Jump to content

Reboot...

barbas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

στα καλά καθούμενα. Μου την κάνει ξαφνικά, όχι συχνά, αλλά την κάνει. Μόνο όμως όταν βρίσκομαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Ιούς και spyware δεν έχει, είνα ψαγμένο εξονυχιστικά. ’λλαξα modem αλλά τίποτα. Το ίδιο πρόβλημα.

Τι συμβαίνει επιτέλους;!

αν μας έλεγες και από τι αποτελείται το πσ σου ίσως να βοηθούσε περισότερο.

το τροφοδοτικό σου ας πουμε και τα άλλα έχεις απάνω σε αυτό.

κατι παρομοιο αντιμετωπισα αλλα με μην. καποιου ιου.εισαι σιγουρος οτι δεν σου βγαζει καποιο μην οτι θα γινει reboot?

Κατ' αρχήν ξεκινάς απενεργοποιώντας την Αυτόματη Επανεκκίνηση για να δούμε καμμιά μπλε οθόνη...

System Properties-> Advanced -> Start Up and Recovery Settings -> Uncheck "Automaticaly restart".

Το ειχα παθει και εγω αλλα εγαζε πρωτα μηνυμα οτι θα γινει επανακινηση.Το προβλημα λυθηκε με format

Το παρακολουθώ από τότε που έστειλα το πρώτο μήνυμα. Σήμερα μου την έκανε πάλι. Σε μένα δεν βγάζει μήνυμα επανεκίνησης. Μόλις άνοιξα το firefox.... μπαν, έκανε επανεκίνηση. Υποψιάζομαι το antivirus (kaspersky).

post-3085-1416072299,3633_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.