kunoobidi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 Έληξε η otenet μου (επιτέλους)...οι χειρότερες υπηρεσίες σε υψηλή τιμή!!!Ποιος provider πιστέυεται πως συμφέρει περισσότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά αν θεωρείς την otenet κακή σε επίπεδο υπηρεσιών δύσκολα θα βρεις κάτι αισθητά καλύτερο αλλού (μιλάμε πάντα για υπηρεσίες, όχι τιμή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 otenet k forthnet για οτι καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Η οτενετ ειναι απαραδεκτη,βαριουνται να σου μιλησουν τα ατομα,η tellas ηταν καλητερη αλλα με το παραμικρο προβλημα σου ελεγαν.....format.Στις αρχες π.χ. που δεν ηξερα περι p.c. ειχα κολλησει εναν dailer,ε,με το που το ειπα κατευθειαν format μου λεει μια τυπισσα!Γενικα παντως μην περιμενεις κατι το ιδιαιτερο απο κανεναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Try Sparknet, σταθερη, οχι ιδιαιτερα φτηνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Από την υποστήρηξη της forthnet πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος...Ακόμα και όλες οι γραμμές να είναι κατειλημμένες αφήνω τηλ (πάντα κινητό) και με παίρνουν αυτοί σε κάνα 20-30 λεπτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Νοέμβριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Επειδή ρώτησες ποιά εταιρία συμφέρει περισσότερο εγώ θα σου έλεγα η Vivodi που είχα για δύο χρόνια πριν βάλω την τσαμπέ HOL. Το helpdesk της βέβαιο είναι ένα απέραντο χάος αλλά από ταχύτητες (πέραν του περσινού δίμηνου προβλήματος) και τιμές είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Νοέμβριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Kαι εγω εχω Οτενετ αλλα και την τσαμπε ΗΟL και να σου πω την αληθεια χρησιμοποιω την ΗΟL...Στην θεση σου θα περνα demos απο 3-4 εταιριες και σιγουρα απο forhnet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 14, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Απαράδεκτη εξυπηρέτηση η otenet...από τους 3 μήνες έχασα 10 μέρες επειδή τα άτομα βαριούνται να στείλουν σήμα για βλάβη. Αφήστεόταν έπαιρνα τηλ. μουρμούριζαν το όνομά τους για να μην ακούγεται!!!Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από spc Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά αν θεωρείς την otenet κακή σε επίπεδο υπηρεσιών δύσκολα θα βρεις κάτι αισθητά καλύτερο αλλού (μιλάμε πάντα για υπηρεσίες, όχι τιμή) γιατι δε θα βρει , η φορθνετ ειναι καλυτερη απο οσο ξερω απο προσωπικη εμπειρια. Με την ΟΤΕΝΕΤ εχω να πω τα χειροτερα , δημοσιο φορεβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.