Jump to content

Απεικονιση σε 3 οθονες ... help!!

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Εκτος απο την Matrox Parnehlia πως αλλιως μπορω να κανω desktop extension σε 3 οθονες? Εχω μια ΑΤΙ 9600ΧΤ με την οποια προσπαθω να βρω μια λυση ...

Ισως αν εβαζα και μια απλη PCI καρτα?

Please help ...:confused:

Extention σε 3 οθόνες δεν γίνεται, εκτός αν χρησιμοποιείς την Parhelia ή κάποια μητρική με Dual PCI-E slots (ΟΧΙ SLI), όπως την Asus P5WD2-E Premium, και φυσικά 2 κάρτες γραφικών.

Βάζοντας μία PCI στο 99% των περιπτώσεων, το μόνο που θα κάνεις είναι να έχεις ένα mirror του desktop σου, και μόνο όσο βρίσκεσαι στο desktop.

• 4 months later...

Eίναι σίγουρο ότι με P5WD2-E Premium οι 2 κάρτες μπορούν να δώσουν 3 (4) οθόνες;

Το λέω γιατί πήγα πριν λίγο στό Πλαίσιο να παραγγείλω την συγκεκριμένη ΜΟΒΟ με D 930 επεξεργαστή και 2 SVGA PCI express ASUS EN6600 SILENCER 256 MB και ο υπάλληλος τηλεφώνησε στο τεχνικό τμήμα και του είπαν ότι οι κάρτες δεν θα παίξουν.

Τώρα άν εγώ δεν έβαλα τις σωστές κάρτες επάνω ή αν ο υπάλληλος του τεχνικού τμήματος δεν ήξερε, δεν το έχω καταλάβει ακόμη.

Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει σχετικά θα με υποχρεώσει. Το μηχάνημα το θέλω κυρίως γιά rendering αλλά χρειάζομαι 3 οθόνες. Παιχνίδα δεν παίζω.

Αρχική απάντηση από Aegeanblue

Eίναι σίγουρο ότι με P5WD2-E Premium οι 2 κάρτες μπορούν να δώσουν 3 (4) οθόνες;

Το λέω γιατί πήγα πριν λίγο στό Πλαίσιο να παραγγείλω την συγκεκριμένη ΜΟΒΟ με D 930 επεξεργαστή και 2 SVGA PCI express ASUS EN6600 SILENCER 256 MB και ο υπάλληλος τηλεφώνησε στο τεχνικό τμήμα και του είπαν ότι οι κάρτες δεν θα παίξουν.

Τώρα άν εγώ δεν έβαλα τις σωστές κάρτες επάνω ή αν ο υπάλληλος του τεχνικού τμήματος δεν ήξερε, δεν το έχω καταλάβει ακόμη.

Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει σχετικά θα με υποχρεώσει. Το μηχάνημα το θέλω κυρίως γιά rendering αλλά χρειάζομαι 3 οθόνες. Παιχνίδα δεν παίζω.

Δεν παιζει SLI στην 975...χρειαζεσαι δυο καρτες ATI...να παιξουν σε CF για να δεις σε 4 οθονες....

Αλλιως πηγαινε σε μητρικη με nF4 chipset....αφου δεν θα ασχοληθεις με OC κτλ...δεν θα δεις διαφορα....

Αρχική απάντηση από NaGR

http://www.ati.com/buy/promotions/radeonxpressmobo/amd939disccross.html

καλά είμαι?

δηλαδή εάν βάλω άλλη μια κάρτα ατι επάνω τι θα γίνει?

δεν θα δουλέψει καθόλου ή θα δεν θα κάνει δουλειά

Θα μπορεσει να σου κανει την οθονη stretch kai clone εχω την εντυπωση...

αλλα θα πρεπει ναπαρεις μια μαστερ για να βαλεις 2 χ ΑΤΙ....

και η δευτερη(δηλαδη αυτη που εχεις)να ειναι CF(crossfire)ready....

Αρχική απάντηση από ARVAS

Υποτιθεται οτι με καινουριους drivers που θα βγουν καπου τωρα δεν θα ειναι απαραιτητη η χρηση της δυσευρετης masterdard.

Μονο στο RD580 chipset και μονο για τις 1900 ακουγεται αυτο τελευταια...!!!

Αρχική απάντηση από NaGR

εάν βάλω άλλη μια ati στην a8n-sli που έχω τωρα τι θα γίνει?

sorry που σας πρήζω βραδυάτικα αλλά έχω χαθεί λιγουλάκι

Δεν θα γινει τιποτα.....

Η mobo που λες εχει chipset nF4...που σημαινει SLI(2 x nVidia καρτες)

Οσες εχουν ΑΤΙ chipset οπως στην δελιδα που εδειξες , μπορουν να παιξουν CF(=CroosFire= 2 x Ati vgas)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.