mixlss Νοέμβριος 18, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 http://www.smartkit.gr/ Δοκίμασε και εκεί ή αλλίως στα 50 μέτρα παρακάτω από το σμαρτκιτ αριστερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 18, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από fotme Ευχαριστω για τις απαντησεις... κανονικο push button εχω παρει, λιγο αντιαισθητικος βεβαια- μεγαλο τετραγωνο κοκκινο κουμπι-, το μπουτον αυτο λοιπον οταν το παταγα τελειως μεσα οπου ακουγοταν ο ηχος απτο ελασμα..ναι μεν εμπαινε στα win αλλα πριν κανω το login μου εβγαζε win is shutting down. Ισως εκλεινε το κυκλωμα για λιγη ωρα παραπανω, anyway αυτος ειναι ο λογος που θεωρησα οτι αυτο το μπουτον δεν κανει. Το ρεσετ ηταν το πρωτο που δοκιμασα για να δω τι φταιει οτν εγινε η μλκια, απλα δεν θελω να το δεσμευσω κ να μην το εχω. Τελικα αφοτου εβγαλα και τον καινουργιο διακοπτη και ανοιγα το πσ με τα καλωδια, διαπιστωσα οτι μου εκανε παλι ρεσταρτ. ΟΠοτε το προβλημα εγγυται ειτε στα καλωδια που καπου κανουν επαφη ειτε στα pin headers της mobo (ελπιζω να μην ειναι αυτο). Τελοσπαντων θα κανω τις δοκιμες μου στο σκ και θα σας πω. Εκτος απο κατουμα μικρα μπουτον δεν εχει σε καποιο καταστημα υπολογιστων?? Thnx και παλι παιδια Τέτοια πράγματα δεν τα βρίσκεις σε καταστήματα πληροφορικής. Είναι πιο εξειδικευμένα και ακόμα και αν υπήρχαν εκεί, θα τα πλήρωνες χρυσά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Νοέμβριος 22, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Ενταξει βρηκα, ολα κομπλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 22, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Για να βοηθήσεις λοιπόν και συ με τη σειρά σου άλλα μέλη που μελλοντικά μπορεί να βρεθούν στη θεση σου και να ψάχνουν κάτι παρόμοιο....πες και που το βρήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Νοέμβριος 22, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Ο διακοπτης δεν ειναι ο κλασσικος μικρος, αλλα με τετραγωνισμενο μπουτον. Μπουριωτης, Στοα Φεξη/ διπλα στα σουβλακια Λειβαδια (τα γνωστα καλαμακια, Γλαστωνος και Καννιγγος γωνια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.