Jump to content

Δοκιμη SPC...

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Ως διοργανωτης,κυρησω την ληξη του διαγωνισμου!

Νικητης(τυπικα, μονο και μονο επειδη με δωροδοκησε για να παρει το προφιτερολ σε ταιστρα ελεφαντα) ειναι ο RootX!

Θελω να πω πως ειναι το δευτερο προφιτερολ που θα λαβει απο τα γλυκα μου χερια και θα ειναι τριπλασιο σε μεγεθος!

Η ατακα που κερδιζει λοιπον ειναι η εξης:

Αρχική απάντηση από RootX

Serious Piece of Crap.

Οπως καταλαβαινεται αντικατοπτριζει πληρως την πραγματικοτητα ,παραλληλα ομως δειχνει και τον φθονο και την ζηλια που τρεφει ο FrooT για τον SPC, λογω μεγαλυτερης συμπαθειας του κοινου και λογω του οτι στο TOP OFFTOPIC 30 Database ο SPC ειναι πρωτος για 12 συνεχη μηνα μετα την αποχωρηση της πασχαλιας , ενω ο RooT παραμενει στην τριτη θεση(βεβαιως,βεβαιως) πισω και απο τον SLN!!!

EDIT:Το προφιτερολ θα παραδωθει σε ενα απο τα πολυ γλυκα μου και πετυχημενα κανιστρα...ενω η ταιστρα θα παει στον esdee μιας και ετοιμαζει water cooling και το θελει για reservoir....:p

Παρακαλουνται οι(ο) νικητης να παραλαβει το δωρο του απο την γραμματεια...!

Αρχική απάντηση από xylokastro

εεεεεεεεεεεεεεεεεε , ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΦΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ , SPC ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Δεν θελω σεξουαλικα υπονοουμενα στο forum... :p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

, ενω ο RooT παραμενει στην τριτη θεση(βεβαιως,βεβαιως) πισω και απο τον SLN!!!

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Δεν θελω σεξουαλικα υπονοουμενα στο forum... :p

2 πρωτιές λοιπόν, δεν ξέρω για το τι είμαι περισσότερο χαρούμενος, για τον διαγωνισμό ή για την θέση μου σε σχέση με τον SLN :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

Παιδια να οργανωθουμε λιγο...

Εχω φαει 4 και δεν εχω ριξει κανενα!!!

Ο ea6gka που ειναι στην "καταταξη"...? Φοβαμαι μη μου σκασει καμμια ωρα απο... κατω μου!

εκτος συναγωνισμου...

Αρχική απάντηση από ea6gka

εκτος συναγωνισμου...

Εμ βέβαια αφού έχεις ξεπεράσει πλέον κάθε ηθικό φραγμό φτάνοντας στο σημείο να παραβιάζεις και clopyright!

Τι να πω φίλε μου....απλώς λυπάμαι για την κατάντια σου....ακούς εκεί ''no bargains please''! Το ξερες και απο χθες δλδ;....ε μα.....:mad:

Αρχική απάντηση από SLN

Παιδια να οργανωθουμε λιγο...

Εχω φαει 4 και δεν εχω ριξει κανενα!!!

Ο ea6gka που ειναι στην "καταταξη"...? Φοβαμαι μη μου σκασει καμμια ωρα απο... κατω μου!

kαι ομως και ομως.......συμφωνα με την alexa εχουμε τα παρακατω αποτελεσματα....

SPC 1725

SLN 1712

RootX 1696

eagka KAI paschalia 1069

YDinopoulos 814

και μετα ακολουθει το χαος και ολοι εχουν κατω απο 300

Να πουμε επισης οτι κατι πολυ σπανιο που τυχαινει πρωτη φορα στην ιστορια του λαμπ ειναι οτι ο eagka kai i paschalia ειωαι στην ιδια θεση.....οπως τηνει να γινει και με τους SLN-RooTX..!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.