Jump to content

γιατί αργούν

marvinikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σας χαιρετώ. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει έτσι ώστε κ δυο σκληροί μου δίσκοι(εξωτερικοί),για να στείλουν έστω κ ένα GB στον εσωτερικό σκληρό κάνουν γύρο στο 20λεπτο;

Όχι είναι USB 2.0 πριν λίγο καιρό δούλευαν κανονικά. Μου ζητάει το sp1 για να αναγνωρίσει usb 2.0. Δεν μπορώ όμως να το βάλω γιατί τα win είναι σπασμένα και μου λέει ότι έχω λάθος product key.Πως μπορώ να το κάνω να δουλεύει χωρίς να πρέπει να εγκαταστήσω το sp1.:tomato: συγνωμη αλλα ειμαι σχετικα ''νεος''

Αρχική απάντηση από marvinikos [Σήμερα, στις 00:17]

Όχι είναι USB 2.0 πριν λίγο καιρό δούλευαν κανονικά. Μου ζητάει το sp1 για να αναγνωρίσει usb 2.0. Δεν μπορώ όμως να το βάλω γιατί τα win είναι σπασμένα και μου λέει ότι έχω λάθος product key.Πως μπορώ να το κάνω να δουλεύει χωρίς να πρέπει να εγκαταστήσω το sp1.:tomato: συγνωμη αλλα ειμαι σχετικα ''νεος''

Μόνο με propertiary drivers, αν βρεις. Το USB 2.0 υποστηρίζεται επίσημα από το SP1 και μετά.

Και καλό θα ήταν να αγόραζες ένα product key. Πωλούνται στο E-Bay για ένα κομμάτι ψωμί πλέον.

Αρχική απάντηση από Grace [Σήμερα, στις 00:46]

Μόνο με propertiary drivers, αν βρεις. Το USB 2.0 υποστηρίζεται επίσημα από το SP1 και μετά.

Και καλό θα ήταν να αγόραζες ένα product key. Πωλούνται στο E-Bay για ένα κομμάτι ψωμί πλέον.

Και κατά που πρέπει να ψάξω για να τα βρω? product key έχω αλλά μου λέει πως είναι λάθος δεν νομίζω να αλλάζει κιόλας μετά την εγκατάσταση.

To πρόβλημά σου λύνεται με εγκατάσταση του sp1 όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Συζητήσεις για keys/cr@cks κλπ δεν τις υποστηρίζει η τρέχουσα έκδοση του forum :)

το ειχα κανει πριν απο αρκετο καιρο για intel chipset και δεν θυμαμαι ακριβως την διαδικασια.

χρειάζεσαι τα αρχεια

usbehci.sys απο δεν θυμαμαι που

και usb2.exe που ειχε κατεβει απο το σιτε της intel γιατι πριν τους βαλει χερι η microsoft υπηρχε αυτο "USB2.0 XP Driver Installation 5.1.2600.41"

απο διαχειριση συσκευων κανεις τα υπολοιπα

Αρχική απάντηση από RootX

Συζητήσεις για keys/cr@cks κλπ δεν τις υποστηρίζει η τρέχουσα έκδοση του forum :)

[ΠΕΙΡΑΤΗΣ MODE ON] Δηλαδη να ελπιζουμε σε καποια αναβαθμιση? :innocent: :innocent: :D [/ΠΕΙΡΑΤΗΣ MODE OFF]

Α ωραία δηλαδή μέχρι ανανέωσης δεν θα ξέρω πώς να τα φτιάξω η θα χρειαστεί να κάνω ξανά format με τα γνήσια. :dots: :dots: :dots:

Αρχική απάντηση από marvinikos

Α ωραία δηλαδή μέχρι ανανέωσης δεν θα ξέρω πώς να τα φτιάξω η θα χρειαστεί να κάνω ξανά format με τα γνήσια. :dots: :dots: :dots:

Ο ΡοοτΧ δεν εχει κανενα προβλημα με οτι αφορα νομιμες διαδικασιες πιστεψε με!

Τωρα οσων αφορα το θεμα σου, δοκιμασε να φτιαξεις μια δισκετα εκκινησης...

Ακομα και απο 98 νομιζω οτι κανει.... ;)

Αρχική απάντηση από tassoss [Χθες, στις 15:31]

το ειχα κανει πριν απο αρκετο καιρο για intel chipset και δεν θυμαμαι ακριβως την διαδικασια.

χρειάζεσαι τα αρχεια

usbehci.sys απο δεν θυμαμαι που

και usb2.exe που ειχε κατεβει απο το σιτε της intel γιατι πριν τους βαλει χερι η microsoft υπηρχε αυτο "USB2.0 XP Driver Installation 5.1.2600.41"

απο διαχειριση συσκευων κανεις τα υπολοιπα

Ευχαριστω :jump1: :jump1: :jump1: ολα οκ τωρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.