Jump to content

Το νεο μου παιδι... 56k warning

unseen

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

" και τον controller του eagle"

Tι ειν τουτο;Απο διακοπτες προτεινω http://www.frozencpu.com/ele-95.html Αν και λιγο κακογουστο τονιζει το σοβαρον του πραγματος.Πες στα μαστορια σου να το βαλουν σεκανα LianLi kit!!!.Αντε να τελειωνουν τα βασανα μας...

Ρε droooooooooooooool λεμεεεεεεεεεε! :drool:

btw

Αρχική απάντηση από Hydrus

" και τον controller του eagle"

Tι ειν τουτο;Απο διακοπτες προτεινω http://www.frozencpu.com/ele-95.html Αν και λιγο κακογουστο τονιζει το σοβαρον του πραγματος.Πες στα μαστορια σου να το βαλουν σεκανα LianLi kit!!!.Αντε να τελειωνουν τα βασανα μας...

All systems A.O.K., good to go!

:rofl: πολυ ωραιος ο διακοπτης... ;)

To Προμιε του λαου :D

Παρα πολυ καλο μαστορα!Με αλλαγη διακοπτη(ενα ρελε φτηνο ειναι,κ τα διακοπτακια του Alexisferos ειναι πολυ μουρικα) κ ενα μανομετρο καπως πιο κομψο θα θεριζει απο εμφανιση.

Επισης καλη μαγκια θα ηταν κ ενα φυλτρακι στην εισοδο για τις σκονες-χνουδια στο κοντεσερ ;)

Τεχνικα χαρακτηριστικα?

....Χρηστο.......ειναι αψογο μαν....πολυ καλη δουλεια....με ενα διακοπτακι αλλο...και με το μικροτερο μανομετρο που λες ...θα ειναι τελειο!!!;)

P.S ...εχω αρχισει και τρωγομαι....μπας και αποκτησω και ενα δευτερο phase για τον P4 ...:D :D :D

βαλτός είσαι ρε μάστορα να με πετάξει στο δρόμο η γυναικα?? όχι πες μου βαλτός είσαι??

Πάρα πολύ ωραίο! Εμένα μου αρέσει πολύ το μανόμετρο! Το πιο μικρό ακόμα θα μου αρέσει περισσοτερο.

Ούτε ο διακόπτης με χαλάει! Κοιτάμε πολύ το δέντρο και χάνουμε το δάσος πίσω του.

Κορυφαία δουλειά!

τελειο Χρήστο. Αντε να δούμε και κατι αντίστοιχο σε cascade να τρελαθώ εντελώς.Ξέρεις εσύ ;)

<Off topic> το προμμι εχει γίνει κανονικος καταψύκτης -35 idle με το θερμόμετρο στο πλάι του μπλοκ και -29 ακόμη και μετά από 6 ώρες συνεχούς gaming quake 4. Πιστεύω ότι κάτι κάναμε τελικά :) </Off topic>

Αρχική απάντηση από unseen

Τα επομενα μανομετρα θα ειναι αυτα hpim183113bl.jpg

(εβαλα και λιγο 410 ;) )

hpim183214mz.jpg

hpim183314mr.jpg

θα βρω και διακοπτη που θα μου παει :)

μπορει να σου φανει χαζο χρηστο αλλα θα προτειμουσα πιεση χαμηλης να βλεπω για μονοβαθμιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.