Jump to content

Ρ4, 1.5ghz, s478

dimpap04

Recommended Posts

Λαμβάνοντας υπόψιν και το Μ/Β, είναι το INTEL D845BG/PT.

Έκανα αναβάθμιση του BIOS της μητρικής, άρα ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος για υπερχρονισμό του επεξεργατή. Του έχω και ψύκτρα της INTEL. Μπορεί να γίνει κάτι;

Ευχαριστώ

Αρχική απάντηση από RootX

Οι intel μητρικές δεν έχουν επιλογές για oc στο bios. Θα πρέπει να βρεις τον κωδικό του clock generator και να κοιτάξεις αν τον υποστηρίζουν προγράμματα όπως clockgen.

Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι παραπανω απο αυτο που ειπε ο rootx!

Πηγαινε εδω-> http://www.cpuid.com/clockgen.php

και βρες την μητρικη σου(σχεδον) εχει μια ιντελ845GBV κατω οταν σκρολαρεις.

Τρεχεις το προγραμματακι κανεις get values και ανεβαζεις λιγο λιγο την μπαρα του fsb (απο 100 λογικα σε 110 πιστευω οτι μπορεις).Μην το παρακανεις ομως....γιατι μαζι με το fsb θα ανεβει και το pci και το agp!

Καλησπέρα παιδιά,

NTG ευχαριστώ πολύ και το εκτιμώ αυτό, αλλά δεν έχει η συγκεκριμένη τοποθεσία την δική μου μητρική πλακέτα. Αυτή που έχω εγώ είναι η D845BG. Έψαξα στην τοποθεσία της INTEL και βρήκα διαφορές μεταξύ τους. Μπορεί να μην τρέξει το προγραμματάκι που μου σύστησες. Εκτός εάν υπάρχει κάτι άλλο. Μπορεί να μην γίνεται και τίποτα.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.