Jump to content

Freeware collection links

rip_noob

Recommended Posts

Ολη τη λιστα μπορειτε να την δειτε εδω και το changelog εδω.

Χρησιμοποιω την υπηρεσια Docs & Spreadsheets του google που με βολευει παρα πολυ επειδη μπαινω στο internet συχνα απο διαφορους υπολογιστες. Δεν χρειαζεται να εχετε account στο google για να δειτε τα αρχεια.

Για οποιαδηποτε απορια η προβλημα υπαρχει στειλτε ενα pm.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Προφανώς από κάπου έχει γίνει copy paste αυτό και είναι και αρκετά παλιό.

Δεν το λέω για να υποβαθμίσω την προσπάθειά σου, αλλά με μια γρήγορη ματιά βλέπω πως το XviD είναι σε λάθος κατηγορία, είναι video codec και το Link επίσης δεν ισχύει.

Το "νέο" link είναι www.koepi.org

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 15:35]

Προφανώς από κάπου έχει γίνει copy paste αυτό και είναι και αρκετά παλιό.

Δεν το λέω για να υποβαθμίσω την προσπάθειά σου, αλλά με μια γρήγορη ματιά βλέπω πως το XviD είναι σε λάθος κατηγορία, είναι video codec και το Link επίσης δεν ισχύει.

Το "νέο" link είναι www.koepi.org

Κι ομως δεν ειναι κλεμενη δουλεια, εγω με ενα αλλο παιδι το αρχισαμε πριν κατι μηνες και το αλλο παιδι ειναι απο αλλη χωρα και το εχει βαλει σε αλλα forum, την λιστα την ειδα παλι προσφατα σε γνωστο παρανομο site με μερικες αλλαγες ομως και τον ρωτησα αυτον που το εβαλε που το βρηκε και δεν απαντησε.

Οσο για το xvid θα το διορθωσω.

(offtopic) και εγω ηλιουπολη μενω (θεσσαλονικης) :D

Δεν βάζω τέτοιο ζήτημα προς λαού.

Απλά το link αυτό δεν είναι ζήτημα μερικών μηνών.

Αν θέλεις στην πρώτη κατηγορία 3D βάλε και το Wings3D, πολύ καλό προγραμματάκι. Το link http://www.wings3d.com/

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!

Πολύ καλή δουλειά φίλε μου !!!:T:

Δεν βάζεις κι ένα "αφιέρωμα" στα p2p ? Για παράδειγμα τσάμπα p2p είναι:

Ares

KMD (Kazaa Media Desktop)

Kazaa Lite++

LimeWire

eDonkey

...

ΥΓ Θα σου στείλω κανένα πμ με ό,τι άλλο βρώ !

Αρχική απάντηση από kreach

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!

Πολύ καλή δουλειά φίλε μου !!!:T:

Δεν βάζεις κι ένα "αφιέρωμα" στα p2p ? Για παράδειγμα τσάμπα p2p είναι:

Ares

KMD (Kazaa Media Desktop)

Kazaa Lite++

LimeWire

eDonkey

...

ΥΓ Θα σου στείλω κανένα πμ με ό,τι άλλο βρώ !

άλλο το freeware, και άλλο το πρόγραμμα που σε γεμίζει adware.

το KMD δεν είναι σε καμία περίπτωση freeware ;)

Το εβαλα το 3dmark2005 (Αληθεια η 1.2 ειναι καινουρια εκδοση?)

Οσο για τα p2p οντως δεν εχω βαλει τιποτα επειδη εχω παψει να ασχολουμε και εβαλα μονο torrent clients.

Αμα μπορειτε να βοηθησετε να κανουμε μια λιστα με p2p το οποια δεν εχουν adware/spyware κτλ θα ηταν καλο.

Edit: ευχαριστω nickstamat το εβαλα.

Για spy free p2p φημίζεται το Ares ! Απ την άλλη το ΚΜD (~11ΜΒ) έχει ενσωματομένο spyware !!! Γιατί άλλωστε κυκλοφορεί το Lite version με ~1.5-3 ΜΒ ? !!!

Αλλά ... ρε παιδιά, τα p2p δεν τα χρησιμοποιούμε στο αυστηρό κ μόνο πλαίσιό τους ! Οπότε, από την μια θέλουμε να κατεβάζουμε "pached" versions αλλά απ την άλλη δεν θέλουμε κ spyware (etc) ... όλα θα τα έχουμε ? !!! :p;)

Επίσης, θέλει κ λιγο μυαλό το να χρησιμοποιείς ένα p2p. ΔΕΝ θα κατεβάσεις κανένα τραγούδι .exe !!! ΔΕΝ θα κατεβάσεις κανένα πρόγραμμα με 1 ΜΒ όταν το νόμιμο το βρίσκεις με 45 ΜΒ !!! Και και και. Ο κόσμος ΔΕΝ είναι άγιος. Βάλτε ένα firewall, ένα anti virus κ ένα anti spy/adware της προκοπής κ είστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ;)

Συγννώμη αν ξέφυγα από το θέμα!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

greekfragma αμα μπορεις να βαλεις τις σελιδες των προγραμματων γιατι σε περιπτωση update τα λινκσ αυτα δεν θα υπαρχουν. Ψαχνω και εγω τωρα.

EDIT: το HDTVtoMPEG2 το βρηκα ΟΚ

το 123tag γραφει ομως οτι ειναι shareware τι ακριβως παιζει με αυτο?

Το mp3catalog δεν το βρισκω, βρηκα μονο το advanced mp3 catalog που εριναι shareware.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.