AlienWareDiablo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 Signomi gia ta greeklish alla grafo apo ena pc enos filou to opoio den exei ellinika. exo ena sistima 3.2 northwood 1gb ram mia fx5200 agp kai mia 865 gbf mobo tis intel piga gia allagi kartas grafgikwn me mia 6200 agp 256mb kai mou eipane oti den tin dexetai to sistima mou. mou protinane na alla3o tin mobo m kai ne perasw se amd 3200+ socket 939 me pci express. o amd 3200+ einai pio dinatos apo ton 3.2 northwood? exei mono sixnotita 2.0ghz:boxed: episis akousa oti se ligo kairo tha bgi to socket 940 ara den simferei na agorasw mbo me socket 939 euxaristw Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 O 3200+ σαφώς και είναι καλύτερος από τον Ρ4 3.2 αλλά μιας και τον ακριβοπλήρωσες και το σύστημά σου είναι αρκετά δυνατό, εγώ θα σου πρότεινα να βρεις κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών σε AGP από τα μεταχειρισμένα. Έτσι κι αλλιώς, η 6200 ζητάει πολλά για αυτά που προσφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 @ AlienWareDiablo με ΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι κανόνας του forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να βάλεις ελληνικά....Το μηχάνημα είναι μια χαρά και παίρνει ότι κάρτα AGP θέλεις.... Αρχική απάντηση από JimmyFox O 3200+ σαφώς και είναι καλύτερος από τον Ρ4 3.2... Σαφώς και δεν είναι.....ειδικά για αυτή τη αναβάθμιση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από SbeetleΤο μηχάνημα είναι μια χαρά και παίρνει ότι κάρτα AGP θέλεις.... To αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 με λιγα λογια το μαγαζι που πηγες για αλλαγη καρτας ηθελε να τσεπωσει απο σενα παραπανω φραγκα φτιαχνοντας σου κατι καινουριο....παντως μπορεις να βρεις πολυ καλυτερες καρτες απο την 6200 σε agp 8X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 για το καλυτερος ο 3200+ ΑΠΟ ΤΟΝ P4 3.2C....διατηρω καποιες επιφυλαξειςΑλλα οπως και να εχει φιλε μου το συστηματακι σου ειναι πραγματι μια χαρα...αν θες να κανεις μια πραγματικα εξυπνη αγοραγια ριξε μια ματια στις αγγελιες του φορουμ..πουλαει νομιζω καποιος χρηστης μια 6600gt AGP με 80ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βρεις κατι καλυτερο σ'αυτα τα λεφτα...(90 εκανε η 6800le του Πλαισιου.. αλλα μας τελειωσε..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienWareDiablo Νοέμβριος 15, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 μου ειπανε να δώσω τον επεξεργαστη μου και την μητρηκη μου και να παρω σε ανταλλαγμα τον 3200+ μια asrock mobo που εχει "future cpu port????? ", agp, pci express, 1000mhz fsb sata2, 7.1 ... και μια ati x600, ολα αυτα αν δωσω ακομη 75 ευρω ακομη ????? ????? :X: συμφερει? και πως γινεται να ειναι πιο δυνατοι οι amd απο τους intel? μου ειπαν οτι ο 3200+ ειναι πιο δινατος απο τον 3,2 που εχω κατα 50%!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Νοέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Στα παιχνιδια ειναι τωρα 50% ειναι πολυ.......δεν νομιζω 50 κανα 20 ειναι μην πω και λιγοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Μια χαρά είναι το σύστημα σου, 50% δεν είναι σε καμιά περίπτωση η διαφορά και ανάλογα τη χρήση μπορεί ο Ρ4 να είναι και γρηγορότερος. Βάλε στα έξοδα και μια μολότοφ, μια που είναι και της μόδας γιατί πάνε να στα φάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από AlienWareDiablo μου ειπανε να δώσω τον επεξεργαστη μου και την μητρηκη μου και να παρω σε ανταλλαγμα τον 3200+ μια asrock mobo που εχει "future cpu port????? ", agp, pci express.... Pci express και agp λιγο χλωμο το κοβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 19:10] Pci express και agp λιγο χλωμο το κοβω... κι ομως γινεται!!και ειναι και υποσχομενη μητρικη απο ενα συγκριτικο που ειχα διαβασει...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528339 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 1. Μια χαρά κάνει αφού έχει AGP η μητρική σου. Σε δούλευε ο περιπτεράς...2. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις σύστημα και ειδικά να κάνεις τέτοια αναβάθμιση. Οι διαφορές που θα δεις θα είναι μικρές έως ανύπαρκτες και σε κάθε περίπτωση αδύνατες να δικαιολογήσουν τα λεφτά και τη βαβούρα. Και πάλι να στα πάρει ήθελε ο περιπτεράς3. Το δυνατότερος είναι σχετικό. Συνήθως οι αντίστοιχοι AMD και Intel έχουν μικρές για την καθημερινή χρήση διαφορές και σε άλλα συγκρητικά και μετρήσεις προηγούνται οι μεν και σε άλλα οι δε. Όσο για τη συχνότητα του 3200+, ένα να ξέρεις: Η συχνότητα λειτουργίας είναι ένας απο τους πάρα πολλούς παράγοντες που καθορίζει την απόδοση ενός cpu και κατα τη γνώμη μου είναι δευτερεύον παράγοντας στο σημείο που έχουμε φτάσει. Προηγούνται άλλα πράγματα όπως πχ η μνήμη cache. 4. Καμία σχέση. Ο τύπος που σου το πε μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται. Το socket 940 όχι μόνο έχει βγει εδώ και καιρό αλλά είχε βγει και πριν το socket 939. Δεν είναι όμως για την ίδια πλατφόρμα. Το 939 βασικά ήταν για τους athlon ενώ το 940 για τους opteron (η πιο "επαγγελματική" σειρά της AMD, αντίστοιχη των Xeon της Intel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 15, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από b.s.o.d. κι ομως γινεται!!και ειναι και υποσχομενη μητρικη απο ενα συγκριτικο που ειχα διαβασει...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528339 Οκ.Αν και προσωπικα θα επεφευγα τη συγκεκριμενη μαρκα λογω κακων εμπειριων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 15, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 καθε εμπειρια σεβαστη και υπολογισιμη...μα ακριβως απο τις εμπειριες των αλλων βγαζεις συμπερασματα...απλα να πω οτι μοντελο απο μοντελο εχει διαφορες..μπορει αυτη να ειναι οκ και να καλυψει μια αναβαθμιση σε amd και με την agp καρτουλα να σου μενει!!οσο να ναι και με τους δυο τροπους συνδεσεις στο ιδιο μηχανημα,εχεις βαθος χρονου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 15, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αν και έχουμε ξεφύγει πιστεύω...Προσωπικά δεν θα έπαιρνα υβρίδιο mobo. Εαν ήταν δυνατό θα κράταγα ακόμα τα λεφτά μου και θα συνέχιζα να μαζεύω μέχρι να μπορέσω να πάρω κάτι "κανονικό". Ο λόγος είναι οτι πρώτον δεν πιστεύω οτι είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο το να έχεις παράλληλα δυο αντικρουόμενες τεχνολογίες και δεύτερον στην τελική σε λίγο μόνο χώρο θα πιάνει η AGP στη mobo... ΥΓ: Ωστόσο μια τέτοια mobο θα ήταν ό,τι καλύτερο για να δοκιμάζεις υποψήφια "κλαταρισμένα" parts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 15, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 κοιτα...αν ημουν απολυτα σιγουρος οτι ειναι οκ,θα την ειχα ηδη παρει...!!δεν ειμαι ομως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.