Jump to content

Ψάχνω βύσματα

qwerty

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το θέμα είναι πολλή απλό .Ψάχνω να βρω 3πινα βύσματα σαν και αυτά που έχουν οι ανεμιστήρες με ενδιαφέρουν και αρσενικά και θηλυκά έψαξα σε καταστήματα ηλεκτρονικών εδώ στην Πάτρα αλλά δεν βρήκα τίποτα αν έχετε καμία ιδέα που μπορούμε να βρούμε τέτοια ρίχτε τη .

Αν δεν βρεις από παλιά ανεμιστήρια, τσέκαρε εδώ:

http://www.katoumas.gr/

Επίσης παίζουν και άλλα μαγαζιά Αθήνα (πχ Φανός). Με ένα search θα βρεις αρκετά.

Αν δεν βρεις τελικα μπορεις παντα να παρεις προεκτασεις απο καταστηματα Η/Υ και να τις κοψεις στη μεση αλλα θα σου ερθει ακριβα αν θες πολλα.

Αυτά για πλακέτα είναι μια χαρά... Με λίγο θερμοσυστελόμενο στις κολλήσεις στα ποδαράκια είναι τζετ. Εγώ πάντως δεν δυσκολεύτικα να βρω στην Θεσσαλονίκη...

Αρχική απάντηση από tasosmos

Αν δεν βρεις τελικα μπορεις παντα να παρεις προεκτασεις απο καταστηματα Η/Υ και να τις κοψεις στη μεση αλλα θα σου ερθει ακριβα αν θες πολλα.

Προσωπικά δεν θα το επέλεγα καθώς άλλοι τα σκέτα molex που τα παίρνεις και τα φτιάχνεις όπως θες και άλλο το να παίρνεις προεκτάσεις και να κόβεις-ράβεις καλώδια και να μπλέκεις με ταινίες κτλ. ’σε που και το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο, όπως και η βαβούρα.

Αρχική απάντηση από frap

Αυτά για πλακέτα είναι μια χαρά... Με λίγο θερμοσυστελόμενο στις κολλήσεις στα ποδαράκια είναι τζετ. Εγώ πάντως δεν δυσκολεύτικα να βρω στην Θεσσαλονίκη...

Εγώ πάλι δεν τα συμπαθώ καθόλου... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.