Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 Εκτος απο την Matrox Parnehlia πως αλλιως μπορω να κανω desktop extension σε 3 οθονες? Εχω μια ΑΤΙ 9600ΧΤ με την οποια προσπαθω να βρω μια λυση ... Ισως αν εβαζα και μια απλη PCI καρτα? Please help ...
Grace Νοέμβριος 15, 2005 #2 Νοέμβριος 15, 2005 Extention σε 3 οθόνες δεν γίνεται, εκτός αν χρησιμοποιείς την Parhelia ή κάποια μητρική με Dual PCI-E slots (ΟΧΙ SLI), όπως την Asus P5WD2-E Premium, και φυσικά 2 κάρτες γραφικών. Βάζοντας μία PCI στο 99% των περιπτώσεων, το μόνο που θα κάνεις είναι να έχεις ένα mirror του desktop σου, και μόνο όσο βρίσκεσαι στο desktop.
Aegeanblue Μάρτιος 31, 2006 #3 Μάρτιος 31, 2006 Eίναι σίγουρο ότι με P5WD2-E Premium οι 2 κάρτες μπορούν να δώσουν 3 (4) οθόνες;Το λέω γιατί πήγα πριν λίγο στό Πλαίσιο να παραγγείλω την συγκεκριμένη ΜΟΒΟ με D 930 επεξεργαστή και 2 SVGA PCI express ASUS EN6600 SILENCER 256 MB και ο υπάλληλος τηλεφώνησε στο τεχνικό τμήμα και του είπαν ότι οι κάρτες δεν θα παίξουν.Τώρα άν εγώ δεν έβαλα τις σωστές κάρτες επάνω ή αν ο υπάλληλος του τεχνικού τμήματος δεν ήξερε, δεν το έχω καταλάβει ακόμη.Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει σχετικά θα με υποχρεώσει. Το μηχάνημα το θέλω κυρίως γιά rendering αλλά χρειάζομαι 3 οθόνες. Παιχνίδα δεν παίζω.
dimitris74 Μάρτιος 31, 2006 #5 Μάρτιος 31, 2006 asrock dual sata 2. εχει agp Και pcie και παιζουν μαζί.
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #6 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Aegeanblue Eίναι σίγουρο ότι με P5WD2-E Premium οι 2 κάρτες μπορούν να δώσουν 3 (4) οθόνες;Το λέω γιατί πήγα πριν λίγο στό Πλαίσιο να παραγγείλω την συγκεκριμένη ΜΟΒΟ με D 930 επεξεργαστή και 2 SVGA PCI express ASUS EN6600 SILENCER 256 MB και ο υπάλληλος τηλεφώνησε στο τεχνικό τμήμα και του είπαν ότι οι κάρτες δεν θα παίξουν.Τώρα άν εγώ δεν έβαλα τις σωστές κάρτες επάνω ή αν ο υπάλληλος του τεχνικού τμήματος δεν ήξερε, δεν το έχω καταλάβει ακόμη.Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει σχετικά θα με υποχρεώσει. Το μηχάνημα το θέλω κυρίως γιά rendering αλλά χρειάζομαι 3 οθόνες. Παιχνίδα δεν παίζω. Δεν παιζει SLI στην 975...χρειαζεσαι δυο καρτες ATI...να παιξουν σε CF για να δεις σε 4 οθονες....Αλλιως πηγαινε σε μητρικη με nF4 chipset....αφου δεν θα ασχοληθεις με OC κτλ...δεν θα δεις διαφορα....
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #7 Απρίλιος 5, 2006 η Asus A8n-sli θα παίξει με 2 ατι κάρτες διαφορετικές?εάν δεν παίξει τι αλλαγές θέλει κρατώντας την ίδια μητρική?ευχαριστώ
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #8 Απρίλιος 5, 2006 Mε αυτη την μητρικη μονο 2 nVidia μπορεις να βαλεις....και να ειναι και οι δυο το ιδιο μοντελο ανεξαρτητα κατασκευαστη.....@ατι δεν παιζουν με τιποτα εδω...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #9 Απρίλιος 5, 2006 σίγουρα σίγουρα έτσι? μην το πάρεις στραβά απλά μου έρχεται λίγο πιο ακριβά έτσι.
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #10 Απρίλιος 5, 2006 Den σε καταλαβαινω.....θες την συγκεκριμενη μητρικη επειδη την βρισκεις φτηνα αλλα με 2 διαφορετικες ΑΤΙ...ασχετες μεταξυ τους??Εξηγησε μας λιγο πιο πολυ....
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #11 Απρίλιος 5, 2006 έχω την μητρική και μια ατι χ800 και θέλω να έχω 3 οθόνες προσθέτοντας μια κάρτα ακόμα εάν είναι δυνατόνδεν με νοιάζει το sli για μια οθόνη
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #12 Απρίλιος 5, 2006 Aπλα δεν γινεται με αυτην την μητρικη......η θα παρεις αλλη με ATi chipset η το ξεχνας...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #14 Απρίλιος 5, 2006 http://www.ati.com/buy/promotions/radeonxpressmobo/amd939disccross.htmlκαλά είμαι?δηλαδή εάν βάλω άλλη μια κάρτα ατι επάνω τι θα γίνει?δεν θα δουλέψει καθόλου ή θα δεν θα κάνει δουλειά
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #16 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από NaGR http://www.ati.com/buy/promotions/radeonxpressmobo/amd939disccross.htmlκαλά είμαι?δηλαδή εάν βάλω άλλη μια κάρτα ατι επάνω τι θα γίνει?δεν θα δουλέψει καθόλου ή θα δεν θα κάνει δουλειά Θα μπορεσει να σου κανει την οθονη stretch kai clone εχω την εντυπωση...αλλα θα πρεπει ναπαρεις μια μαστερ για να βαλεις 2 χ ΑΤΙ....και η δευτερη(δηλαδη αυτη που εχεις)να ειναι CF(crossfire)ready....
ARVAS Απρίλιος 5, 2006 #17 Απρίλιος 5, 2006 Υποτιθεται οτι με καινουριους drivers που θα βγουν καπου τωρα δεν θα ειναι απαραιτητη η χρηση της δυσευρετης masterdard.
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #18 Απρίλιος 5, 2006 εάν βάλω άλλη μια ati στην a8n-sli που έχω τωρα τι θα γίνει?sorry που σας πρήζω βραδυάτικα αλλά έχω χαθεί λιγουλάκι
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #19 Απρίλιος 5, 2006 δείτε και αυτό http://www.tomshardware.com/2004/11/23/nvidia/page32.html εάν δεν βαριέστε
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #20 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Υποτιθεται οτι με καινουριους drivers που θα βγουν καπου τωρα δεν θα ειναι απαραιτητη η χρηση της δυσευρετης masterdard. Μονο στο RD580 chipset και μονο για τις 1900 ακουγεται αυτο τελευταια...!!!Αρχική απάντηση από NaGR εάν βάλω άλλη μια ati στην a8n-sli που έχω τωρα τι θα γίνει?sorry που σας πρήζω βραδυάτικα αλλά έχω χαθεί λιγουλάκι Δεν θα γινει τιποτα.....Η mobo που λες εχει chipset nF4...που σημαινει SLI(2 x nVidia καρτες)Οσες εχουν ΑΤΙ chipset οπως στην δελιδα που εδειξες , μπορουν να παιξουν CF(=CroosFire= 2 x Ati vgas)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.