nmamag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 Καλησπερατο DVD-ROM που συνδεετε στην καρτα ? Δεν εχει cd inΗ μηπως δεν χρειαζεται
spc Νοέμβριος 12, 2005 #4 Νοέμβριος 12, 2005 - πως κάνω ''αυτό'' ρε παιδιά- ή μήπως δεν χρειάζεται να το κάνω;- δεν χρειάζεται- οκ, ευχαριστώ:worship: :worship: :worship:
nmamag Νοέμβριος 13, 2005 Author #5 Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 00:10] - πως κάνω ''αυτό'' ρε παιδιά- ή μήπως δεν χρειάζεται να το κάνω;- δεν χρειάζεται- οκ, ευχαριστώ:worship: :worship: :worship: τωρα με αυτη την απαντηση πουλας πνευμα η κατι αλλο ???Φιλε μου οταν καποιος εχει μια απορια οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη πρεπει να μαθεις να την σεβεσαι.Σε ευχαριστω
YDinopoulos Νοέμβριος 13, 2005 #6 Νοέμβριος 13, 2005 Μην πάρεξηγεις φιλε... εχουν μια "ιδιαιτερη" φιλια τα δυο τους
YDinopoulos Νοέμβριος 13, 2005 #8 Νοέμβριος 13, 2005 Με βλεπω για ban αυριο....κατσε να ξυπνησει ο Φανης
Makis Hourdakis Νοέμβριος 13, 2005 #9 Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δεν χρειάζεται φίλε να συνδέσεις οπτικά(cd-roms/dvd). Για να καταλάβω κι εγώ, τότε γιατί έχουν ακόμα τα DVD και τα λοιπά τέτοια είσοδο; Φαντάζομαι οτι παλαιότερα που κάποια CDROM είχανε jack για ακουστικά στην πρόσοψη, χρησίμευε για αυτό. Τώρα;;; Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς υπάρχει αυτό το πράμα εκεί πέρα...
Spanaks Νοέμβριος 13, 2005 #10 Νοέμβριος 13, 2005 Κάτσε εσύ σε υπολογιστή χωρίς κάρτα ήχου και θα καταλάβεις τη χρησιμότητά τους... (ντάξει τώρα εξαιρετικά σπάνια)
Makis Hourdakis Νοέμβριος 13, 2005 #11 Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks Κάτσε εσύ σε υπολογιστή χωρίς κάρτα ήχου και θα καταλάβεις τη χρησιμότητά τους... (ντάξει τώρα εξαιρετικά σπάνια) Eμ... Παρεξήγησις... Εννοώ τι χρειάζεται το καλώδιο που συνδέει CDROM-κάρτα ήχου...
Spanaks Νοέμβριος 13, 2005 #12 Νοέμβριος 13, 2005 Έτσι όπως το έγραψες για πρόσοψη κατάλαβα....Δεν θυμάμαι αλλά από κάποια έκδοση των windows και μετά έγινε περιττό το καλώδιο...Αν είχες παλιότερη χρειαζόσουν καλώδιο...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 13, 2005 #13 Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks Έτσι όπως το έγραψες για πρόσοψη κατάλαβα.... Δεν θυμάμαι αλλά από κάποια έκδοση των windows και μετά έγινε περιττό το καλώδιο... Αν είχες παλιότερη χρειαζόσουν καλώδιο... Ναι, άλλη "πρόσοψη" εννοούσα φυσικά... Είπαμε, δεν είμαι τόσο άσχετος... Απλώς είμαι νέος και δεν έχω προλάβει τα παλιά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.