marvinikos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 Σας χαιρετώ. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει έτσι ώστε κ δυο σκληροί μου δίσκοι(εξωτερικοί),για να στείλουν έστω κ ένα GB στον εσωτερικό σκληρό κάνουν γύρο στο 20λεπτο;
morfeas-dsl- Νοέμβριος 13, 2005 #2 Νοέμβριος 13, 2005 Mηπως συνδεονται σε usb 1.0 και λογω πρωτοκολου δεν μπορουν να στειλουν με μεγαλυτερη ταχυτητα?
marvinikos Νοέμβριος 15, 2005 Author #3 Νοέμβριος 15, 2005 Όχι είναι USB 2.0 πριν λίγο καιρό δούλευαν κανονικά. Μου ζητάει το sp1 για να αναγνωρίσει usb 2.0. Δεν μπορώ όμως να το βάλω γιατί τα win είναι σπασμένα και μου λέει ότι έχω λάθος product key.Πως μπορώ να το κάνω να δουλεύει χωρίς να πρέπει να εγκαταστήσω το sp1. συγνωμη αλλα ειμαι σχετικα ''νεος''
Grace Νοέμβριος 15, 2005 #5 Νοέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από marvinikos [Σήμερα, στις 00:17] Όχι είναι USB 2.0 πριν λίγο καιρό δούλευαν κανονικά. Μου ζητάει το sp1 για να αναγνωρίσει usb 2.0. Δεν μπορώ όμως να το βάλω γιατί τα win είναι σπασμένα και μου λέει ότι έχω λάθος product key.Πως μπορώ να το κάνω να δουλεύει χωρίς να πρέπει να εγκαταστήσω το sp1. συγνωμη αλλα ειμαι σχετικα ''νεος'' Μόνο με propertiary drivers, αν βρεις. Το USB 2.0 υποστηρίζεται επίσημα από το SP1 και μετά. Και καλό θα ήταν να αγόραζες ένα product key. Πωλούνται στο E-Bay για ένα κομμάτι ψωμί πλέον.
marvinikos Νοέμβριος 16, 2005 Author #6 Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Grace [Σήμερα, στις 00:46] Μόνο με propertiary drivers, αν βρεις. Το USB 2.0 υποστηρίζεται επίσημα από το SP1 και μετά.Και καλό θα ήταν να αγόραζες ένα product key. Πωλούνται στο E-Bay για ένα κομμάτι ψωμί πλέον. Και κατά που πρέπει να ψάξω για να τα βρω? product key έχω αλλά μου λέει πως είναι λάθος δεν νομίζω να αλλάζει κιόλας μετά την εγκατάσταση.
RootX Νοέμβριος 16, 2005 #7 Νοέμβριος 16, 2005 To πρόβλημά σου λύνεται με εγκατάσταση του sp1 όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Συζητήσεις για keys/cr@cks κλπ δεν τις υποστηρίζει η τρέχουσα έκδοση του forum
tassoss Νοέμβριος 16, 2005 #8 Νοέμβριος 16, 2005 το ειχα κανει πριν απο αρκετο καιρο για intel chipset και δεν θυμαμαι ακριβως την διαδικασια.χρειάζεσαι τα αρχεια usbehci.sys απο δεν θυμαμαι πουκαι usb2.exe που ειχε κατεβει απο το σιτε της intel γιατι πριν τους βαλει χερι η microsoft υπηρχε αυτο "USB2.0 XP Driver Installation 5.1.2600.41"απο διαχειριση συσκευων κανεις τα υπολοιπα
Psychokiller Νοέμβριος 16, 2005 #9 Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από RootXΣυζητήσεις για keys/cr@cks κλπ δεν τις υποστηρίζει η τρέχουσα έκδοση του forum [ΠΕΙΡΑΤΗΣ MODE ON] Δηλαδη να ελπιζουμε σε καποια αναβαθμιση? :innocent: [/ΠΕΙΡΑΤΗΣ MODE OFF]
marvinikos Νοέμβριος 16, 2005 Author #10 Νοέμβριος 16, 2005 Α ωραία δηλαδή μέχρι ανανέωσης δεν θα ξέρω πώς να τα φτιάξω η θα χρειαστεί να κάνω ξανά format με τα γνήσια. :dots:
Psychokiller Νοέμβριος 16, 2005 #11 Νοέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από marvinikos Α ωραία δηλαδή μέχρι ανανέωσης δεν θα ξέρω πώς να τα φτιάξω η θα χρειαστεί να κάνω ξανά format με τα γνήσια. :dots: Ο ΡοοτΧ δεν εχει κανενα προβλημα με οτι αφορα νομιμες διαδικασιες πιστεψε με! Τωρα οσων αφορα το θεμα σου, δοκιμασε να φτιαξεις μια δισκετα εκκινησης... Ακομα και απο 98 νομιζω οτι κανει....
marvinikos Νοέμβριος 17, 2005 Author #12 Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από tassoss [Χθες, στις 15:31] το ειχα κανει πριν απο αρκετο καιρο για intel chipset και δεν θυμαμαι ακριβως την διαδικασια.χρειάζεσαι τα αρχεια usbehci.sys απο δεν θυμαμαι πουκαι usb2.exe που ειχε κατεβει απο το σιτε της intel γιατι πριν τους βαλει χερι η microsoft υπηρχε αυτο "USB2.0 XP Driver Installation 5.1.2600.41"απο διαχειριση συσκευων κανεις τα υπολοιπα Ευχαριστω :jump1: :jump1: :jump1: ολα οκ τωρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.