Jump to content

Το νεο μου παιδι... 56k warning

unseen

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 14:10]

@LL_neo

Hδη εχω βαλει αρκετα mod στο κουτι (μανομετρο,παραθυρο κλπ)

Τα μανομετρα ολα ειναι ασπρα οποτε για να γινει αυτο που λες μονο αν το κανω εγω. Δεν θελω να προσθεσω αλλο χρονο εργασιας στις μοναδες γιατι ηδη ειναιι αρκετος και αργω να τα στειλω... Γιαυτο και στον ανθρωπο που φτιαχνει τα κουτια ζητησα να μου κανει μεχρι και τις τρυπες.. Αλλωστε σκοπος ειναι αν θελει ο αγοραστης να μπορει να του δωσει τον δικο του χαρακτηρα... Διακοπτες αν εχει καποιος φωτος να δειξει για να ψαξω να βρω.

Το μανομετρο παντως χρειαζεται. Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να το βγαλω.

Παιδια να ξερετε οτι εγω μπορω να σας βαλω οτι θελετε και LCD και τον controller του eagle και οτι αλλο απλα ανεβαινει το κοστος. Λιγο το ενα ,λιγο το αλλο φτανουμε ψηλα. Σκοπος ειναι να ειμαστε χαμηλα.

Αν καποιος θελησει κατι εξτρα μπορει να το πει.

Να εχετε στο νου σας ομως οτι δεν ειμαι εργοστασιο παραγωγης Phase για να περνω τα υλικα σε χαμηλες τιμες(τωρα τα περνω χονδρικη) και οτι ολα αυτα τα κανω στο ελευθερο μου χρονο. :)

Χρηστάρα Είσαι και ο Πρώτος,:T:

Παιδιά κάποιος πρέπει να στείλει αυτό το post στην ASETEK ή στην nVentic!!!!!!!!!

Θα τον παρακαλάνε για δουλειά να είστε σίγουροι. Το παιδί είναι θυσαυρός!!!!:worship:

Χρήστο πόσο μπορούν να στοιχίσουν το LCD και το controller του eagle???? Και πως ακριβώς είναι γιατί ενδιαφέρομαι!!!!!

:...:

Αρχική απάντηση από Hydrus

Unseen να σε ρωτησω κατι;Γιατι δεν κανεις ενα review το "παιδι" σου με τα Vapo LS και Prommie Mach 2 GT;Στην αρχη ολα με r404 και μετα το δικο σου με r507.(φιλικα παντα)

και που να τα βρω τα vapo και τα mach? Αμα αγορασεις να μου το στειλεις για μονταρισμα.

@Bassjunkies οταν το ειχα ρωτησει μου ειχε πει 180$ το ενα και 1500$ η δεκαδα. Εχει και ενα πιο φτηνο αλλα χωρις software και χωρις lcd.

υγ.αρη την τεταρτη περιμενω την μπουκαλα με το καλο το πραμα...

Εμενα που μου το εστειλε με μιγμα [ελαχιστο 410] + 507 , με 1.9 απο bios και 1.8φευγα μακρια απο windows , και συχνοτητα απο 1.8 @ 3.2 spi32 [939 3.0+ venice] κραταει -25~ σε idle και -10 σε load [τα load στο περιπου]

Πιστευω πως αυτο με vapo ls ειναι ψιλοδυσκολο μιας και απο οσο εχω δει κρατανε γυρω στο -20 -15 με 1.8 vcore και fx55@3.2 3.3 , , ,

Xοντρικη η συκριση αλλα και παλι το custom ειναι ενα σκαλοπατι πάνω.

εδιτ Οι τιμες απο dfi οχι heat..

Αρχική απάντηση από Tanner [Σήμερα, στις 10:06]

Ωραιος Χρηστο,πολυ καλο!

Να σε πωτησω υπαρχει καποια δηνατοτητα να κανεις κατι τετοιο σα του Chilly1?

Eχεις καμια φωτο εδω;Γιατι δεν βλεπω τιποτα;:confused:

Δηλωνω οτι δεν προκειται απο εδω και περα να σου πω ξανα μπραβο γιατι βαρεθηκα... ειλικρηνα. Οτι και αν φτιαχνεις μονο μπραβο μπορουμε να σου πουμε και κανα :drool:

κανε και καμια στραβη επιτελους!!! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.