gleon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2005 http://www.megamarket.gr/product_info.php?products_id=12145Θα αγοράσώ τις επόμενες μέρες το παραπάνω φορητό. Μοναδικό μελανο σημείο για μένα στο συγκεκριμένο λαπτοπ είναι τα Win Xp HOME, που έρχονται μαζί του. Μήπως ξέρετε κάποιο URL που να έχει συγκεντρωμένους τους drivers για Fujitsu λαπτοπ ώστε να προχωρήσω στην εγκατάσταση των Win Xp Pro μόνος μου.....Θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο... ?thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Νοέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Λογικα θα τους δίνει σε cd και στο σιτε της για download! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Νοέμβριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 σε CD όπως σε όλα σχεδόν τα λαπτοπ φαντάζομαι θα δίνει image με προεγκαταστιμένους drivers και με τα ΗΟΜΕ.στο site της siemens έχει μόνο drivers για την Χ700 και αυτοί ειναι για ΗΟΜΕ (φαντάζομαι ότι θα πέζουν και σε PRO)thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Νοέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 sto acer που εχω είχε 3 cd. 1 me drivers και 2 με τα windows, οπότε ποτέ δεν ξέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Aν και ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες τους λογους σου που πας στο 1437, γιατι δεν πας καλυτερα στο 1667g με turion?Μελλοντικη υποστηριξη εχει (64bit γαρ), στο ιδιο σασι ειναι,μεγαλυτερο δισκο και ιδιες επιδοσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.