Jump to content

Το νεο μου παιδι... 56k warning

unseen

Recommended Posts

μιας που αυτο διαφερει απο τα αλλα που εφτιαχνα μεχρι τωρα ειπα να το κανω ξεχωριστο Thread... Οι φωτος το αδικουν λιγο. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου.

Υγ.Παρακαλω μην ποσταρετε μεχρι να τελειωσω..

Σχεδιο ακολουθησα το γνωστο:

hpim17753re.th.jpg

Απλα το παλικαρι ηθελε μεγαλο ευκαμπτο.

hpim17774mh.th.jpg

Και το γνωστο evaporator του 11.

hpim17783aj.th.jpg

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Νεα κουτια ;)

Βεβαια και αυτα χρειαζονται διορθωσεις που θα διορθωθουν στις επομενες version :)

Ετοιμες τρυπες μπροστα πλεον και οχι σιτα, και μονιμο μανομετρο για ελεγχο πιεσεων.

Εχει υπολογιστει και χωρος για controller ή lcd. Για ομορφοτερο διακοπτη ειμαι στην αναζητηση.

hpim17814zo.th.jpg

Ετοιμες τρυπες

hpim18156yl.th.jpg

Ετοιμες κολλημενες βιδες για τον πισω ανεμηστηρα και τρυπημενη λαμαρινα στο ρολο της γρυλιας.

hpim18167in.th.jpg

Καπακι με ετοιμο κομμενο πλαινο

hpim18187kz.th.jpg

Το πλεξυ μπαινει σε αυλακια απο την μεσα μερια και ασφαλιζει χωρις την χρηση βιδων. Σχεδιασμενο ετσι ωστε να μπορει να αλλαζει ευκολα με πχ αλλο χρωμα πλεξυ.

hpim18192kt.th.jpg

Πυρακια για την αποφυγη στρεψης του κουτιου. Προσπαθησα να βαζω οσο το δυνατον λιγοτερες βιδες.

hpim18201ox.th.jpg

Αρχική απάντηση από unstoppable

Μανομετρο και διακοπτης το χαλανε πολυ, οι μπροστινες τρυπες αν μπορουσαν να ειναι μικροτερες ισως να ηταν καλυτερα. Κατα τα αλλα υπεροχο;) ;)

Οι τρυπες στα επομενα θα ειναι μικροτερες και θα σχηματιζουν ενα μεγαλο Χ

Μανομετρο εχω καποια καινουργια που ειναι κατα 1εκ πιο μικρα. Να μην βαζω δηλαδη? Εγω νομιζα οτι ειναι ομορφο και πρακτικο. :(

Ο διακοπτης σιγουρα θα αλλαξει. Αν εχετε δει πουθενα πιο ομορφους πεστε...

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:06]

.......Μανομετρο εχω καποια καινουργια που ειναι κατα 1εκ πιο μικρα. Να μην βαζω δηλαδη?......

Αν ηταν κανενα ψηφιακο θα ηταν ωραιο, αλλα αυτο μου φαινεται πολυ ασχημο εμενα.

To πλαστικό στο μανόμετρο δεν ανοίγει; Ίσως αν άλλαζες το χαρτάκι του με ένα μαύρο με κόκκινα γράμματα να έδειχνε καλύτερο. Το άσπρο μέσα στο μαύρο κουτί είναι παραφωνία imho. Με την ίδια λογική και ο διακόπτης θα έπρεπε να αλλάξει με έναν μαύρο (και αν ήταν push button και όχι στο στυλ αυτού που έχεις βάλει ακόμα καλύτερα). Επιπλέον θα ήταν έξυπνο αν έβαζες τον διακόπτη κάπου που να μη πολυφαίνεται. Πχ κάτω και πλάγια...

Κατα τα άλλα μπράβο ρε μάστορα

Αψογος οπως παντα Unseen. Το μανομετρο αν και αισθητικα ειναι αμφιλεγομενο, ειναι απαραιτητο.

Υ.Γ. Μια LCD με ενδειξη θερμοκρασιας θα ανεβαζε το κοστος αρκετα?

@LL_neo

Hδη εχω βαλει αρκετα mod στο κουτι (μανομετρο,παραθυρο κλπ)

Τα μανομετρα ολα ειναι ασπρα οποτε για να γινει αυτο που λες μονο αν το κανω εγω. Δεν θελω να προσθεσω αλλο χρονο εργασιας στις μοναδες γιατι ηδη ειναιι αρκετος και αργω να τα στειλω... Γιαυτο και στον ανθρωπο που φτιαχνει τα κουτια ζητησα να μου κανει μεχρι και τις τρυπες.. Αλλωστε σκοπος ειναι αν θελει ο αγοραστης να μπορει να του δωσει τον δικο του χαρακτηρα... Διακοπτες αν εχει καποιος φωτος να δειξει για να ψαξω να βρω.

Το μανομετρο παντως χρειαζεται. Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να το βγαλω.

Παιδια να ξερετε οτι εγω μπορω να σας βαλω οτι θελετε και LCD και τον controller του eagle και οτι αλλο απλα ανεβαινει το κοστος. Λιγο το ενα ,λιγο το αλλο φτανουμε ψηλα. Σκοπος ειναι να ειμαστε χαμηλα.

Αν καποιος θελησει κατι εξτρα μπορει να το πει.

Να εχετε στο νου σας ομως οτι δεν ειμαι εργοστασιο παραγωγης Phase για να περνω τα υλικα σε χαμηλες τιμες(τωρα τα περνω χονδρικη) και οτι ολα αυτα τα κανω στο ελευθερο μου χρονο. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.