unseen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 μιας που αυτο διαφερει απο τα αλλα που εφτιαχνα μεχρι τωρα ειπα να το κανω ξεχωριστο Thread... Οι φωτος το αδικουν λιγο. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου. Υγ.Παρακαλω μην ποσταρετε μεχρι να τελειωσω.. Σχεδιο ακολουθησα το γνωστο: Απλα το παλικαρι ηθελε μεγαλο ευκαμπτο. Και το γνωστο evaporator του 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Νεα κουτια Βεβαια και αυτα χρειαζονται διορθωσεις που θα διορθωθουν στις επομενες version Ετοιμες τρυπες μπροστα πλεον και οχι σιτα, και μονιμο μανομετρο για ελεγχο πιεσεων. Εχει υπολογιστει και χωρος για controller ή lcd. Για ομορφοτερο διακοπτη ειμαι στην αναζητηση. Ετοιμες τρυπες Ετοιμες κολλημενες βιδες για τον πισω ανεμηστηρα και τρυπημενη λαμαρινα στο ρολο της γρυλιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Καπακι με ετοιμο κομμενο πλαινο Το πλεξυ μπαινει σε αυλακια απο την μεσα μερια και ασφαλιζει χωρις την χρηση βιδων. Σχεδιασμενο ετσι ωστε να μπορει να αλλαζει ευκολα με πχ αλλο χρωμα πλεξυ. Πυρακια για την αποφυγη στρεψης του κουτιου. Προσπαθησα να βαζω οσο το δυνατον λιγοτερες βιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Εβαλα και ενα φιλτρακι για τα ρευματα στο συγκεκριμενο. Και το συστημα στεγαστηκε και μια απο μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Και μερικες νυχτερινες Ανεμηστηρες εβαλα δυο διαφανους με μπλε φωτισμο. Απεφυγα την λαμπα. Οι ανεμηστηρες μου φανηκε οτι δινουν πιο "γλυκο" μπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Απο κατω εβαλα ποδαρακια με μαξιλακια για αποφυγη βομβου απο τους κραδασμους. Πεστε γνωμες - προτασεις. Μεγεια Bassjunkies Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 τι να πουμε ρε Αρχηγε ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο.Καμια τιμουλα για αυτο θα μας πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Νοέμβριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Χρηστο εισαι καλλιτεχνης:clap: :clap: Τι Prommie και μ@λ@κιες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Μανομετρο και διακοπτης το χαλανε πολυ, οι μπροστινες τρυπες αν μπορουσαν να ειναι μικροτερες ισως να ηταν καλυτερα. Κατα τα αλλα υπεροχο ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Περιπου οσο μισο vapo-prommy. βγαινει και σε ασπρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Μανομετρο και διακοπτης το χαλανε πολυ, οι μπροστινες τρυπες αν μπορουσαν να ειναι μικροτερες ισως να ηταν καλυτερα. Κατα τα αλλα υπεροχο ;) Οι τρυπες στα επομενα θα ειναι μικροτερες και θα σχηματιζουν ενα μεγαλο Χ Μανομετρο εχω καποια καινουργια που ειναι κατα 1εκ πιο μικρα. Να μην βαζω δηλαδη? Εγω νομιζα οτι ειναι ομορφο και πρακτικο. Ο διακοπτης σιγουρα θα αλλαξει. Αν εχετε δει πουθενα πιο ομορφους πεστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 ωραιος ps , το καπακι απο τον κομπρεσορα μην ξεχάσεις :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:06] .......Μανομετρο εχω καποια καινουργια που ειναι κατα 1εκ πιο μικρα. Να μην βαζω δηλαδη?...... Αν ηταν κανενα ψηφιακο θα ηταν ωραιο, αλλα αυτο μου φαινεται πολυ ασχημο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 75 ευρω εχει το ψηφιακο. Δεν νομιζω να αξιζει τα λεφτα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Νοέμβριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Μπραβο και εμενα ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 To πλαστικό στο μανόμετρο δεν ανοίγει; Ίσως αν άλλαζες το χαρτάκι του με ένα μαύρο με κόκκινα γράμματα να έδειχνε καλύτερο. Το άσπρο μέσα στο μαύρο κουτί είναι παραφωνία imho. Με την ίδια λογική και ο διακόπτης θα έπρεπε να αλλάξει με έναν μαύρο (και αν ήταν push button και όχι στο στυλ αυτού που έχεις βάλει ακόμα καλύτερα). Επιπλέον θα ήταν έξυπνο αν έβαζες τον διακόπτη κάπου που να μη πολυφαίνεται. Πχ κάτω και πλάγια...Κατα τα άλλα μπράβο ρε μάστορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 τελειο , επαγγελματικη δουλεια και το μανομετρο δινει μια αλλη νοτα!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Νοέμβριος 13, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αψογος οπως παντα Unseen. Το μανομετρο αν και αισθητικα ειναι αμφιλεγομενο, ειναι απαραιτητο.Υ.Γ. Μια LCD με ενδειξη θερμοκρασιας θα ανεβαζε το κοστος αρκετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 13, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 @LL_neo Hδη εχω βαλει αρκετα mod στο κουτι (μανομετρο,παραθυρο κλπ) Τα μανομετρα ολα ειναι ασπρα οποτε για να γινει αυτο που λες μονο αν το κανω εγω. Δεν θελω να προσθεσω αλλο χρονο εργασιας στις μοναδες γιατι ηδη ειναιι αρκετος και αργω να τα στειλω... Γιαυτο και στον ανθρωπο που φτιαχνει τα κουτια ζητησα να μου κανει μεχρι και τις τρυπες.. Αλλωστε σκοπος ειναι αν θελει ο αγοραστης να μπορει να του δωσει τον δικο του χαρακτηρα... Διακοπτες αν εχει καποιος φωτος να δειξει για να ψαξω να βρω. Το μανομετρο παντως χρειαζεται. Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να το βγαλω. Παιδια να ξερετε οτι εγω μπορω να σας βαλω οτι θελετε και LCD και τον controller του eagle και οτι αλλο απλα ανεβαινει το κοστος. Λιγο το ενα ,λιγο το αλλο φτανουμε ψηλα. Σκοπος ειναι να ειμαστε χαμηλα. Αν καποιος θελησει κατι εξτρα μπορει να το πει. Να εχετε στο νου σας ομως οτι δεν ειμαι εργοστασιο παραγωγης Phase για να περνω τα υλικα σε χαμηλες τιμες(τωρα τα περνω χονδρικη) και οτι ολα αυτα τα κανω στο ελευθερο μου χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Νοέμβριος 13, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Τρομερό τι να πω!! Συγχαριτήρια ξανά Αντε να περάσουν οι διακοπές να μαζεψουμε κάνα να το δουμε και ζωντανά :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.