Alexisferos Νοέμβριος 13, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: εχασα τα λογια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 13, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 " και τον controller του eagle"Tι ειν τουτο;Απο διακοπτες προτεινω http://www.frozencpu.com/ele-95.html Αν και λιγο κακογουστο τονιζει το σοβαρον του πραγματος.Πες στα μαστορια σου να το βαλουν σεκανα LianLi kit!!!.Αντε να τελειωνουν τα βασανα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Νοέμβριος 13, 2005 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Και μενα μου αρεσε αρκετα...Μπραβο χρηστο για ακομα μια φορα καταπληκτικη δουλεια..:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 13, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Ρε droooooooooooooool λεμεεεεεεεεεε! :drool: btw Αρχική απάντηση από Hydrus " και τον controller του eagle" Tι ειν τουτο;Απο διακοπτες προτεινω http://www.frozencpu.com/ele-95.html Αν και λιγο κακογουστο τονιζει το σοβαρον του πραγματος.Πες στα μαστορια σου να το βαλουν σεκανα LianLi kit!!!.Αντε να τελειωνουν τα βασανα μας... All systems A.O.K., good to go! πολυ ωραιος ο διακοπτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 13, 2005 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 εγω προτεινω εναν τετοιο και εδω εχει και αλλα σχεδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 13, 2005 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Μπράβο! Πολύ δύναμη Χρήστο το μαύρο, με ένα άλλο διακοπτάκι θα είναι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 13, 2005 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Να σου ζήσει Unseen... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Eυχαριστω guysΓια να αποφυγω την χρηση ρελε θα ηταν καλυτερα ο διακοπτης να ειναι 220v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 13, 2005 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αν σκέφτεσαι την περίπτωση της υιοθεσίας εγώ είμαι εδώ να σε, ...ελαφρύνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 13, 2005 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 To Προμιε του λαου Παρα πολυ καλο μαστορα!Με αλλαγη διακοπτη(ενα ρελε φτηνο ειναι,κ τα διακοπτακια του Alexisferos ειναι πολυ μουρικα) κ ενα μανομετρο καπως πιο κομψο θα θεριζει απο εμφανιση. Επισης καλη μαγκια θα ηταν κ ενα φυλτρακι στην εισοδο για τις σκονες-χνουδια στο κοντεσερ Τεχνικα χαρακτηριστικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 13, 2005 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 πραγματικα επαγγελματικη δουλειαενα μεγαλο μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 13, 2005 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Οτι ονομα και αν εχει αλλαξε το σε "VolksPromie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 13, 2005 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 ....Χρηστο.......ειναι αψογο μαν....πολυ καλη δουλεια....με ενα διακοπτακι αλλο...και με το μικροτερο μανομετρο που λες ...θα ειναι τελειο!!! P.S ...εχω αρχισει και τρωγομαι....μπας και αποκτησω και ενα δευτερο phase για τον P4 ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 14, 2005 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 βαλτός είσαι ρε μάστορα να με πετάξει στο δρόμο η γυναικα?? όχι πες μου βαλτός είσαι??Πάρα πολύ ωραίο! Εμένα μου αρέσει πολύ το μανόμετρο! Το πιο μικρό ακόμα θα μου αρέσει περισσοτερο.Ούτε ο διακόπτης με χαλάει! Κοιτάμε πολύ το δέντρο και χάνουμε το δάσος πίσω του.Κορυφαία δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 14, 2005 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Πανεμορφο Χρηστο.:drool: :drool: :drool: :drool: (Μαμω την ατυχια μου) :( Ξερεις εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Νοέμβριος 14, 2005 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 μπραβο αλλη μια φορα. με τις προτασεις των παιδιων για αλλαγη διακοπτη και μικροτερο μανομετρο θα γινει ακομα καλυτερο. Gratz Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 14, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Τα επομενα μανομετρα θα ειναι αυτα (εβαλα και λιγο 410 ) θα βρω και διακοπτη που θα μου παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Νοέμβριος 14, 2005 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 τελειο Χρήστο. Αντε να δούμε και κατι αντίστοιχο σε cascade να τρελαθώ εντελώς.Ξέρεις εσύ <Off topic> το προμμι εχει γίνει κανονικος καταψύκτης -35 idle με το θερμόμετρο στο πλάι του μπλοκ και -29 ακόμη και μετά από 6 ώρες συνεχούς gaming quake 4. Πιστεύω ότι κάτι κάναμε τελικά </Off topic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 14, 2005 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Unseen να σε ρωτησω κατι;Γιατι δεν κανεις ενα review το "παιδι" σου με τα Vapo LS και Prommie Mach 2 GT;Στην αρχη ολα με r404 και μετα το δικο σου με r507.(φιλικα παντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 14, 2005 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Τα επομενα μανομετρα θα ειναι αυτα (εβαλα και λιγο 410 ) θα βρω και διακοπτη που θα μου παει μπορει να σου φανει χαζο χρηστο αλλα θα προτειμουσα πιεση χαμηλης να βλεπω για μονοβαθμιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.