικαστηρια για αθεμιτο ανταγωνισμο

και τα συναφη?

Τις π#$%ριες του ΟΤΕ και του καθε ΟΤΕ δεν δεχομαι να τις πληρωνω εγω....

Αυτα τα ολιγα

:nothing:

Στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια πηγαίνει γιατί πάλι κάνουν τις κινήσεις κάποιοι μεγάλοι (βλ. ΒΤ κλπ) , γιατί δεν πάει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και η Intel , η Microsoft , η Media Markt μήπως;

Φίλε μου ολοι οι μεγάλοι είναι όπως, ότι και όταν τους βολεύει. Κανένας δεν θα πάει στα δικαστήρια τον Γερμανό, που μόλις έβαλε κινητή τηλεφωνια στα καταστήματα του έκλεισαν το 98% των συνοικιακών καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας. Ποιος να τον πάει στα δικαστήρια; Η κα Μαρίκα που είχε ένα μαγαζάκι και έβγαζε μεροκάματο;

Ποιος θα πάει στα δικαστήρια τα Super Market που έκλεισαν όλα τα μπακάλικα της γειτονιάς; Τα οποία τώρα τα βαφτίσαμε Dia , OK κ.α. για να μπορούμε να αρπάζουμε fees από franchisees.

Να μην σου πώ για τα Carrefour, που ακούστηκε σε συνοικίες όπως οι Αμπελόκηποι , Αλιμος κ.α. να ανοίγει ΕΝΑ κατάστημα χιλιάδων τετραγωνικών; Τι γίνανε ρε φίλε τα μαγαζάκια της γειτονιάς; Τα μπακάλικα, τα mini-market, οι αποθήκες ειδών καθαρισμού, τα παιχνιδάδικα, τα ποδηλατάδικα, οι τσαγκάρηδες, οι κάβες, τα ψαράδικα;

Α Ν Ε Ρ Γ Ο Ι !!!!!

ας σταματήσω εδώ καλύτερα.

Eιναι αληθεια οτι... οταν μπηκε ο ΟΤΕ στο Χρηματιστηριο της Νεας Υορκης μπηκε με την προυποθεση οτι θα μειωσει το προσωπικο του κατα μερικες χιλιαδες????

Ειναι αληθεια οτι μεχρι τωρα μειωθηκε μονο κατα καποιες εκατονταδες για λογους ψηφοθηρειας??

Ειναι αληθεια οτι ο κομπος εφτασε στο χτενι και τωρα οι Αμερικανοι πιεζουν για αμεση μειωση αλλιως η ρητρα που θα πληρωσει η χωρα μας ειναι τεραστια???

Ειναι αληθεια οτι η μονη λυση ειναι η προωρη συνταξιοδοτηση του πλεοναζοντος (Χαραμοφαηδες) προσωπικου??

Πως λοιπον θα βρεθουν χρηματα για την προωρη συνταξιοδοτηση?:whistle2:

Οποιος μου απαντησει κερδιζει δωρεαν ADSL:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.