dimpap04 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 Υπάρχει τρόπος για μεγαλύτερη ταχύτητα; Και πώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από dimpap04 Υπάρχει τρόπος για μεγαλύτερη ταχύτητα; Και πώς; τι ακριβως ενοεις????για αναβαθμιση η για κλοκαρισμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap04 Νοέμβριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Λαμβάνοντας υπόψιν και το Μ/Β, είναι το INTEL D845BG/PT.Έκανα αναβάθμιση του BIOS της μητρικής, άρα ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος για υπερχρονισμό του επεξεργατή. Του έχω και ψύκτρα της INTEL. Μπορεί να γίνει κάτι;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Οι intel μητρικές δεν έχουν επιλογές για oc στο bios. Θα πρέπει να βρεις τον κωδικό του clock generator και να κοιτάξεις αν τον υποστηρίζουν προγράμματα όπως clockgen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 αν υπαρχει επιλογη στο βιος η καποιο τσαμπερακι στην μητρικη ο συγκεκριμενος επεξεργαστης θα παει σχετικα ανετα απο 100χ15=1500 στα 133χ15=1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Οι intel μητρικές δεν έχουν επιλογές για oc στο bios. Θα πρέπει να βρεις τον κωδικό του clock generator και να κοιτάξεις αν τον υποστηρίζουν προγράμματα όπως clockgen. Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι παραπανω απο αυτο που ειπε ο rootx!Πηγαινε εδω-> http://www.cpuid.com/clockgen.php και βρες την μητρικη σου(σχεδον) εχει μια ιντελ845GBV κατω οταν σκρολαρεις.Τρεχεις το προγραμματακι κανεις get values και ανεβαζεις λιγο λιγο την μπαρα του fsb (απο 100 λογικα σε 110 πιστευω οτι μπορεις).Μην το παρακανεις ομως....γιατι μαζι με το fsb θα ανεβει και το pci και το agp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap04 Νοέμβριος 14, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Καλησπέρα παιδιά,NTG ευχαριστώ πολύ και το εκτιμώ αυτό, αλλά δεν έχει η συγκεκριμένη τοποθεσία την δική μου μητρική πλακέτα. Αυτή που έχω εγώ είναι η D845BG. Έψαξα στην τοποθεσία της INTEL και βρήκα διαφορές μεταξύ τους. Μπορεί να μην τρέξει το προγραμματάκι που μου σύστησες. Εκτός εάν υπάρχει κάτι άλλο. Μπορεί να μην γίνεται και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Νοέμβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αν η μητρική είναι intel ξεχασε το o/c.Με software,εφόσον υποστηρίζεται το Clockgen της μητρικής.Ειναι και Willamette... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νιτσε Δεκέμβριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 hi παιδες εχω εναν Pentium 2.6 -800 fsb.Μητρικη msi 865pe neo2,πως μπορω να κανω overclocking εκτος απο την αυξηση του fsb απο το βιος.Καποιο προγραματακι ισως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.