morfeas-dsl- Νοέμβριος 15, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Νομιζω πως οι τιμες εγκριθηκαν ηδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 15, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Εμπρος στο δρόμο που χάραξαν οι γάλλοι. Μολότοφ και κουκούλα.. πάμε στη γιάφκα - starbucks να το οργανώσουμε? Αρχική απάντηση από Sbeetle Συμπλήρωμα: Οι τιμές θα ισχύουν από τις 6 Δεκεμβρίου. Πρώτα βέβαια πρέπει να τις εγκρίνει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Ας ελπίσουμε ότι αυτοί θα είναι λιγότερο ζώα και θα πουν όχι (δύσκολο φαίνεται), μπας και γλιτώσει ο κόσμος από τη ληστεία του νταβΟΤΕ (Α ρε φράγμα διαχρονικέ). η EETT γενικά τον "θάβει" τον πΟΤΕ όταν κινείται μονοπωλιακά. δε στέλνετε κάνα mail καταγγελία στην ΕΕΤΤ όλοι εσείς οι dialupιδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 15, 2005 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Νομιζω πως οι τιμες εγκριθηκαν ηδη Nop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Νοέμβριος 15, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Καλησπερα ....και πως θα βγουν σε συνταξη ολοι αυτη οι μαγκες του οτε ρε παιδια τι πενιχρο εφαπαξ θα παρουν 100000 200000 χιαλιαδες ευρωπουλακια απο καπου πρεπει να βγουνε αυτα τα λεφτα βρε καλα κανουνε μπραβο τους να στειλουμαι ενα εμαιλ στον προ8υπουργο που ελεγε για φτηνα πσ σε καθε σπιτι και ιντενρετ τωρα πληρωνο 100+ ε στον λογαριασμο καο μονο ιντερνετ αντε γεια ασ ειναι καλα τα νετ καφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 15, 2005 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Tι κάνανε ρε τα ζωάδια έλεος , αυτό ειναι σφαγή κανονικότατη νταβαδες :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 15, 2005 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από blacK_iCe Καλησπερα ....και πως θα βγουν σε συνταξη ολοι αυτη οι μαγκες του οτε ρε παιδια τι πενιχρο εφαπαξ θα παρουν 100000 200000 χιαλιαδες ευρωπουλακια απο καπου πρεπει να βγουνε αυτα τα λεφτα βρε καλα κανουνε μπραβο τους να στειλουμαι ενα εμαιλ στον προ8υπουργο που ελεγε για φτηνα πσ σε καθε σπιτι και ιντενρετ τωρα πληρωνο 100+ ε στον λογαριασμο καο μονο ιντερνετ αντε γεια ασ ειναι καλα τα νετ καφε το πρόβλημα δεν είναι στους υπαλλήλους, αλλά στα "κεφάλια" (το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λέμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 15, 2005 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Με βλεπω να μεταναστευω σε καμια Ζιμπαμπουε. Μεχρι και εκει φθηνοτερες χρεωσεις εχουνε... Ελεος πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 15, 2005 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 'Ελεος ρε π..... μου... Αυτός ο Οτε δεν παίζεται δηλαδή.... Το'χει πάρει επαγγελματικά το ζήτημα (νταβατζιλίκι) Έλεος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 15, 2005 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Παιδια εγω επειδη συνεχιζω να πιστευω σε αυτην τη χωρα θα περιμενω το φοιτητικο Internet:tomato: !ΗΜΑΡΤΟΝ για εμενα που περιμενω να πεσει κι αλλο η dsl επειδη δεν θελω να σκαω τοσα φραγκα στο internet!Μα τον Αγιο **** θα βαλω dsl ή θα το κοψω τελειως (σοβαρα μιλαω)!Αν περασει αυτη η χρεωση θα παρω τηλεφωνο στα καναλια να το πουν στις ειδησεις να καταλαβει ο κοσμος(..λεμε τωρα) ποσα ΖΩΑ ειναι αυτοι που μας κυβερνουν (και οι λοιποι εκλεκτοι πολιτικοι).Τι να πω αλλο..