Jump to content

Αναπροσαρμογή χρεώσεων ΕΠΑΚ

cosmic

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, ο μερικός αυτός εξορθολογισμός των τελών χρέωσης για τη χρήση του ΕΠΑΚ – ΠΕΑΚ, που παραμένουν κατά 40% κάτω του κόστους, γίνεται αφού δημιουργήθηκαν αρκετοί εναλλακτικοί τρόποι σύνδεσης με το internet και συμβάλει στην περαιτέρω στήριξη του ευρυζωνικού internet. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναπροσαρμογή του ΕΠΑΚ - ΠΕΑΚ αφορά ένα μικρό ποσοστό των χρηστών internet στην Ελλάδα αφού, ακόμη και πριν την αναπροσαρμογή των τιμών, το 85% περίπου των χρηστών θα είχε μεγαλύτερο όφελος αν χρησιμοποιούσε κάποιον από τους άλλους τρόπους πρόσβασης στο internet.

Καλή φάση. Έτσι στηρίζει το ευρυζωνικό internet, αυξάνοντας τα τέλη σε isdn/pstn :confused:

Ξέρεται πόσο κοστίζει να συντηρείς το αρχαίο αυτό δίκτυο?

Έχει μουσειακή αξία θαρρό...

Τι θέλει να πει όμως ένα μικρό ποσοστό?

Μικρό ποσοστό έχει η dsl, μικρό και η pstn τότε το μεγάλο ποσοστό τι είναι?

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 15:19]

Ξέρεται πόσο κοστίζει να συντηρείς το αρχαίο αυτό δίκτυο?

Έχει μουσειακή αξία θαρρό...

Τι θέλει να πει όμως ένα μικρό ποσοστό?

Μικρό ποσοστό έχει η dsl, μικρό και η pstn τότε το μεγάλο ποσοστό τι είναι?

Οι πιθανοι μελλοντικοί πελάτες του:p

Παιδιά έλεος... Πολλά άτομα (όπως κάποια φιλαράκια μου που μένουν περιφερειακά της Θεσ/νίκης) δε μπορούν να βάλουν DSL γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο στην περιοχή τους. Πληρώνουν που πληρώνουν με dialup ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από εμένα που έχω DSL, τους το τριπλασιάζεις τώρα ρε φίλε;

Σε ποια χώρα ζούμε γμτ; :mad:

Αρχική απάντηση από iceblade [Σήμερα, στις 15:40]

Παιδιά έλεος... Πολλά άτομα (όπως κάποια φιλαράκια μου που μένουν περιφερειακά της Θεσ/νίκης) δε μπορούν να βάλουν DSL γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο στην περιοχή τους. Πληρώνουν που πληρώνουν με dialup ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από εμένα που έχω DSL, τους το τριπλασιάζεις τώρα ρε φίλε;

Σε ποια χώρα ζούμε γμτ; :mad:

Αυτό είναι το θέμα. Αν ο Π-οτε-ς είχες 100% πανελλαδική κάλυψη θα υπήρχε έστω και τυπικά μια δικαιολογία. Ουσιαστικά όμως, η εξάλυψη της PSTN-ISDN θα γίνει κάνοντας προσιτότερη την ADSL. Στις περισσότερες (προηγμένες) νορμάλ ευρωπαϊκές χώρες οι PSTΝ συνδέσεις είναι τσάμπα εντελώς απαλλαγμένες ακόμα και από τα έξοδα της κλήσης.

Ελεος ρε παιδια δηλαδη ελεος!!! Με το ζορι να βαλουμε dsl δηλαδη.... Και ελεγα να μην μπλαξω να με τις εταιριες τηλεπικοινωνιων μεχρι να παω φανταρος αλλα αυτοι πανε να με ξεκανουν!!!

Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει dsl στην περιοχή μου........

Αν τα υπολόγισα καλά, βγαίνει περίπου 1,5 ευρώ η ώρα το πρωί και 0,60 το βράδυ, δηλαδή τριπλασιασμός και βάλε...θα αρχίσω να εκνευρίζομαι μου φαίνεται......

Ζητείται μολότωφ για διανομή σε περιοχή Αμαρουσίου...

εγώ μόλις το είδα (τον τίτλο) νόμιζα ότι ελευθέρωσαν τις χρεώσεις στη dialup, μπας και βάλει ο κόσμος internet σπίτι του.

από 60δρχ την ώρα πήγε στα 60 λεπτά την ώρα δηλαδή.

ε, λογικό είναι, euro zone 4evah.

δεν πάνε καλά μου φαίνεται :TD:

Συμπλήρωμα: Οι τιμές θα ισχύουν από τις 6 Δεκεμβρίου.

Πρώτα βέβαια πρέπει να τις εγκρίνει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Ας ελπίσουμε ότι αυτοί θα είναι λιγότερο ζώα και θα πουν όχι (δύσκολο φαίνεται), μπας και γλιτώσει ο κόσμος από τη ληστεία του νταβΟΤΕ (Α ρε φράγμα διαχρονικέ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.