overvolt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 MSI 6800GT AGP & DOT ? Εχω μια απορια, ποσο καλα παει η καρτουλα απο ταχυτητα ,οταν παιρνει μπροστα η πατεντα ( DOT - Dynamic Overclocking Technology ) . Μηπως με το DOT , βγαζει και τα γκαζια μιας ULTRA ? (ειναι ακομα σε εκτελεσιμη παραγγελια, δεν την εχω στα χερια μου, ακομη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Καλό θα είναι, καθότι έχουν περάσει αρκετές MSI από τα χέρια μου, να μη χρησιμοποιείς καθόλου το DOT για το overclocking της κάρτας σου, 1000 φορές καλύτερα Rivatuner ή Coolbits. Ναι μεν είναι εύχρηστο αλλά έχουν ακουστεί για αυτό πολλά και διάφορα - τσέκαρε τα επίσημα forums της MSI και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Σε ευχαριστώ φίλε , περι DOT ,ήξερα οτι στης μητρικές τουλάχιστον , δεν έκανε και πολλά.Απο θέμα σταθερότητας . Είχα 865PE ΝΕΟ 2 . Τώρα για την καρτουλα , για την οποία, με αφορά άμεσα.Θα κάνω βέβαια μια βόλτα στην MSI .Όσον αφορά το κουλερακι της κάρτας , οι αναφορές που έχω, λενε οτι .... 1) Η καρτα εχει την υψηλότερη τιμη απο ολες τις 6800GT στην αγορά.2) Ένας απο τους λογους ειναι οτι εχει ειδικό κουλερακι ,πατεντα της MSI ! Ερώτηση: Ειναι πραγματικά τοσο καλό ?! , που η εγκατάσταση ενός , ARCTIC NV SILENCER 5 REV.2, να μην είναι απόλυτα απαραίτητη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Βρε κανενας καλός ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Την είχα την GT. Το cooler της δεν είναι το κορυφαίο, απλά έχει το ποτενσιόμετρο που ρυθμίζεις τις στροφές(κάτι που μπορείς να κάνεις και από rivatuner βέβαια). Πάντως ανέβαζε με ευκολία τις συχνότητες της Ultra σε πυρήνα και μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Πάντως ανέβαζε με ευκολία τις συχνότητες της Ultra σε πυρήνα και μνήμες. Ναι αυτο διαβασα και εγω σε μια Γερμανικη παρουσιαση . Βεβαια διαβασα και κατι κουτσομπολια περι του cooler . Καποιος λεει δεν μπορουσε να κλοκαρει επανω , διοτι λεει στις μνημες , εχουν thermal pads,και οχι κρεμα . Αλλος λεει, οτι ο ανεμιστηρας κανει εναν περιεργο θορυβο στις χαμηλες . Καποιοι αλλοι ,στην εκδοση PCI-E λενε οτι περπατησαν στην πιατσα MSI 6800GT με κομενα pipelines (12 απο 16) . Πρασινα - Κοκκινα - PCB , διαφωνιες και προβληματισμοι για το πιο ειναι το καλυτερο. Καμποσες γκρινιες , για την προσαρμογη ARCTIC NV SILENCER 5 REV.2 , πανω στην καρτα. Τελος παντων οποιος δεν μπορει να κλοκαρει, ολο, κατι αλλο του φταει. Να εισαι καλα φιλε μου .. :flower: Απλα περιμενω να παραλαβω , ισως αυριο , και απλα επιρεαστηκα απο αυτα που διαβασα, τα οποια δεν φαινετε να ειναι ο κανονας .. Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 14/11/05 13:59:T: Συγκέντρωση Προϊόντων 14/11/05 18:34:T: Τιμολόγηση Παραγγελίας - ........σε εξέλιξη Συσκευασία Προϊόντων - Αποστολή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.