εχω απογοητευτει πληρως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Νοέμβριος 16, 2005 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Χάρη νομίζω ότι καταργήθηκε η νυχτερινή χρέωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 16, 2005 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αλητεια . Αλλα απο την αλλη πως θα βγει οικονομικα η εθελουσια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 16, 2005 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Red FM απο το πρώι στα γρήγορα νέα κράζει για την φανταστική διαφήμιση των shinny DSLγραμμών τζαμάουα.... έτσι.... γιατί αλήτης δε φτάνει να φαίνεσαι πρέπει και να ΕΙΣΑΙ (έτσι ΟΤΕ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Νοέμβριος 16, 2005 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 0,01 ανά λεπτό για κλήσεις με διάρκεια μεγαλύτερη των 156 δευτερολέπτων. Αρα 0,01 * 60λεπτα=0,6 η ωρα (λογικα χωρις ΦΠΑ).Εγω συνδεομαι μεσο ορο κανα 2ωρο τη μερα δηλ πληρωνω 1,2Ο αδερφος μου αλλο ενα 2ωρο, αρα 1,2 ακομαΣυνολο= 2,4 την μερα. Ο χρονος εχει 365 μερες.Ετησιο συνολο = 876.Λεω να κοψω τη συνδεση και να παρω δυο 7800GTX και να αποβλακωνομαι ολη μερα στα games με τον bro. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΤΕ, η αναπροσαρμογή των τελών χρέωσης για κλήσεις πρόσβασης στο internet με τη χρήση του ΕΠΑΚ ή του ΠΕΑΚ είναι η πρώτη που γίνεται από το 1999 που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά. Οι τιμές ίσχυσαν αμετάβλητες από τότε στηρίζοντας τη διείσδυση του internet σε μία περίοδο που ο ΕΠΑΚ ΠΕΑΚ αποτελούσε το βασικό τρόπο πρόσβασης στο internet. Φυσικα και θα επρεπε να μεινουν αμεταβλητες οι τιμες απο τη στιγμη που μενει αμεταβλητο το προιον... Δηλαδη τωρα με τις αυξησεις θα μου παρεχει καλυτερες υπηρεσιες ο ΟΤΕ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 16, 2005 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Το bandwith φτηναίνει άκουγα στη σχολή....αυτοί πως πήγαν προς τα πάνω δεν ξέρω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 16, 2005 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 http://www.eexi.gr/παλι μας βλεπω να υπογραφουμε γραμματα διαμαρτυριας. παλι δηλαδη θα μας γραψει ο ΟΤΕ στα εταιρικα του @@.με αλλα λογια we drank it again Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 16, 2005 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 μια pstn ειχαμε και μεις να ξεσκαμε λιγο και να μπαινουμε στο λαμπη. και αυτο το μαμησαν και ψοφησε. εγω λεω να κανουμε καμια ομαδικη διαναρτυρια. e-mail κτλ κατι να κανουμε πρεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 16, 2005 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 16, 2005 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 16, 2005 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Οπως εχουν καταντησει τα πραγματα, για μουτζα το κοβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 16, 2005 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Βρε 40% κάτω του κόστους λέμε, τόσα χρόνια μπαίνει μέσα για να σερφάρουμε και γκρινιάζουμε. Με νύχια και με δόντια κρατά αυτό το φοβερό backbone που εξυπηρετεί τις ιλλιγιώδεις ταχύτητες των 56k και 64k και με τη μόνη ..αναγνώριση οτι αντι να βάλουμε το εκείνο φανταστικό τετραπλό isdn, θέλουμε και φθηνό adsl. Ντροπή μας, αυτή είναι η απληστία σε όλο της το μεγαλείο. Ζήτω ο Μεσαίωνας και τα ταχυδρομικά περιστέρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.