Jump to content

dsl providers

kunoobidi

Recommended Posts

Η οτενετ ειναι απαραδεκτη,βαριουνται να σου μιλησουν τα ατομα,η tellas ηταν καλητερη αλλα με το παραμικρο προβλημα σου ελεγαν.....format.Στις αρχες π.χ. που δεν ηξερα περι p.c. ειχα κολλησει εναν dailer,ε,με το που το ειπα κατευθειαν format μου λεει μια τυπισσα!Γενικα παντως μην περιμενεις κατι το ιδιαιτερο απο κανεναν.

Από την υποστήρηξη της forthnet πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Ακόμα και όλες οι γραμμές να είναι κατειλημμένες αφήνω τηλ (πάντα κινητό) και με παίρνουν αυτοί σε κάνα 20-30 λεπτο...

Επειδή ρώτησες ποιά εταιρία συμφέρει περισσότερο εγώ θα σου έλεγα η Vivodi που είχα για δύο χρόνια πριν βάλω την τσαμπέ HOL. Το helpdesk της βέβαιο είναι ένα απέραντο χάος αλλά από ταχύτητες (πέραν του περσινού δίμηνου προβλήματος) και τιμές είναι πολύ καλή.

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση η otenet...από τους 3 μήνες έχασα 10 μέρες επειδή τα άτομα βαριούνται να στείλουν σήμα για βλάβη. Αφήστεόταν έπαιρνα τηλ. μουρμούριζαν το όνομά τους για να μην ακούγεται!!!

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας...

Αρχική απάντηση από spc

Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά αν θεωρείς την otenet κακή σε επίπεδο υπηρεσιών δύσκολα θα βρεις κάτι αισθητά καλύτερο αλλού (μιλάμε πάντα για υπηρεσίες, όχι τιμή)

γιατι δε θα βρει , η φορθνετ ειναι καλυτερη απο οσο ξερω απο προσωπικη εμπειρια. Με την ΟΤΕΝΕΤ εχω να πω τα χειροτερα , δημοσιο φορεβα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.