Ilias83 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2005 Λοιπόν στα χέρια μου αυτή τη στιγμή έχω μια Albatron FX5200EP 128MB.Είναι αγορασμένη στις 10.01.2004 αντί 80Επειδή θα ήθελα να την πουλήσω, θα ήθελα να μου πείτε:1. Η εγγύηση στις Albatron είναι 3 χρόνια οπότε ισχύει ακόμα;2. Που μπορώ να βρώ πιαστράκι για την ψύκτρα; Γιατί το ένα από τα 2 που στηρίζει την ψύκτρα της είναι μισοσπασμένο...3. Σε τι τιμή θα μπορούσε να αγοραστεί αυτή η κάρτα αυτή τη στιγμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Τιμή... 20euro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Δεν πουλιέται αυτή η κάρτα. Καλύτερα κράτα την και βάλε της σε κάνα κατεβαστήρι PC ή χάρισέ την. Η κάρτα αυτή είναι απελπιστικά αργή. Σε DX8 είναι πιο αργή και από GeForce3 Ti200. Και με 64-bit δίαυλο είναι πιο αργή από GeForce2 Ti.Βέβαια, υπάρχει και η λύση να την... "επιστρέψεις" στο Πλαίσιο μιας και η εγγύηση ισχύει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Να τη χαρίσω θέλω. @FrOsT: Και εγώ κάπου εκεί την κοστολογούσα αν την έδινα έξω, καθώς η κάρτα θα δωθεί έτσι όπως την πήρα εγώ... Στο κουτί της με όλα τα συναφή, ακόμα και μέσα στην αυθεντική της σακουλίτσα... @JimmyFox: Αν δεις το μηχάνημα για το οποίο προορίζεται θα σε πιάσει απελπισία... Και όχι μόνο έχει όλα τα κακά της μοίρας του (σκέψου οτι η κάρτα θα παίξει σε AGP4X) αλλά έχει πάνω και Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Τελικά τέτοια καρφάκια μπορεί να μου πεί κάποιος που θα βρώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Kόλα την ψύκτρα με logo,ή το καρφί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Kόλα την ψύκτρα με logo,ή το καρφί. Μα logo; Με ποια λογική το λες αυτό; Πάντως όλα ok. Βρήκα πάνω σε μια παλιά μητρική καρφάκια και έκανα τη δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Χθες, στις 09:06] Μα logo; Με ποια λογική το λες αυτό; Πάντως όλα ok. Βρήκα πάνω σε μια παλιά μητρική καρφάκια και έκανα τη δουλειά... Και όμως κάνει αρκετά καλή δουλειά αμα θες να κολήσεις μια ψύκτρα που όμως δεν έχεις σκοπό να βγάλεις αργότερα ενοείται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.