Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 Εκτος απο την Matrox Parnehlia πως αλλιως μπορω να κανω desktop extension σε 3 οθονες? Εχω μια ΑΤΙ 9600ΧΤ με την οποια προσπαθω να βρω μια λυση ... Ισως αν εβαζα και μια απλη PCI καρτα? Please help ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Νοέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Extention σε 3 οθόνες δεν γίνεται, εκτός αν χρησιμοποιείς την Parhelia ή κάποια μητρική με Dual PCI-E slots (ΟΧΙ SLI), όπως την Asus P5WD2-E Premium, και φυσικά 2 κάρτες γραφικών. Βάζοντας μία PCI στο 99% των περιπτώσεων, το μόνο που θα κάνεις είναι να έχεις ένα mirror του desktop σου, και μόνο όσο βρίσκεσαι στο desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aegeanblue Μάρτιος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Eίναι σίγουρο ότι με P5WD2-E Premium οι 2 κάρτες μπορούν να δώσουν 3 (4) οθόνες;Το λέω γιατί πήγα πριν λίγο στό Πλαίσιο να παραγγείλω την συγκεκριμένη ΜΟΒΟ με D 930 επεξεργαστή και 2 SVGA PCI express ASUS EN6600 SILENCER 256 MB και ο υπάλληλος τηλεφώνησε στο τεχνικό τμήμα και του είπαν ότι οι κάρτες δεν θα παίξουν.Τώρα άν εγώ δεν έβαλα τις σωστές κάρτες επάνω ή αν ο υπάλληλος του τεχνικού τμήματος δεν ήξερε, δεν το έχω καταλάβει ακόμη.Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει σχετικά θα με υποχρεώσει. Το μηχάνημα το θέλω κυρίως γιά rendering αλλά χρειάζομαι 3 οθόνες. Παιχνίδα δεν παίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Μάρτιος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Matrox DualHead2Go ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάρτιος 31, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 asrock dual sata 2. εχει agp Και pcie και παιζουν μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Aegeanblue Eίναι σίγουρο ότι με P5WD2-E Premium οι 2 κάρτες μπορούν να δώσουν 3 (4) οθόνες;Το λέω γιατί πήγα πριν λίγο στό Πλαίσιο να παραγγείλω την συγκεκριμένη ΜΟΒΟ με D 930 επεξεργαστή και 2 SVGA PCI express ASUS EN6600 SILENCER 256 MB και ο υπάλληλος τηλεφώνησε στο τεχνικό τμήμα και του είπαν ότι οι κάρτες δεν θα παίξουν.Τώρα άν εγώ δεν έβαλα τις σωστές κάρτες επάνω ή αν ο υπάλληλος του τεχνικού τμήματος δεν ήξερε, δεν το έχω καταλάβει ακόμη.Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει σχετικά θα με υποχρεώσει. Το μηχάνημα το θέλω κυρίως γιά rendering αλλά χρειάζομαι 3 οθόνες. Παιχνίδα δεν παίζω. Δεν παιζει SLI στην 975...χρειαζεσαι δυο καρτες ATI...να παιξουν σε CF για να δεις σε 4 οθονες....Αλλιως πηγαινε σε μητρικη με nF4 chipset....αφου δεν θα ασχοληθεις με OC κτλ...δεν θα δεις διαφορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 η Asus A8n-sli θα παίξει με 2 ατι κάρτες διαφορετικές?εάν δεν παίξει τι αλλαγές θέλει κρατώντας την ίδια μητρική?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Mε αυτη την μητρικη μονο 2 nVidia μπορεις να βαλεις....και να ειναι και οι δυο το ιδιο μοντελο ανεξαρτητα κατασκευαστη.....@ατι δεν παιζουν με τιποτα εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 σίγουρα σίγουρα έτσι? μην το πάρεις στραβά απλά μου έρχεται λίγο πιο ακριβά έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Den σε καταλαβαινω.....θες την συγκεκριμενη μητρικη επειδη την βρισκεις φτηνα αλλα με 2 διαφορετικες ΑΤΙ...ασχετες μεταξυ τους??Εξηγησε μας λιγο πιο πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 έχω την μητρική και μια ατι χ800 και θέλω να έχω 3 οθόνες προσθέτοντας μια κάρτα ακόμα εάν είναι δυνατόνδεν με νοιάζει το sli για μια οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Aπλα δεν γινεται με αυτην την μητρικη......η θα παρεις αλλη με ATi chipset η το ξεχνας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 για δώσε μια της asus αν θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 http://www.ati.com/buy/promotions/radeonxpressmobo/amd939disccross.htmlκαλά είμαι?δηλαδή εάν βάλω άλλη μια κάρτα ατι επάνω τι θα γίνει?δεν θα δουλέψει καθόλου ή θα δεν θα κάνει δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 ASUS A8R32 MVP Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από NaGR http://www.ati.com/buy/promotions/radeonxpressmobo/amd939disccross.htmlκαλά είμαι?δηλαδή εάν βάλω άλλη μια κάρτα ατι επάνω τι θα γίνει?δεν θα δουλέψει καθόλου ή θα δεν θα κάνει δουλειά Θα μπορεσει να σου κανει την οθονη stretch kai clone εχω την εντυπωση...αλλα θα πρεπει ναπαρεις μια μαστερ για να βαλεις 2 χ ΑΤΙ....και η δευτερη(δηλαδη αυτη που εχεις)να ειναι CF(crossfire)ready.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Απρίλιος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Υποτιθεται οτι με καινουριους drivers που θα βγουν καπου τωρα δεν θα ειναι απαραιτητη η χρηση της δυσευρετης masterdard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 εάν βάλω άλλη μια ati στην a8n-sli που έχω τωρα τι θα γίνει?sorry που σας πρήζω βραδυάτικα αλλά έχω χαθεί λιγουλάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 5, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 δείτε και αυτό http://www.tomshardware.com/2004/11/23/nvidia/page32.html εάν δεν βαριέστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 5, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Υποτιθεται οτι με καινουριους drivers που θα βγουν καπου τωρα δεν θα ειναι απαραιτητη η χρηση της δυσευρετης masterdard. Μονο στο RD580 chipset και μονο για τις 1900 ακουγεται αυτο τελευταια...!!!Αρχική απάντηση από NaGR εάν βάλω άλλη μια ati στην a8n-sli που έχω τωρα τι θα γίνει?sorry που σας πρήζω βραδυάτικα αλλά έχω χαθεί λιγουλάκι Δεν θα γινει τιποτα.....Η mobo που λες εχει chipset nF4...που σημαινει SLI(2 x nVidia καρτες)Οσες εχουν ΑΤΙ chipset οπως στην δελιδα που εδειξες , μπορουν να παιξουν CF(=CroosFire= 2 x Ati vgas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.